ЦСКА - нож с две остриета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

effect

Re: ЦСКА - нож с две остриета

Мнениеот effect » 29 окт 2014 19:57

CSKA Sofia 1948 написа:
HoUs4oOL написа:Не знам,но единственото,което могат да направят ЦСКА е да объркат работата на Лудогорец,ако някак си станат шампиони...
Дано зелените да станат шампиони,защото е ясно,че само те могат да направят нещо в Европа!

Усети ле се колко си жалък и смешен???

Е тая част за Европа си е доста вярна. Единствено те имат горе долу адекватен отбор и треньор за Европа, другите са за местна консумация.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 29 окт 2014 20:00

iliyan написа:
HoUs4oOL написа:Не знам,но единственото,което могат да направят ЦСКА е да объркат работата на Лудогорец,ако някак си станат шампиони...
Дано зелените да станат шампиони,защото е ясно,че само те могат да направят нещо в Европа!

Много ми се иска да ги видя една година да пропуснат ЕКТ.Да го видя Кирето дали ще прави още инвестиции или ще е дотам ;)

И с какво това ще помогне на твоя отбор,надяваш се да дойде да инвестира при вас?
фен на еднодневката

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 29 окт 2014 20:03

Изразът не е точен.Но че тази година имаме приличен отбор,който при добро стечение не обстоятелствата може да стане шампион е истина. И ако се случи-зашиваме устата на говедата,които преди 6 години обясняваха,че сме такива защото не е имало конкуренция.Факт е,че надиграхме всички,без Лудите,и ако не бяха дребни грешки както срещу Славия,Така и срещу ЧМ ,сега можехме да се чувстваме на 50 пр шампиони с 11 т преднина пред Крейзитата.Но има много мачове до края.Хубавото е,че ако си ги вземем(а това не е невъзможно),дори и да не спечелим мач срещу Лудогорец,можем да сме шампиони.Единственото условие е Томов да осигурява редовно заплащане поне на титулярите. А че Киро Гела ще играе курвенската е ясно.Защото тогава милионите,които открадна от БДържава и спечели от УЕФА ще отидат нахалост.Защото Шампионската лига става мираж.Но дори и да не успеем да сме шампиони е факт,че Томов,Тодоров и Младенов дадоха най-доброто от себе си не само да ни има,но и да сме фактор.На фона на това,което бе преди две години и това,което се постигна-май не сме имали по-добър мениджърски екип през последните 8 години.Да,има манипулации,лъжи и злоупотреба с инфо.Но ако сме честни и коректни живи ще ни изядат.Дано наистина Томов успее да намери приличен спомоществовател.Да си задържим основните футболисти.Тогава ако не успеем сега,догодина със сигурност ще е различно.Но съм оптимист и на този етап.Ако си вземем двата мача до Крейзи и след това не загубим-имаме огромни шансове.А ако спечелим срещу тях-80 пр сме шампиони.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 окт 2014 20:04

iliyan написа:

Много ми се иска да ги видя една година да пропуснат ЕКТ.Да го видя Кирето дали ще прави още инвестиции или ще е дотам ;)

Те няма как да пропуснат,ще играят в ЛЕ,но е хубаво да се борят за ШЛ,защото там парите са повече и могат да надграждат по-бързо.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 29 окт 2014 20:05

effect написа:
CSKA Sofia 1948 написа:

Е тая част за Европа си е доста вярна. Единствено те имат горе долу адекватен отбор и треньор за Европа, другите са за местна консумация.

И тогава дай само те да стават шампиони и само те да се гушат с милионите, щото видиш ли имали много адекватен отбор.
Всеки, който смее да се бори с тях за титлата е национален предател, всички в отбора посмял да се бори с тях са бедни и загубени души...Жалки сте.

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 окт 2014 20:06

pupesh написа:
iliyan написа:

И с какво това ще помогне на твоя отбор,надяваш се да дойде да инвестира при вас?

Да видят всички колко му пука за Разград и Лудогорец.Това няма да помогне на моя отбор , но ще отвори очите на много хора за Кирето.
И много ми се иска да видя без пари от ЕКТ как ще строи Кирето стадион в Разград :twisted: :twisted: :twisted:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 29 окт 2014 20:08

До илиан: Защо говориш глупости! Единственото предимство на Лудите е,че Киро вади пари и си задържа футболистите,а ние продаваме.Но дори и сега ако не играе Марселиньо Крейзитата са средняшки отбор.Ние нямаме такъв играч,но имаме двама-трима,които правят по-добри неща.А ако имаме достатъчно пари,за да ги задържим,и станем шампиони-няма да се излагаме! КОгато през 2008 ни взеха лиценза имахме прекрасен отбор.И щяхме да сме в шампионската лига.Но това е животът.Мисля си,че ако станем първи няма да сме излагация като Левски,които с безумен късмет влязоха в Групите и после бяха тъпан.Но кой знае!?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 окт 2014 20:09

CSKA Sofia 1948 написа:
effect написа:
CSKA Sofia 1948 написа:

И тогава дай само те да стават шампиони и само те да се гушат с милионите, щото видиш ли имали много адекватен отбор.
Всеки, който смее да се бори с тях за титлата е национален предател, всички в отбора посмял да се бори с тях са бедни и загубени души...Жалки сте.

Защо винаги въртите нещата по този начин,за да се изкарвате пренебрегнатите?
Не съм казал,че който се бори с тях е национален предател,просто казах,че се надявам те да са шампиони. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 29 окт 2014 20:13

Пъпеш,Киро нищо няма да строи.Защото каквото и да постигне там няма да се пълни.Възвращаемостта е малка.Дори и Лудогорец Арена сега се понапълва заради други методи,а не заради отбора.Когато преди няколко месеца слушах четирите мацки(от които три циганки) да пеят някаква измислена песен за Лудогорец по БТВ ми стана ясно,че това е кауза пердута.Трябва да се мине едно поколение, за да се създаде някакво подобие на агитките и феновете на Левски,ЦСКА,Ботев,Локо Пд..но Киро няма да е жив толкова време.А и да е-пресен пример е Гришата и Ловеч.Шампиони с цената на всичко,някакви успехи...и сега-красив миманс!

effect

Мнениеот effect » 29 окт 2014 20:17

CSKA Sofia 1948 написа:
effect написа:
CSKA Sofia 1948 написа:

Абе момче, защо реагираш толкова първобитно? И на мен не ми е приятно да станат шампиони, но това не пречи да е вярно твърдението, че само те играят адекватно в Европа в момента. Да съм казал, че те трябва да станат шампиони? Факт е, че гела е създал нужната организация, щом дори борат му подари титлата преди 2 години, а гърнетата преди 3 ...

Върни се в “ЦСКА”