Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 окт 2014 13:40

tevez написа:
Левски ще про­дължи без центра­лен нападател до зимата. Вчера тран­сферът на холандс­кия нападател Гийон Фернандес про­падна след 5-часови преговори. Още рано сутрин­та той се появи на „Герена" и мина за­дължителните ме­дицински изследва­ния, след това и функционални тестове, които установиха, че е в отлична форма. Проблемите за Левски се появи­ха обаче на масата на преговорите, ка­то разминаванията се оказаха твърде големи.

Фернандес е имал претенции да вземе 100 000 евро за договор до края на сезона. Отделно от това той е искал да получи пари на ръка веднага при подписването на контракта. Освен всичко в договора на Фернандес е трябвало да има клауза за освобождаване за 0 евро, или иначе казано, Левски да го пусне без пари още през зимната пауза.

Условията на хо­ландския голаджия са се оказали непо­силни за „сините" шефове. От „Гере­на" са били готови да му предложат тава­на на заплатите в момента в клуба -8000 евро на месец. Сумарно до месец май това означава, че Фернандес е трябвало да вземе около 56 000 евро, или почти двойно по-малко от искано­то.

Aко това са наистина условията на нападателя, и аз да съм на мястото на Баждеков и Гонзо, няма да се съглася. Този се е помислил за е*ахти звездата.

Aми ако е добър и ги нямаше условията да го пуснат без пари - как да е, част от парите биха могли да опитат да избият с трансфер. Ама при тия условия риска е много голям...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 31 окт 2014 13:50

LUFC1919 написа:Учудвам се, че класен играч като Фернандез е решил да акостира точно при нас. Има някаква уловка в цялата работа, но ще видим. Надявам се да бъде картотекиран за мача с/у Локо Сф.

Както си и мислех, уловка в действителност е имало и ето, че пак се разминаваме с класен играч. :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 окт 2014 13:53

LUFC1919 написа:
LUFC1919 написа:Учудвам се, че класен играч като Фернандез е решил да акостира точно при нас. Има някаква уловка в цялата работа, но ще видим. Надявам се да бъде картотекиран за мача с/у Локо Сф.

Както си и мислех, уловка в действителност е имало и ето, че пак се разминаваме с класен играч. :evil:

С може би класен играч, кой знае...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 окт 2014 15:32

Betchualeng Arnaikem написа:
tevez написа:
Левски ще про­дължи без центра­лен нападател до зимата. Вчера тран­сферът на холандс­кия нападател Гийон Фернандес про­падна след 5-часови преговори. Още рано сутрин­та той се появи на „Герена" и мина за­дължителните ме­дицински изследва­ния, след това и функционални тестове, които установиха, че е в отлична форма. Проблемите за Левски се появи­ха обаче на масата на преговорите, ка­то разминаванията се оказаха твърде големи.

Фернандес е имал претенции да вземе 100 000 евро за договор до края на сезона. Отделно от това той е искал да получи пари на ръка веднага при подписването на контракта. Освен всичко в договора на Фернандес е трябвало да има клауза за освобождаване за 0 евро, или иначе казано, Левски да го пусне без пари още през зимната пауза.

Условията на хо­ландския голаджия са се оказали непо­силни за „сините" шефове. От „Гере­на" са били готови да му предложат тава­на на заплатите в момента в клуба -8000 евро на месец. Сумарно до месец май това означава, че Фернандес е трябвало да вземе около 56 000 евро, или почти двойно по-малко от искано­то.

Aко това са наистина условията на нападателя, и аз да съм на мястото на Баждеков и Гонзо, няма да се съглася. Този се е помислил за е*ахти звездата.

Aми ако е добър и ги нямаше условията да го пуснат без пари - как да е, част от парите биха могли да опитат да избият с трансфер. Ама при тия условия риска е много голям...

Ама той щеше да е до края на сезона, какъв трансфер?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 окт 2014 15:59

Nuke написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
tevez написа:

Ама той щеше да е до края на сезона, какъв трансфер?

Мда. То затова се гледа внимателно и после се подписва за повечко. Ама те ако подпишат за 2 години сигурно ще е след като му разгледат профила в Туитър само хх
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 окт 2014 22:08

Тоя с толкова претенции не ни трябва!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 окт 2014 22:27

plamenst7 написа:Тоя с толкова претенции не ни трябва!

Ами човекът смята, че има качества, за които трябва да се дават не малко парички. Щом сами почнахте да търсите такива без претенции, значи положението наистина е много зле.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 окт 2014 22:32

Кировец написа:

Ами човекът смята, че има качества, за които трябва да се дават не малко парички. Щом сами почнахте да търсите такива без претенции, значи положението наистина е много зле.

А не бе,много сме напред :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 окт 2014 22:39

Stahlgewitter написа:
Кировец написа:

А не бе,много сме напред :lol:

Аз не спирам да си мисля, че Тоди дава не малко пари за комфорта на сините звезди. За треньорите и т.н. Не бих казал, че сте зле финансово. Както Тоди каза - втория най-добре осигурен финансово след Лудогорец - това е Левски. И аз не знам някой да е доказал обратното твърдение. :roll:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 окт 2014 22:44

Майтапиме се всички,но нещата не са никак розови и не само за нас.
Изображение

Върни се в “Левски”