Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот zlobul » 29 окт 2014 22:27

plamenst7 написа:Колко жалки и първосигнални са повечето тук! Гонзо им бил виновен - смешна работа! Понеже миналата година като го нямаше Гонзо и бяхме голяма работа. Айде скрийте се бе псевдо разбирачи.
Освен това, ония недоносчета които били правили хореографии, нямаме право да ги плюем въпреки всички вреди които носят, само защото правели хореографии. Гонзо обаче може да го наричаме с всякакви гнусни думи, които дори чорбари не са си позволявали да използват. Това само може да покаже колко жалки и ограничени личности сте.

Като футболист ОК. но да ми говориш за тренер и спортен директор ЗАБРАВИ. Нещата са доста различни , така че ако обичаш го давай по кротко.
Това че някой е клал свиня , не го прави ветеринар.

ПС: В момента ако направиш анкета сред феновете на цска "Кои бихте искали да са начело на Левски в близките 10-20 години ? " съм сигурен , че 100 % от анкетираните ще отгоорят еднозначно -Тара-президент и Гонзо -тренер . Ако не вярваш , пробвай.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 29 окт 2014 22:29

Някои хора имат изключително калпава памет. Гонзо при предния си престой даде началото на съсипията в Левски, всичко останало е алабализми. За капак го довлекохме отново.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 окт 2014 22:34

Аз искам да питам левскарите - кой искате за треньор от утре да речем и какво смятате, че ще се промени в отбора след неговото идване? За Батков е ясна работата!
Не казвам, че Гонзо е безгрешен ама и вариантите за негови заместници не са много обнадеждаващи. Ето има договорка с Херо, може би най-добрия вариант който имаме. Ще трябва да изтърпим до тогава! И не на последно място, Гонзо може да си заслужава критиките, но грозното и обидно отношение в никакъв случай.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 окт 2014 22:35

plamenst7 написа:Колко жалки и първосигнални са повечето тук! Гонзо им бил виновен - смешна работа! Понеже миналата година като го нямаше Гонзо и бяхме голяма работа. Айде скрийте се бе псевдо разбирачи.
...
Гонзо обаче може да го наричаме с всякакви гнусни думи, които дори чорбари не са си позволявали да използват. Това само може да покаже колко жалки и ограничени личности сте.
Верно ли си мислите, че Гонзо като се махне и ще цъфнем па ще вържем?

Колко жалки сме всички, които си позволяваме да критикуваме Георги Иванов! Защо нямаме право да го критикуваме? Нима не заслужава отрицателните оценки? С какво го оневинява фактът, че и преди него некадърници заемаха длъжностите директор и старши треньор?
...
Използваш изразите на класика!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Елементарно, Гонзо

Мнениеот plamenst7 » 29 окт 2014 22:42

zlobul написа:Гонзо отдавна е показал , че достойнството му е колкото на парцала с който човек може да си избърше праха, изтривалката с която човек може да си избърше калта от обувите и тем подобни примери.
С него тръгна загробването на клуба ...с него и ще свърши , а следващата жертва се нарича Херо .

ПС: Тара , говньо и успех за Левски няма как да се поместят в едно изречение. Ако ще Меси и Роналдо да дойдат ....и те ще потънат във всеобщото безхаберие и некадърност обхванало "Герена".

Господ да пази Левски !

Това на критика ли ти прилича? За мен това не е критика, а грубо неуважение към една легенда на клуба, макар сега да се изявява неуспешно на друга позиция. Подобни изказвани за мен са недопустими спрямо Гонзо!
Това, че преди него са работили некадърници не го оправдава, но вероятността слвед него да дойдат други некадърници е огромна.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2014 22:47

plamenst7 написа:
zlobul написа:Гонзо отдавна е показал , че достойнството му е колкото на парцала с който човек може да си избърше праха, изтривалката с която човек може да си избърше калта от обувите и тем подобни примери.
С него тръгна загробването на клуба ...с него и ще свърши , а следващата жертва се нарича Херо .

ПС: Тара , говньо и успех за Левски няма как да се поместят в едно изречение. Ако ще Меси и Роналдо да дойдат ....и те ще потънат във всеобщото безхаберие и некадърност обхванало "Герена".

Господ да пази Левски !

Това на критика ли ти прилича? За мен това не е критика, а грубо неуважение към една легенда на клуба, макар сега да се изявява неуспешно на друга позиция. Подобни изказвани за мен са недопустими спрямо Гонзо!
Това, че преди него са работили некадърници не го оправдава, но вероятността слвед него да дойдат други некадърници е огромна.

Според мен е неуважение към настоящ директор и треньор, а не към легенда на клуба, която не се натиска да е на ръководна длъжност, въпреки некадърността си.

По твоите думи, Гонзо трябва да е вечен при вас, защото е възможно следващият да е по-некадърен от него... Има ли място все още за по-...ниско при вас?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Re: За мъжете на честта

Мнениеот peliforewer » 29 окт 2014 22:48

baligo написа:Какво се случи:

Изображение

Как реагира "мъж на честта":

Изображение

И как реагират по-смелите жени (без да са жени на честта):

Изображение

Е няма по безумно сравнение от това,топката удря Стойчо в тила,момичето го удря в рамките на очилата,за щастие не счупва стъклата за да направи по-голяма беля.Гледам как от понеделник се чудиш как да се излагаш,ако обичаш Левски ще се занимаваш с причините които доведоха отбора до тук,а не със Стойчо Младенов,да не говорим че си анонимен аутсайдер и нямаш капацитет да коментираш хора които са много над теб.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 окт 2014 22:57

plamenst7 написа:

Господ да пази Левски !

Тоя некадърник го чакахме три години да се махне от Левски ....тогава беше положена и основата , т.е. тогава изкопаха с Тара дупката в която трябваше да се погребе Левски (първата копка беше "казан") . С 300 зора и от нямаше вече накъде инжИнера се разкара за 2 години , но щетите оставени от него (и Тара) останаха .
За зла участ на всичи обичащи Левски, тоя се върна и резултатите не закъсняха.

ПС: И не ми дрънкай за обиди спрямо него. Ако беше се оттеглил с достойнство нито един левскар нямаше и да си помисли да го обиди. Кой квото си надроби...тва ше сърба.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 окт 2014 22:58

Кашчей написа:Според мен е неуважение към настоящ директор и треньор, а не към легенда на клуба, която не се натиска да е на ръководна длъжност, въпреки некадърността си.

По твоите думи, Гонзо трябва да е вечен при вас, защото е възможно следващият да е по-некадърен от него... Има ли място все още за по-...ниско при вас?

Настоящият директор и треньор е легенда на клуба и дори когато е критикуван, трябва да се критикува с уважение! Ако на теб жена ти не може да готви и все приготвя някакви безвкусни манджи, какво ще ѝ кажеш? Парцал, боклук, говно такова и тем подобни. Така ли? И после ще ѝ кажеш - ама скъпа то това за готварските ти умения иначе си си супер.
Освен това за мен проблема не е в Гонзо, а в цялостното управление на клуба.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 29 окт 2014 23:00

zlobul написа:
plamenst7 написа:

Господ да пази Левски !

Тоя некадърник го чакахме три години да се махне от Левски ....тогава беше положена и основата , т.е. тогава изкопаха с Тара дупката в която трябваше да се погребе Левски (първата копка беше "казан") . С 300 зора и от нямаше вече накъде инжИнера се разкара за 2 години , но щетите оставени от него (и Тара) останаха .
За зла участ на всичи обичащи Левски, тоя се върна и резултатите не закъсняха.

ПС: И не ми дрънкай за обиди спрямо него. Ако беше се оттеглил с достойнство нито един левскар нямаше и да си помисли да го обиди. Кой квото си надроби...тва ше сърба.

Е по тая логика,ти ако знаеш какво ще сърбаш... :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”