Защо пък да не завърши ? Влиза жандармерията и ви изнася извън стадиона и мача продължава !
Но стига сте ни занимавали с вашите вътрешно партийни проблеми. Нека говорим за футбол. В това отношение Локо Сф е по-стойностен отбор от левскито в момента.
Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- slash1912
- Контакти:
Re: Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...
Макар,че сте ни конкурент за шестицата-бийте ги тия,безобразно слаби са!Мисля,че те са излишния отбор в топ 6 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Макар,че сте ни конкурент за шестицата-бийте ги тия,безобразно слаби са!Мисля,че те са излишния отбор в топ 6
Излишните сте вие- от всички отбори в шестицата , Ботев ПД играе най-слаб футбол, и Камбуров ви го каза. А ние както сме безумно слаби, така бихме и Локо СФ, и Ботев, и Лудогорец, а незнам що си мисля че ще бием и Литекс на "Герена".
На стадион Локомотив се очертава да е интересно в ранния неделен следобед.
Успех на Левски, но след мача с нас
САМО ЛОКО!

САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

3:1за Локомотив. И много плюнки по агент Тара след мача.
- ***cska***
- Контакти:
По релси лази,Левски гази!
Що е то ?

Що е то ?

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Демба_Ба написа:slash1912 написа:Макар,че сте ни конкурент за шестицата-бийте ги тия,безобразно слаби са!Мисля,че те са излишния отбор в топ 6
Излишните сте вие- от всички отбори в шестицата , Ботев ПД играе най-слаб футбол, и Камбуров ви го каза. А ние както сме безумно слаби, така бихме и Локо СФ, и Ботев, и Лудогорец, а незнам що си мисля че ще бием и Литекс на "Герена".
АКо Ботев са слаби, то Локомотив Пд, които нямат победа над тях този сезон какви трябва да са? Локо Сф няма да е в шестицата, защото някой трябва да помага на Славия.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
-
- Контакти:
Стига сметки и съмнения, Левски е в трагична форма и сега е момента Локото да ги бият. Направиха го миналата година, а сега са по-добри. Сините обаче са изправени до стената и не могат да си позволят още загубени точки. При лош резултат в Надежда бомбата на недоволството ще избухне и ще помете треньор и шефове. Много хора говорят за евентуални договорки, но не виждам причина за това. Двата отбора искат да са в първата шестица и затова им са нужни победи срещу преките конкуренти. Изобщо троен мач, на лош терен, а победител ще е този, който напипа верния ритъм на срещата. Домакинството не е фактор, защото едва ли ще има много хора на стадиона. Мисля, че въпреки всичко Левски ще победи, всичко друго ще задълбочи кризата жестоко.
- Captain Stottlemeyer
Демба_Ба написа:...Аз обаче все си мисля че мача с Локото може и да не завърши. Локото отказаха да плащат на полицията, щото уж нямали кинти, а всъщност май искат да се стигне до нахлуване и прекратяване на мача, което да им донесе служебна победа...и може би така и ще стане, защото този път ние няма да отстъпим и натискът към мустакатия кретен ще бъде чудовищен, докато не го принудим да се измете и да освободи любимия ни клуб. И ако това са начините- безредици, наказания , прекратяване на мачове- няма как, те ще бъдат използвани.Целта оправдава средствата. Аз съм съгласен да не сме в първата шестица, стига това да помогне следващия сезон Левски да е свободен от лицето ТКБ.
И каква е "целта"? Нови парични глоби за клуба и наказания без публика (косвена глоба)? Класиране във втората шестица? Изваждане от групата? Освобождаване на "Левски" от "лицето ТКБ", вместо което ще ни поеме някой друг (неизвестен) "бащица", пред когото Батков ще ни се стори като ангел (справка: първото управление на Лупи и идването на "титаните" на "Армията")? Или като се "освободим" от Батков, изведнъж ще почнем да пълним "Георги Аспарухов" до краен предел за всеки мач, ще изкупим всички налични сувенири, екипи и др. от клубните магазини, нашите манекени на терена ще заиграят като Меси, Роналдо, Швайнщайгер? Гонзо ще получи прозрение свише и изведнъж ще стане такъв велик треньор, че Гуардиола, Клоп, Анчелоти, Симеоне и сие ще се молят със сълзи на очи да се включат в треньорските курсове на Герена?...

Имам чувството, че повече от половината в този форум (за съжаление в огромното болшинство сте млади хора) мислите с гъза си...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ