Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец

Мнениеот matador1 » 31 окт 2014 11:49

RedeviL написа:
matador1 написа:Ще играят със сигурност различно. Според мен отново ще се защитават и ще гонят равенство. В нападение ще са почти беззъби. 1:2 звучи като добър резултат :)

И как стигна до извода, че ще гонят равенство, при положение че играят у дома срещу Лудогорец!? Ми те, ако и в Швейцария не се хвърлят за три точки срещу аутсайдера в групата, срещу Реал и Ливърпул ли ще го направят? Направо ви се чудя като вземете някой път да се изхвърляте ей така, без да мислите...

Кадрви проблеми. Аз пък се чудя като не забелязвате това.

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 31 окт 2014 11:58

Безяк ще си е титиляр, дори и като не е във форма повече се вписва в отборния стил на игра. Хамза по-малко тича, бори се и пресира, по-бавен е, но има добро пласиране, физика и добър поглед върху играта, който му позволява да пуска хубави пасове. Мисиджан може да е титиляр за сметка на Абало, експлозивен е. Анисе може да бъде пуснат да печели единоборствата в средата на терена, но пък Ешпиньо играе добре. Минев е наказан и ще трябва да играе Ангуло, който не знам доколко ще се справи - в общи линии той ми е притеснението. Дано Дерменджиев да прави малко по-рано смените по време на мача, че малко се бави.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 окт 2014 12:02

Базел ще победи предполагам, един или два на нула. Наистина първия мач бяха с малко резервички. Твърде налудничаво и дръзко ми се струва Лудогорец да измъкне някое от призовите места в тази група. Ако го направят, повече да не съм ви чул да говорите лошо за този отбор! :) :mrgreen:

Както и да завършат следващите мачове, Лудогорец постигна най-важното- затвори ни на всички устите или по-скоро ги отвори, когато вкара гол на Анфийлд и гол в шестата минута на Реал М! :lol: :mrgreen:

Пожелавам ви късмет, пък нека ги отвори и затвори тия ми ти усти за пореден път, че са много големи! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 31 окт 2014 12:23

Надявам се поне на равен, победа ще е истински подвиг, ще е много много трудно. Ако паднем поне да е с 2:1 или 3:2 - поне в преките двубои да имаме предимство.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 31 окт 2014 12:45

k20dan4o написа:Надявам се поне на равен, победа ще е истински подвиг, ще е много много трудно. Ако паднем поне да е с 2:1 или 3:2 - поне в преките двубои да имаме предимство.

О, да, това е много важно, защото в крайното класиране ще се гледат преките двубои,а дори да е по голова разлика, нашите имат една от най-добрите, така, че при всички случаи е важно да не загубим с 2 гола разлика, защото именно това може да е определящо накрая в класирането.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 31 окт 2014 14:14

За мен позитивната изненадата на сезона е Ешпиньо, много организиран играч, добър поглед върху играта, силен удар.
Такъв ни трябва и в Левски.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 31 окт 2014 14:40

matador1 написа:Базел имат много кадрови проблеми. Сега и капитанът им бил отписан, освен отсъстващите предния мач. Да не забравяме и за ЧК.

Ще играят със сигурност различно. Според мен отново ще се защитават и ще гонят равенство. В нападение ще са почти беззъби. 1:2 звучи като добър резултат :)

Със сигурност ще е така :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 31 окт 2014 15:05

bastuna2003 написа:
matador1 написа:Базел имат много кадрови проблеми. Сега и капитанът им бил отписан, освен отсъстващите предния мач. Да не забравяме и за ЧК.

Ще играят със сигурност различно. Според мен отново ще се защитават и ще гонят равенство. В нападение ще са почти беззъби. 1:2 звучи като добър резултат :)

Със сигурност ще е така :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

С трима контузени и наказани нападатели как ще е според теб?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2014 15:25

Аз отново ще дам прогноза за победа на Базел и то с поне 2 гола!

Върни се в “Лудогорец”