Мнениеот Serafim » 30 окт 2014 12:51
Тия нашите имат около 36 часа да подпишат и картотекират Фернандес... Да видим кви ще ги свършат.
Иначе по темата за Батков - никога не съм подкрепял конспиративните теории, че някой други може да седи зад отбора, обаче след последните две години.. честно да ви кажа - не знам.
Батков със сигурност има най-големия дял акции, обаче явно няма мажоритарен глас, щото няма пари, а други хора дърпат конците. (Ако примерно са 51% за Батков и 49% други акционери).
Явно сценария е следния - Батков няма пари за издръжка на отбори в този му вид и стези претенции (титла, купа, участия в ЕКТ) и явно парите ги дават други хора, а Тодор е параван, защото: или тези хора не искат да влизат в публичното пространство, защото са политически обвързани (пряко или не); защото ПФК Левски е една дупка, която е идеална за "запълване" с пари (разбирайте пране - наливат се пари, отчитат се разходи (фиктивни или не)).
Основния мотив, да мисля, че Батков не кара влака, е защото няма как човек, които дава милиони за едно предприятие, фирма или в случея - футболен отбор, години наред да е на минус, но да продължава да го прави и то ПАК по грешния начин.
Тоест, Батков ако искаше да печели пари, отдавна щеше да е сменил модела на управление, а не само да закърпва положението с Кокала, Митов, А.Здравков, Гонзо, Йовов и тн., а щеше да е направил всичко възможно, да има отбор, който се бори за всички трофеи и влизане поне в ЛЕ.
И ако обърнете внимание, всички назначения стават след силни протести от страна на фенско недоволство. Трябваше, примерно, много време за да бъде назначен Илиян Илиев и го напрви с неохота, може би защото "господин един милион" идва с репутация на млад специалист, доказал се до известна степен, който ще иска селекция, условия за работа и въобще да гради отбор, което явно не съвпада с идеята на Батков и хората зад него...
За съжаление не виждам някакъв нормален изход, защото Батков отдавне е изгубил кредита си на доверие. Тоест - никой не му вярва, каквото и да каже, и каквото и да обещае. Явно неговото желание е да седи на чело на отбора (поне публично), като тушира фенското недоволство с минимални разходи и популярни фигури, разчитайки и на късмета Левски да е в борбата за титлата.