Модератор ЛокоПД написа:Тази събота и неделя няма да ме има.Някой ще наглежда ли форума на Локо ПД..
Готово!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Тази събота и неделя няма да ме има.Някой ще наглежда ли форума на Локо ПД..
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:Тази събота и неделя няма да ме има.Някой ще наглежда ли форума на Локо ПД..
Готово!
kartago написа:slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:Тази събота и неделя няма да ме има.Някой ще наглежда ли форума на Локо ПД..
Готово!
То тебе кога ли те има?!................. И лятото те нямаше....................
cska_90 написа:Така пичове-тия дни малко ще мина в неплатена отпуска-![]()
![]()
![]()
Сега сериозно-довечера съм на РД,утре по обяг може да се вясна за малко ,ако намеря време,после съм на мача-след него съм на линия де,ама по време на мача-няма да съм.В понеделник заминавам за БАнско за два дена-така,че ще ви помоля да наблюдате форума!!!
Мерси предварително!!
cska_90 написа:Така пичове-тия дни малко ще мина в неплатена отпуска-![]()
![]()
![]()
Сега сериозно-довечера съм на РД,утре по обяг може да се вясна за малко ,ако намеря време,после съм на мача-след него съм на линия де,ама по време на мача-няма да съм.В понеделник заминавам за БАнско за два дена-така,че ще ви помоля да наблюдате форума!!!
Мерси предварително!!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ЕМИЛ написа:Споко Раегар.Аз съм на пост.Вторник и сряда съм почивка.И ще дебна като куче пред месарница,като затворник мацки на плажа,като поп монахинско къпане.............
ЕМИЛ написа:Споко Раегар.Аз съм на пост.Вторник и сряда съм почивка.И ще дебна като куче пред месарница,като затворник мацки на плажа,като поп монахинско къпане.............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта