Локомотив (София) - Левски (София) |0-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Локомотив София и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Локомотив (София) - Левски (София) |02.11.2014| 13:00ч.

Мнениеот haiobaio » 30 окт 2014 14:59

Ще направя коментар след мача. Веднага ще се види дали се играл или не.
За мен мачът вече е даден, но сега не е необходимо да гадаем.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 30 окт 2014 15:02

Педро напълно си заслужава името.Другите около него също заслужават да се казват така.Пълни некадърници и нещастници.А Батков ако се сети какъв боклук е ще се обади на Титан да дойдат и да го вземат с нужния камион в посока сметището.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2014 15:04

Бием, ама не знам с колко. После ни казват, че това е новото лице на отбора, Левски ще играе мач за мач и само за победа, но е добре за самочуствието, че са победили. На въпроси за какво ще се бори Левски следва отговор, че целта е винаги купа, титла и победа над Реал на финала на ШЛ. Средна продължителност на интервютата, дадени от звиздите - 45 минути.

Интересно, Мурсия излетя след победа над Локо София за слаби резултати. Въпрос: Гонзо дали би се самоуволнил след победа над Локото заради слаби резултати?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

damian_7
Контакти:

Мнениеот damian_7 » 30 окт 2014 15:09

След последния резил, който спретнаха левскарите, най - добре е пълен бойкот от страна на запалянковците най - малко до първата победа срещу ЦСКА (стига естествено Левски да се класира в първата шестица в редовния сезон).

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 окт 2014 15:17

Betchualeng Arnaikem написа:Бием, ама не знам с колко. После ни казват, че това е новото лице на отбора, Левски ще играе мач за мач и само за победа, но е добре за самочуствието, че са победили. На въпроси за какво ще се бори Левски следва отговор, че целта е винаги купа, титла и победа над Реал на финала на ШЛ. Средна продължителност на интервютата, дадени от звиздите - 45 минути.

Интересно, Мурсия излетя след победа над Локо София за слаби резултати. Въпрос: Гонзо дали би се самоуволнил след победа над Локото заради слаби резултати?

Тук не съм съгласен с теб приятелю. ;) Биете и Гонзо е Бог 8-) :lol:
П.П.Традицията е лоша срещу Локо(СФ), относно тренерите. ;) Като почнеш от Мъри, та стигнеш до Мурсия.Е ,разликата е ,че моите буфери второто полувреме не минаха центъра на Герена и Прохазка ни го "вкара". :o Бихте!Ама испанецът е най-малко виновен за победата(положението).
П.П.Между другото,за мен Прохазка ви е един от най-стойностните играчи!Успех на Левски приятелю,но след неделя ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 30 окт 2014 15:30

talpata написа:
от haiobaio на 30 Окт 2014 15:59

Ще направя коментар след мача. Веднага ще се види дали се играл или не.
За мен мачът вече е даден, но сега не е необходимо да гадаем.

Е,как реши,че е даден мача,ние да не сме любовниците ви от Септемврийско знаме,ние когато се налага ви бием с по 8. :lol: :lol: :lol:

Виж, отдавна гледам футбол. Винаги когато сте били в тежък период сте печелили мачовете с нас, за да съм по-точен мачовете са намирисвали. Сигурен съм, че и ти си наясно с това, но едва ли ще го признаеш.
Колкото до братята ви от Септемврийско знаме нещата седят по един и същи начин.
Не дай си Боже някой път да се наложи един от двата отбора да ни помогне за нещо, то тогава това нещо се натяква с години, все едно само вие помагате, другото се забравя.
Да, били сте ни с 8 гола и какво от това? Тогава поне имаше футбол и мъже на терена.
Сега и вие сте една шепа хора, а и вашето ръководство ви съсипва. Не се дуй много, че всичко се връща.

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 30 окт 2014 15:39

Може би ще имаме шансове да бием ако Гийон Фернандес подпише, Педро и повлеканата Гаджев заедно с ПК71 и ботушарят Сърмов не играят. Дано Амари навлезе бързо във форма, има много футбол в него.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2014 16:30

FLANKER написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Бием, ама не знам с колко. После ни казват, че това е новото лице на отбора, Левски ще играе мач за мач и само за победа, но е добре за самочуствието, че са победили. На въпроси за какво ще се бори Левски следва отговор, че целта е винаги купа, титла и победа над Реал на финала на ШЛ. Средна продължителност на интервютата, дадени от звиздите - 45 минути.

Тук не съм съгласен с теб приятелю. ;) Биете и Гонзо е Бог 8-) :lol:
П.П.Традицията е лоша срещу Локо(СФ), относно тренерите. ;) Като почнеш от Мъри, та стигнеш до Мурсия.Е ,разликата е ,че моите буфери второто полувреме не минаха центъра на Герена и Прохазка ни го "вкара". :o Бихте!Ама испанецът е най-малко виновен за победата(положението).
П.П.Между другото,за мен Прохазка ви е един от най-стойностните играчи!Успех на Левски приятелю,но след неделя ;)

Аз знам, че Гонзо ще бъде обожествен от феновете си, а също така ще се почуства поне с 45 сантиметра по-висок.
Последния абзац е мой въпрос, ако четеш останалото ти става ясно какво мисля, че РЕАЛНО ще стане..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 окт 2014 20:32

1:0 / 0:1

Часа на мача кърти... ХАХАХА.. направете го у 8:30 сутринта ви таковам у глупаците :idea: :lol:

Върни се в “Левски”