(КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Монтана и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Re: (КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT

Мнениеот Sinite ot Sofia » 29 окт 2014 18:05

Player написа:
Sinite ot Sofia написа:

Явно не съм се изразил правилно, но имах предвид да подкрепим ПФК Левски погледнато като институция. "Футболистите" да си даряват заплатите за 3 месеца напред и да ни платят билетите до края на сезона, след което да се махат, без претенции за разтрогнати договори и т.н. Заради Левски трябва да сме там, не заради тия малки душици. И един въпрос към всички, които мислят като теб (имаш си право сам за себе си) - Как издържате да има мач на Левски (особено в София) и да не сте на стадиона?

Аз ще ти отговоря за себе си. За да получиш трябва да дадеш. И не само с играчи и игра която заслужава зрителите си, но и с удобен и уютен стадион, седалки и инфраструктура. Не съм шаранче че да пълня гушата на Батков и компания само защото са в Левски и те да правят каквото си щат, защото знаят че онези баламите ще дойдат на всяка цена. Ако Левски е гост никога на да отида защото пари на други клубове няма да дам и по този начин да ги подпомагам финансово. Футболът днес е много политика, власт и влияние и много малко спорт. В древността е имало хляб и зрелища за населението да е кротко и мирно и да не мисли за други работи, днес има социални помощи, минимална заплата и футбол.

Има резон в казаното от теб и аз уважавам мнението ти. Живи и здрави и завинаги с Левски!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 окт 2014 18:08

Нищо не може да ме учуди.Загубиха Левски....и какво от това.Това говори че вече в България футболът е много по интересен.Умряха тези времена дето се завършваше сезона с максимум 2-3 загуби във всички турнири.Емоцията вече е по голяма.Херо ще има възможност да се съсредоточи само във първенството.Освен ако не се откаже което вече много ми се вярва. :shock: То колелото се върти.Един път си отдолу....но после вървиш нагоре.Това го очаква синият отбор.Само нагоре.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 окт 2014 18:10

С отсъжданията на страничния съдия, който измисли две засади само и само да не стане беля и Монтана да вкара 3-ти гол, мисля всички се убедиха в каква насока ще се играе реванша.
Отново ще реанимират Левски... Монтана целта им била А група - всяка жабка да си знае гьола...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 окт 2014 18:16

Пиян човек, автомобил, батков на пътя - БАМ. Толкова ли много искам ?

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 29 окт 2014 18:19

Колеги,престанете с това прословуто идване на Херо че вече става смешно и мирише.Има една приказка-молена *****,горчиво ебане.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 окт 2014 18:24

glarus_ds написа:Не смятам, че е правилно да се говори за тото. Ако някой ще го боли така по-малко, ок. Има, няма, ние няма как да знаем, а щом не знаем, приемаме че няма ;)

Принципно да, но в случая има защо да имам едно наум... досега не е имало случай да имам толкова основания да смятам, че става дума за тото, а слаби мачове и малоумни загуби и друг път сме имали.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 окт 2014 18:26

Добре де, Херо и да успее, и да не успее защо трябва в момента да обричаме целия сезон на провал? Трябват ни треньор и директор СЕГА, ВЕДНАГА! Ако Херо не иска някой друг трябва да вземем. Който и да е, по-зле не може да бъде. Стоев е свободен, Петрович би дошъл, Гочето, Грозданов, има треньори.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 окт 2014 18:27

Не мога повярвам, че тия са били ФК Левски :idea:

Потребителски аватар
Левскар1914
Контакти:

Мнениеот Левскар1914 » 29 окт 2014 18:28

doktora25 написа: Стоев е свободен, Петрович би дошъл, Гочето, Грозданов, има треньори.

Според мен Стоев трябва да води отбора. :idea:

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 29 окт 2014 18:31

doktora25 написа:Добре де, Херо и да успее, и да не успее защо трябва в момента да обричаме целия сезон на провал? Трябват ни треньор и директор СЕГА, ВЕДНАГА! Ако Херо не иска някой друг трябва да вземем. Който и да е, по-зле не може да бъде. Стоев е свободен, Петрович би дошъл, Гочето, Грозданов, има треньори.

Треньори има,ама свестен собственик и директор няма :mrgreen:

Върни се в “Левски”