Балкански Орел написа:Имаше правилен ход и го изпусна, а той беше програмно правителство с РБ и ПФ !
Бъди сигурен, че на следващите изобри, които ще са много скоро освен ако все пак не съставят програмно правителство с РБ и ПФ.Та, при следващи избори товята партия отново ще слезе надолу и не забравяй, че ние простосмъртните може и да го плюем Бойко, ама той и народа си казва думата и е факт, че от 2009-та насам Герб постоянно губи проценти.
Да не говорим, че поне 30% от избирателите ви са хора, които гласуват за вас с единствената и единчка мисъл-Не на БСП и ДПС във властта, а не че толкова ви симпатизират.
Пич, въпреки, че много пъти съм бил критичен към теб и дори съм си позволявал да те обиждам ( което изобщо не е правилно и е глупаво ), понякога наистина ме учудващ меко казано, как разсъждаваш... Правиш много грешна връзка между желанията и реалността. Какво са изпуснали ГЕРБ и кого са отхвърлили при положение, че поискаха ПФ да влязат официално в коалиция и дори им предлага министерски постове ? Какво да направят повече ГЕРБ ? И защо не обвиняваш тези, които бягат от властта официално ? Ама, то много лесно да подкрепяш отстрани, ако стане някакъв гаф - "Ааа не, ние нямаме нищо общо с правителството, ние просто подкрепяме отделни идеи " И има ли право някой да поставя условия пред ПФ или не, да не сме се върнали в комунизмът ? Аз също смятам, че поставянето на ракетни бази до Турция е ненужна и излишна провокация срещу наш партньор, независимо дали ни харесва или не.
А ти бъде сигурен, че ГЕРБ , докато Б.Б е начело няма да загуби парламентарни избори, да не кажа изобщо всякакви. Отстъплението на ГЕРБ от лятото на 2013 е 9 хил. души, ебати падението , ебати разрухата, не знам, какво трябва да кажат другите партии. Не бързай да поставяш ПФ във някакви виртуални орбити, да не стане така, след 2 год. да ги кълнем като АТАКА. Ти особено, трябва да имаш едно на ум, като човек, който е подкрепял АТАКА и Волен, а днес ги мразиш. Не смяташ ли, че историята може да се повтори и с ПФ ?
И невероятно грозно си противоречиш, казваш, че народа си знаел работата и бил показал еди си какво, ами пич, те ГЕРБ от 2006 год. нямат изгубени избори, какво точно показва народа, не разбрах ? Кой печели любовта на народа, щом ГЕРБ били "наказвани" от народа ?