Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 30 окт 2014 12:21

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Игра,те са толкова русофилска партия(да не говорим патриотична) ,колкото аз съм космонавт :lol: Те са част от голямата мъгла,подлоги на Вашингтон и Брюксел като останалите.

Тепърва ще ги видим.
До тук стана ясно от препоръката на дебеличкото прасе... Пардон - франсе ( :mrgreen: ) че в ЕС явно ПФ, не са добре приети.

Както се казва - "По действията ще ги познаете". ;)

Аз избягвам да съдя предварително... Може и да са поредната маша, може и да са действително "Патриоти", ще видим от работата им в Парламента.

Аз ще се радвам ,ако ме опровергаят!
П.П.Това с франсето ме изкефи ,Игра :mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 окт 2014 12:21

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Игра,те са толкова русофилска партия(да не говорим патриотична) ,колкото аз съм космонавт :lol: Те са част от голямата мъгла,подлоги на Вашингтон и Брюксел като останалите.

Тепърва ще ги видим.
До тук стана ясно от препоръката на дебеличкото прасе... Пардон - франсе ( :mrgreen: ) че в ЕС явно ПФ, не са добре приети.

Както се казва - "По действията ще ги познаете". ;)

Аз избягвам да съдя предварително... Може и да са поредната маша, може и да са действително "Патриоти", ще видим от работата им в Парламента.

Така е.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 окт 2014 12:24

fcb_bg написа:Франсето вика, че искали да гърмят Турция и не искали неграмотни мангалчета. Демек - мно'о лоши, оу! :mrgreen:

А то всъщност цялата точка гласеше, да се реиновира Армията ни, както и въоражението, като и същевременно се възтановят няколко поделения в Юго-Източна България.

Пък това, че явно в Анкара се видяли заплаха в това, говори за страх. :lol:
К'во сега, ако немат черни помисли, д'ън сЪ притесняват. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 окт 2014 12:27

ПФ не са нито Русофили, нито Еврофили ! А защитават интересите на България.
Второто което е, те не говорят за коалиция, а за програмно правителство.
Нормално е да не са добре приети, все пак в Гермния вече имат фашистка партия която прави много поразии, Франция, Англия и Унгария да не говорим.Тези така ги е страх от патриотичните партии, че газ пикаят.
FLANKER-Кажи ми с кое в последните дни ПФ са показали, че не са патриоти ? Те винаги са си го казвали, че не са Русофили камоли Западофили.
На мен ми е интересна една друга работа, товя човек освен че подкрепяше една година със златен пръст правителство на ДПС, ами и откакто са паднали по Алфа ТВ защо реват само по Герб и ПФ, нещо дпс много, много да не кажа хич не ги споменават ?
Разбирам да говориш, че не са патриоти когато се издънят, ама до сега няма такова нещо.Да не говорим, че точно вие от Атака да говорите за не-патриоти си е меко казано нагло.
П.П. Надявам се да не ми се расърдиш.
Levski & Lazio

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 окт 2014 12:39

Балкански Орел написа:ПФ не са нито Русофили, нито Еврофили ! А защитават интересите на България.
Второто което е, те не говоря за коалиция, а за програмно правителство.
Нормално е да не са добре приети, все пак в Гермния вече имат фашистка партия която прави много поразии, Франция, Англия и Унгария да не говорим.Тези така ги е страх от патриотичните партии, че газ пикаят.
FLANKER-Кажи ми с кое в последните дни ПФ са показали, че не са патриоти ? Те винаги са си го казвали, че не са Русофили камоли Западофили.
На мен ми е интересна една друга работа, товя човек освен че подкрепяше една година със златен пръст правителство на ДПС, ами и откакто са паднали по Алфа ТВ защо реват само по Герб и ПФ, нещо дпс много, много да не кажа хич не ги споменават ?
Разбирам да говориш, че не са патриоти когато се издънят, ама до сега няма такова нещо.Да не говорим, че точно вие от Атака да говорите за не-патриоти си е меко казано нагло.
П.П. Надявам се да не ми се расърдиш.

Орел ,няма начин да ти се разсърдя приятелю!Яд ме е на тях ,че като "лудият'' Волен не повдигнаха нито един належащ въпрос,а именно-доходи,монополи,пенсии.Трябваше да тропнат по масата и да кажат на Бойко, първо с тези неща да се захване,а не със санирането и средното образование(то трябва да се започне с основното първо)Яд ме е ,че не се озъбиха на онова франсе(прасе),както казва Играта,а те си затраяха.Кой е той по дяволите да ни дава наклон на оная работа ,какво ще правим в собствената си държава.Ето такива работи.И както написах,ще се радвам много ,ако Валери Симеонов и "сие" ме опровергаят!За "златният пръст" съм казвал многократно каква е причината.
П.П.Атака (Алфа), направи цяло предаване за предизборните свинщини на ДПС.Направи предаване за БГ армията и за US базите у нас.
Последна промяна от FLANKER на 30 окт 2014 12:45, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 окт 2014 12:40

Интересно защо франсето не отиде в Германия да размахва пръст, когато в продължение на 3 месеца нямаха правителство и водеха преговори за коалиция 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 окт 2014 12:40

Лошото Орел е ,че Симеонов и Сидеров трябваше сега да са заедно.Жалко.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 окт 2014 12:41

CTAHKO написа:Интересно защо франсето не отиде в Германия да размахва пръст, когато в продължение на 3 месеца нямаха правителство и водеха преговори за коалиция 8-)

Щеше да бъде ритан до Париж! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 окт 2014 12:44

FLANKER написа:Лошото Орел е ,че Симеонов и Сидеров трябваше сега да са заедно.Жалко.

+1
Преди няколко месеца гледах една новинарска емисия по СКАТ и от 30 минути/20 бяха посветени на Атака. Няма да стане така...
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 окт 2014 12:44

Пичове, извинявам се, че се намесвам в разговора ви, обаче държа да поясня, че в по-голямата част от изминалата година срещу Сидеров имаше брутална медийна атака. Ако сте забелязали добре, всяко изявление или коментар на хора от ГЕРБ започваха с думите " тройната коалиция БСП-ДПС и АТАКА..." За каква тройна коалиция може да става на въпрос, когато партията на Сидеров не е получила нито едно министерско място, нито един областен управител!? Волен може да го наричат "златен пръст", "ибрикчия" и по всякакъв друг начин, но е хубаво нещата да се казват точно и с истинските им имена. Нима форматът на правителството, което се кани да прави Борисов сега, не е абсолютно същия като този на предишното, а именно правителство на малцинството с плаваща подкрепа!?

Върни се в “Свободна зона”