Сълзи и смях във футбола

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Сълзи и смях във футбола

Мнениеот Готвача » 30 окт 2014 07:59

Captain Stottlemeyer написа:
КироВарна написа:В Колумбия се появила публикация,че дербито Левски-ЦСКА се нарежда на шесто място в света.От тази смешка по-голяма отдавна не бях чувал.Това дерби е на второ място в България,след пловдивското!!!...

Кирчо, дербито "Левски" - ЦСКА е дербито на България, независимо от моментното състояние на двата тима, защото това са двата най-титулувани български клуба, с най-многобройни привърженици в цялата страна, включително и във Варна. :) "Пловдивското дерби" , както правилно си го нарекъл, си е дерби на град Пловдив и на околните села. Това е положението... 8-)

Вярно е че е журналистическа изцепка,но явно можем да я причислим и към фенската такава,гледайки мнението на капитана.Капитане,защо спамиш?Мога да те разбера единствено,ако искаш да се включиш директно в хора на изцепките. ;)
п.п.Идеята на темата е за високопарни изказвания,ПРЕнадути балонни изцепки и други подобни СМЕШКИ,като тези например,че двата ни отбора от София Левски и ЦСКА са ГРАНДОВЕ.Мога да се съглася че са БИЛИ такива донякъде на фона на родната действителност,но какви грандове са сега,че продължават да ги кичат с подобни несъстоятелни определения?Но разберете ме,идеята е за смешното и пошлото,не за кой е по-по-най.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 30 окт 2014 08:39

Готвача написа:
КироВарна написа:В Колумбия се появила публикация,че дербито Левски-ЦСКА се нарежда на шесто място в света.От тази смешка по-голяма отдавна не бях чувал.Това дерби е на второ място в България,след пловдивското!!!...

Кирчо, дербито "Левски" - ЦСКА е дербито на България, независимо от моментното състояние на двата тима, защото това са двата най-титулувани български клуба, с най-многобройни привърженици в цялата страна, включително и във Варна. :) "Пловдивското дерби" , както правилно си го нарекъл, си е дерби на град Пловдив и на околните села. Това е положението... 8-)

Вярно е че е журналистическа изцепка,но явно можем да я причислим и към фенската такава,гледайки мнението на капитана.Капитане,защо спамиш?Мога да те разбера единствено,ако искаш да се включиш директно в хора на изцепките. ;)
п.п.Идеята на темата е за високопарни изказвания,ПРЕнадути балонни изцепки и други подобни СМЕШКИ,като тези например,че двата ни отбора от София Левски и ЦСКА са ГРАНДОВЕ.Мога да се съглася че са БИЛИ такива донякъде на фона на родната действителност,но какви грандове са сега,че продължават да ги кичат с подобни несъстоятелни определения?Но разберете ме,идеята е за смешното и пошлото,не за кой е по-по-най.

когато някой друг отбор достигне техните отличия в България,то тогава и за него може да се говори като за гранд,а до тогава тези два отбора ще са грандове.

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 30 окт 2014 09:36

"Гранд" не се мери с моментно състояние, а с история, титли, купи, успехи и т.н.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 30 окт 2014 09:46

https://www.youtube.com/watch?v=kGpIj9Z108s
Ултрас уърд поставят дербито на ПЪРВО място, подчертавам на ПЪРВО за тази седмица пък вие можете да си чешете езиците колкото искате айде сега пълнете темата с това с което трябва а не се занимавайте с отборите които като ви дойдат на гости са като домакин ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 окт 2014 09:55

Колегата отвори тема, в която да се събират журналистически бисери, култови заглавия и всичко, което може да ни развесели.

Комплексираните майни обаче, решиха и тук да се изтропат :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 окт 2014 10:09

Най-голямото дерби в България е това, което е събирало по 70 000 души - точка!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 30 окт 2014 10:45

redchampions написа:"Гранд" не се мери с моментно състояние, а с история, титли, купи, успехи и т.н.

OK,за да има в определението ви ГРАНД,задължително е преди това прилагателното ГРОХНАЛ или БИВШ.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 окт 2014 11:24

И Сопот, Капитане, и Сопот :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 окт 2014 13:39

Тити Папазов:Бях истински чорбар, защото обожавах Красимир Безински. Невероятен футболист, играеше със сърце и душа. Когато обаче го освободиха, станах пак от Левски”.
Ал.Томов

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 31 окт 2014 00:35

Темата за изцепките в българският футбол е много добра,от гледна точка на това,че родната действителност е пълна с трагични и комични ситуации.Днес например можем да се посмеем и да поплачем над решението за строгото наказание на Левски!Миличките!!!За ударен треньор на противника,ранени двама полицаи и нахлуване.....бяха санкционирани за един мач!!!При положение,че провинението даже не е първо!Е това ако не е принципност,здраве му кажи!А основният принцип е:"ДА ЖИВЕЕ БЕЗПРИНЦИПНОСТА!"Само не знам това за сълзи ли е,или за смях???
Последна промяна от КироВарна на 31 окт 2014 10:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”