Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 30 окт 2014 08:24

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:
BadBoy написа:Прочетете този коментар http://forum.levski.com/viewtopic.php?p ... 2#p1563682 авторът му е човек доста добре запознат с делата на Левски като клуб, организация на фенове и т.н.

Що за комплексар може да сложи подобно заглавие на тема, явно има нужда от модератори там

Пробвай се,ти нали си Pr0

Те много го обичат там.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 окт 2014 10:01

Един въпрос - защо му викате Пачека на Димов :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2014 10:58

boabbb написа:Един въпрос - защо му викате Пачека на Димов :?

Голямата стъпка повече му отива...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2014 12:02

modor написа:
Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:
BadBoy написа:Прочетете този коментар http://forum.levski.com/viewtopic.php?p ... 2#p1563682 авторът му е човек доста добре запознат с делата на Левски като клуб, организация на фенове и т.н.

Що за комплексар може да сложи подобно заглавие на тема, явно има нужда от модератори там

Как знаеш, при положение, че НИКОГА не съм писал там, имам само регистрация от преди години.
А ако одобряваш подобно заглавие на тема не ти прави чест, още повече, че си модератор тук.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 окт 2014 12:26

milen.hristov написа:
modor написа:
Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:

Как знаеш, при положение, че НИКОГА не съм писал там, имам само регистрация от преди години.
А ако одобряваш подобно заглавие на тема не ти прави чест, още повече, че си модератор тук.

Посещавам редовно форума на Левски и знам какви са нагласите там спрямо теб.
А къде видя че подкрепям заглавието на онази тема :?: :shock: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 окт 2014 12:51

Тия нашите имат около 36 часа да подпишат и картотекират Фернандес... Да видим кви ще ги свършат.

Иначе по темата за Батков - никога не съм подкрепял конспиративните теории, че някой други може да седи зад отбора, обаче след последните две години.. честно да ви кажа - не знам.

Батков със сигурност има най-големия дял акции, обаче явно няма мажоритарен глас, щото няма пари, а други хора дърпат конците. (Ако примерно са 51% за Батков и 49% други акционери).
Явно сценария е следния - Батков няма пари за издръжка на отбори в този му вид и стези претенции (титла, купа, участия в ЕКТ) и явно парите ги дават други хора, а Тодор е параван, защото: или тези хора не искат да влизат в публичното пространство, защото са политически обвързани (пряко или не); защото ПФК Левски е една дупка, която е идеална за "запълване" с пари (разбирайте пране - наливат се пари, отчитат се разходи (фиктивни или не)).

Основния мотив, да мисля, че Батков не кара влака, е защото няма как човек, които дава милиони за едно предприятие, фирма или в случея - футболен отбор, години наред да е на минус, но да продължава да го прави и то ПАК по грешния начин.
Тоест, Батков ако искаше да печели пари, отдавна щеше да е сменил модела на управление, а не само да закърпва положението с Кокала, Митов, А.Здравков, Гонзо, Йовов и тн., а щеше да е направил всичко възможно, да има отбор, който се бори за всички трофеи и влизане поне в ЛЕ.

И ако обърнете внимание, всички назначения стават след силни протести от страна на фенско недоволство. Трябваше, примерно, много време за да бъде назначен Илиян Илиев и го напрви с неохота, може би защото "господин един милион" идва с репутация на млад специалист, доказал се до известна степен, който ще иска селекция, условия за работа и въобще да гради отбор, което явно не съвпада с идеята на Батков и хората зад него...

За съжаление не виждам някакъв нормален изход, защото Батков отдавне е изгубил кредита си на доверие. Тоест - никой не му вярва, каквото и да каже, и каквото и да обещае. Явно неговото желание е да седи на чело на отбора (поне публично), като тушира фенското недоволство с минимални разходи и популярни фигури, разчитайки и на късмета Левски да е в борбата за титлата.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 окт 2014 13:08

До къде ни стигна критерия за играчи.Щом циганина не е контузен и няма контузия подписваме с него.А това ,че не е играл близо година няма никакъв проблем.Та даже и откупна цена ще му сложим в договора.Него цяла година никой не го иска и не го брои за играч ние вече на роналдо го правим.Откупна цена случайно да не ни го вземе някой без пари.СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ В ЗАЛАТА. Информацията е от ГОНГ.БГ
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2014 13:16

modor написа:
milen.hristov написа:
modor написа:
Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:

Посещавам редовно форума на Левски и знам какви са нагласите там спрямо теб.
А къде видя че подкрепям заглавието на онази тема :?: :shock: :lol: :lol:

Еми тогава мога да съм доволен, че славата ми се разраства :mrgreen: Дай линк за да се позабавлявам

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 окт 2014 13:18

^
Ами така е. Както казах - назначават се хора, които да тушират фенското недоволство (Йовов, Гонзо, Боримиров), а когато започне да става прекалено тегаво, с неухота се назначават и други, с по-различна визитка (Ил.Ил., Славиша, Мурсия)... Неухотството явно идва най-вече от там, че парите ще са други..

А за играчи - куцо, сакато - все тая. Тоя примерно ще му броят 100на хил. за агента, отделно ще получава 25-30 хил. лв. заплата и колкото откара, и колкото гола вкара. След това - или разтрогват и ще има да взема или го пускат в Китай за 200-300. хил.лв. (най-оптимистичния сценарии).

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 30 окт 2014 13:46

Учудвам се, че класен играч като Фернандез е решил да акостира точно при нас. Има някаква уловка в цялата работа, но ще видим. Надявам се да бъде картотекиран за мача с/у Локо Сф.
Изображение

Върни се в “Левски”