Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

валкареджио
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот валкареджио » 01 ное 2014 10:36

ros написа:
валкареджио написа:такъв страх ги тресе рожбите на бкп че "Левски" ще стане независим,че чак всички кутевски тролове започнаха да спамят в тази тема.
шубето е международен страх другари комунисти
САМО ЛЕВСКИ

Мечтите или с ддруги думи илюзиите Ви завабляват... Кой отбор е незавесем ако смея да те попитам... и от какво да е независим. Та дори и левскарите ог Гонг намекнаха, че така или иначе честен бизнесмен няма, поне да е сериозен следващия собственик. КОЙ е сериозен, ще видим

много ви вълнува темата за собствеността на "Левски",
много ви е страх,
щом всички налазихте .
да налазихте ч....и, г....и

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 ное 2014 10:49

Искрено се надявам Левски да се оправи, напълно сериозно го казвам. Имам приятели - левскари, които дори са писали в тази тема, и те много добре го знаят. Жал ми е за това как изглеждат, колко са обезверени и безпомощни. А най-гадното усещане за всеки човек е да бъде съжаляван. Та в тази връзка се дивя на наивитета и безумните заучени фрази, които използвате за неща, които знаете, че няма как да се случат. Няма как Левски да е на 1г. За радост или за съжаление има и още две нули, което от самосебе си означава, че нещата са коренно различни. Докато не го осъзнаете и живеете в заблуди, илюзии и безпредметни погледи в миналото, както и глупаво надникване в и то с присмех в чуждата градинка, ще се гърчите от безсилие. Защото такива настроения сме виждали вече на два или три пъти до сега. И нещата са си все същите.

Ако искате го приемете, ако искате - не. Да го кажа така - учете се от грешките на другите ;) . И за да не изглежда прекалено лицемерно ще добавя и още нещо, дори и тук не сте първи... ние вече сме минавали по този път и никак не е приятен... а също и сигурен. Но ако не направите крачка напред, тежестта ще Ви тегли надолу ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 01 ное 2014 11:03

Player написа:Дали може да се направи всяка една анкета такава, че да се вижда кой е гласувал в нея и евентуално как? Аз не искам гласовете на другите фенове да имат значение за нещо касаещо само Левски.

Това е идея! По същия начин трябва да има и ограничение левскари да пишат в теми за ЦСКА и обратно! Но явно е неизпълнимо ;)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 01 ное 2014 11:08

валкареджио написа:много ви вълнува темата за собствеността на "Левски",много ви е страх,щом всички налазихте .да налазихте ч....и, г....и

Я се успокой бе, с.н и...т, вие също не спирате да се интересувате от ЦСКА! :roll:
Какви претенции имаш? Карай си у коловоза и не се напрягай много! :lol:

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 01 ное 2014 11:15

Този интелигентен човек, правист, обича синия отбор с цялото си сърце повече от всички вандали, които си мислят, че са фенове на отбора, защо ли не вдигне ръце и отборът да си чупи главата в нкоя смехотворна селска дивизия, а той да си гледа кефа с някоя просперираща фирма...
Ние, правистите, сме умни хора, завършили сложна специалност, но вие, запалянковците не го разбирате.
Аз гласувах ЗА продаването на отбора, защото това е в интерес на собственика.
Това, че някога бях привърженик на сините, е недействително поради унищожаемост, защото тогава бях непълнолетен. 8-)

[offtopic]Да живее България и нейният голям евробоец Лудогорец, който и носи слава, и чест на нашата родина[/offtopic]
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 01 ное 2014 11:32

Megatron_69 написа:Долу ръцете от др.Батков,долу....

И Гонзо,дайте му шанс на пича да се докаже,отбор се гради година две три ,имайте търпение към Гонзо може и да става за треньор!

БАТКОВ И ГОНЗО ЗАВИНАГИ В ЛЕВСКИ!Дръж се Батков с теб сме!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 01 ное 2014 12:00

Когато Левски играеше в Шампионската лига Батков беше добър президент. Сега Чьорни го изостави, Бойко също и скочихте срещу него. Аз не разбирам, какво е виновен адвоката, че да обира всички негативи. Години наред плащаше най-високите заплати на знайни и незнайни играчи и треньори. Праите свършиха, политиците го изиграха и човека се задъхва. Въпроса е, ако се махне, кой би дошъл? Във България няма много големи бизнесмени готови да дават пари даром. Чуждите спонсори също не са много. Не пожелавам на никой отбор да прижиее мъките, които ние изживяхме при Титан и сега с Томов. За българските клубове трябва нова нова стратегия, но коя ще е най-удачна може да покаже само влемето. Лошото е, че не сме свикнали да вадим пари от джоба си. Искаме да управляваме, но друг да плаща за победите и грешките. Е, вече няма, как да стане.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 01 ное 2014 12:07

Хубаво, Батков ще извади Левски на тезгяха. Но отново питам: намерихте ли мераклия с излишни 27 млн лв да плати дълговете на клуба към фирмите на Батков? Батков не е Коко Динев. Зад него стоят мноого сериозни хора. Ако си мислите, че няма да си го премести от единия крачол в другия, много се заблуждавате. Без пари няма да ви даде нищо. А вие пари нямате. Другото е власт на потниците и Б-окръжна.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 ное 2014 12:45

ЕМИЛ написа:
memnto написа:И да речем, че агент Тара си тръгне. После какво? :?
Хващате се за палците и? :? :lol:

За Левски винаги ще има мастити бизнесмени които ще желаят да притежават този невероятен клуб . А не като ЦСКА да са му шефове Лупи , Титан и разни други такива криминални ентусиасти . 8-)

Я ги изброй тези "бизнесмени" изявили готовност да закупят "Левски". :roll:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 ное 2014 13:00

Сега ми звънна Тодор. Каза да Ви предам, че имал място да си сложи 112 левскари стъпили и с двата крака, а 113-ия трябвало да стои на 1 крак. Имали сте много поздрави от Флоренция.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Левски”