Имаш право, но Гонзо доказа, че става за треньор миналия сезон и не е станал такъв в Левски насила, а след месец ролята му ще е в нещо, в което го бива след като Херо дойде. Херо доказано е добър треньор и го показа и почти без бюджет като научи играчите си на дисциплина и преса. Все пак ако трябваше аз да решавам треньор изобщо нямаше да е българин или поне щеше да е ходил на редица треньорски курсове във водещи западни отбори, а хора като Пацо Тигъра, Домко и ко нямаше да са на терена.BadBoy написа:в един клуб трябва да работят професионалисти в съответната длъжност която заемат, а не такива които били големи левскари в случая. Големите левскари и легенди мястото им е на трибуните по време на мачове, всичко останало в ръцете на хора разбиращи от работата.
Стига мустаката демагогия!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levskifan1914
- Контакти:
Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков
- Levskifan1914
- Контакти:
В държава, в която само мутри и деца на комунисти могат да си позволят да харчат милиони във футбол годишно с гарантирани купени рефери срещу тях и риск от загуби, аз лично не си представям добро решение. Затова и комуняги като Батков получиха като подарък Левски без да са платили и стотинка и сега искат милиони за да го продадат. Според мен, който и да го купи като име зад него ще има хора с нечисти помисли, защото силен Левски значи обединен и силен народ, което стратегически не е политически изгодно както виждаш и днес. Все пак малко по-оптимистично и математически погледнато ако феновете излъчат управители на клуба и разчитаме основно на юноши и публиката финансира отбора с гарантирано пълни трибуни всеки домакински мач, няколко силни рекламодателя и клуба получава пари от ТВ права ще се получат нещата финансово. Дори ще можем да купуваме играчи не много скъпи разбира се.BadBoy написа:Eдинствения въпрос който трябва да си задава синята общност е, "След Батков на къде и как".
Levskifan1914 написа:пич гледам ти подписа за Боко Тиквата и ти се изсмях на логиката. Той и Пеевски беше избран за Евродепутат, но предпочете да остане тук да ни помага с изкривяващите морала и ценностите ни медии налагащи турския чалга лайфстайл. Боко има членска книжка към БКП и е вербуван агент на ДС не го забравяй!haha написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Абе момче, точно мен ли ме изкара фен на Тиквата?

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Говориш/пишеш така все едно клуба е бил държавна собственост.
Батков наследи Левски от Чорни, а Чорни защо му го е дал не зная, а самия Чорни от кой го е купил хептем.
Хипотетично приемам, че стадиона е винаги фул, то пак няма да стигне да се издържа клуба, парите от ТВ права не са големи, а сериозни рекламодатели няма.
20 000 * 10лв = 200 000 * 20 мача са 4 милиона, като се обложат с данъци и сумата намалява.
За да функционира Левски като нормален средноевропейски клуб са му нужни поне 10 милиона лева на сезон.
В близките 10 години ти виждаш ли поне един сезон в който Левски ще си пълни стадиона на всеки мач?
Батков наследи Левски от Чорни, а Чорни защо му го е дал не зная, а самия Чорни от кой го е купил хептем.
Хипотетично приемам, че стадиона е винаги фул, то пак няма да стигне да се издържа клуба, парите от ТВ права не са големи, а сериозни рекламодатели няма.
20 000 * 10лв = 200 000 * 20 мача са 4 милиона, като се обложат с данъци и сумата намалява.
За да функционира Левски като нормален средноевропейски клуб са му нужни поне 10 милиона лева на сезон.
В близките 10 години ти виждаш ли поне един сезон в който Левски ще си пълни стадиона на всеки мач?
Последна промяна от BadBoy на 31 окт 2014 23:20, променено общо 2 пъти.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Гласувах с "ДА". Болно ми е за Левски. Харесвам играта на Лудогорец, но съм фен на Левски от дете и умрях от кеф, след онова 3:2 в София. Умрях и от мъка после срещу ЦСКА и Монтана... Сигурен съм, че може Левски да тръгне нагоре, ако цялото административно ръководство си бие камшика, начело с Тодор Батков. Това, което направиха Локо Пд, ако го направи Левски, представяте ли си, колко пари може да се съберат? За 1 месец ще се съберат повече пари, отколкото е дал Батков за 5 години.
П.П. Ако СМС-ът е 4.80 лв с ДДС за Свободен Левски, няма ли да го изпратите? Знаете ли, колко още хора ще го изпратят?
БАТКОВ - ВЪН!!!
П.П. Ако СМС-ът е 4.80 лв с ДДС за Свободен Левски, няма ли да го изпратите? Знаете ли, колко още хора ще го изпратят?
БАТКОВ - ВЪН!!!
Full support: Levski, Ludogorets, Manchester UTD, Barcelona, Valencia
EuroGorets написа:П.П. Ако СМС-ът е 4.80 лв с ДДС за Свободен Левски, няма ли да го изпратите? Знаете ли, колко още хора ще го изпратят?
Колко?
Максимум 10 000 човека първия месец след това по-малко.
Българина е свикнал на готово, да иска много неща, но не и да си плаща.
-
- Контакти:
Стига бе, за свободата на Левски, само аз ще пратя 10 смс-а...
- Stahlgewitter
- Контакти:
BadBoy написа:EuroGorets написа:П.П. Ако СМС-ът е 4.80 лв с ДДС за Свободен Левски, няма ли да го изпратите? Знаете ли, колко още хора ще го изпратят?
Колко?
Ти ли си представителната извадка на българина?Или ти по цял ден сондираш общественото мнение?
Защо да не се обединят хората ако става въпрос за нещо истинско,чисто и тяхно?

На колко 15 години си, че все още вярваш в дядо Коледа?
Не, просто живея в България и не съм кон с капаци вярващ в приказки от 1001 нощи.
Нима акциите на ЦСКА не бяха в името на клуба или ще кажеш бе мани ги, те левскарите не са като червените,
На свободния Ботев колко фена даваха пари и ако не беше Цветан Василев и сега да са в "Б" група.
Дори и в момента има смс кампания на Левски, но ако видиш отчета и ще ти се отще.
Без силен човек с финанси наш клуб не може да съществува нормално, камо ли пък да гони някакви трайни цели и успехи в Европа.
Stahlgewitter написа:BadBoy написа:EuroGorets написа:П.П. Ако СМС-ът е 4.80 лв с ДДС за Свободен Левски, няма ли да го изпратите? Знаете ли, колко още хора ще го изпратят?
Колко?
Ти ли си представителната извадка на българина?Или ти по цял ден сондираш общественото мнение?
Не, просто живея в България и не съм кон с капаци вярващ в приказки от 1001 нощи.
Нима акциите на ЦСКА не бяха в името на клуба или ще кажеш бе мани ги, те левскарите не са като червените,
На свободния Ботев колко фена даваха пари и ако не беше Цветан Василев и сега да са в "Б" група.
Дори и в момента има смс кампания на Левски, но ако видиш отчета и ще ти се отще.
Без силен човек с финанси наш клуб не може да съществува нормално, камо ли пък да гони някакви трайни цели и успехи в Европа.
-
- Контакти:
BadBoy написа:На колко 15 години си, че все още вярваш в дядо Коледа?Stahlgewitter написа:BadBoy написа:EuroGorets написа:П.П. Ако СМС-ът е 4.80 лв с ДДС за Свободен Левски, няма ли да го изпратите? Знаете ли, колко още хора ще го изпратят?
Колко?
10к души се вдигат само от София да гледат дербито и да подкрепят отбора и дават по 10 лв за билет. Защо мислиш, че като се съберат феновете от цялата страна и разпратят СМС-и в името на СВОБОДЕН ЛЕВСКИ, ще са само 10 к???
П.П. Не сравнявай Ботев с Левски. Те имат страхотна агитка, но си е съсредоточена в един град. А аз пари за джоба на Батков няма да дам и стотинка, така, че докато клуба е негов аз СМС няма да пратя ако ще и 10 ст. да е!!!