Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот MaRTo1233 » 27 окт 2014 22:24

Фелипе дойде от дивизия по надолу :? :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 окт 2014 00:24

Значи тоя трябва да е нещо като Мораеш на квадрат. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 окт 2014 10:41

ЦСКА ще си върне френския нападател Елиот Гранден от януари. Вече всичко е уговорено с бившия голмайстор, който бе продаден на Блекпул преди години. След това той дълго се съди с "Червените" за неполучени заплати и част от трансфера. После същото направи и мениджърът му, припомня "24 часа". Гранден ще разтрогне договора си с румънския Астра (Плоещ). Той се озова там, след като беше освободен от Блекпул.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=515734
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 окт 2014 11:03

suni написа:
ЦСКА ще си върне френския нападател Елиот Гранден от януари. Вече всичко е уговорено с бившия голмайстор, който бе продаден на Блекпул преди години. След това той дълго се съди с "Червените" за неполучени заплати и част от трансфера. После същото направи и мениджърът му, припомня "24 часа". Гранден ще разтрогне договора си с румънския Астра (Плоещ). Той се озова там, след като беше освободен от Блекпул.

Предния път се представи добре, но сега съм малко скептичен. След първата му година в Блекпул, където игра на добро ниво, кариерата му върви стремглаво надолу.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 окт 2014 11:13

mistreated написа:
suni написа:

Предния път се представи добре, но сега съм малко скептичен. След първата му година в Блекпул, където игра на добро ниво, кариерата му върви стремглаво надолу.

Според мен е по-добър от Фелипе + Венци Христов + ,,десно бегче" и нямаме спиране ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 30 окт 2014 11:42

Ами той май не е играл много напоследък - вероятно за това има някаква причина - кунтузия, слаба форма, ако някой знае, да сподели. Иначе преди време се представи добре на Армията.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 окт 2014 11:59

Гранден беше много добър при престоя си при нас, но не знам в каква форма е сега, пък и офанзивни халфове си имаме доста, ако някой не бъде продаден разбира се. И източникът на информацията поне според мен не е много надежден.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 30 окт 2014 12:48

топспорт обявяват Венци Христов за сигурен нов от зимата, за мен това е перфецктен трансфер- в мача срещу нас беше най-добрият на терена.
Ако това се случи и Гранден се върне сме перфектни отпрред, трябват силни десенбек и вътршен халф.

Когато Иван Стоянов и Иван Маркович се завърнат ставаме пълен комплект- те ще са като нови попълнения... специално Маркович може много да допринесе за креативността на отбора.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 30 окт 2014 12:56

mistreated написа:
suni написа:

Ако му погледнеш статистиката преди да дойде първият път при нас е дори по-лоша от тази сега- по малко мачове, всичко на всичко е имал 4-5 гола в кариерата си. Това не му попречи да ни е най-добрият играч тогава, няма да му попречи да бъде полезен и сега. Спомням си един мач с левски, на полувремето един левскар ми звънна да ме пита кой ни е номер 15, много бил добър... тогава ги минаваще като конуси.

Много неща определят как един футболист ще се представя в новия си отбор- подготовката и цялостната ситуация в отбора са определящи. ЦСКА има ммног по-силен отбор сега, много по-опитен и можещ треньор, а и пролетната програма в първите кръгое е сравнително лесна и ще помогне за обиграването.
Ако Гранден наистина дойде, моето мнение е, че пак много ще ни радва!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 окт 2014 13:06

Десният бек, мисля, че е ясен ;) Венци Пк :lol: си е много добре за тоя пост, той по принцип е централен, ама имаме доста централни, така че става за преквалификация 8-) Бандата ще го вземеме от зимата - 100% съм сигурен в това, верно, че е доста рисков, но за България си е класа 8-) Венци Христов аз лично не го харесвам особено, при него до голяма степен е до настроение, а и вече доказа, че трудно се аклиматизира :roll: Отделно конкуренцията на Буш и фризьора ... Само ако е без пари, иначе - не :lol: Гранден не би бил лош трансфер, при предишния си престой загатна за класа и то със съотборници като Руи Мигел :mrgreen: Той по-скоро е крило, отколкото ЦН, но може да стане и за зад нападателя, доста е техничен :roll: Не е зле да вземеме вратар, по възможност българин, по възможност от школата, за трети избор, а тоя пич Господинов да го пробваме по контроли, че да се види става ли ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”