(КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: (КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT
много поздрави имате от Хана Монтана !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Каквото и да си говорим днеска късмета беше яко с вас
Спокойно можеше да отнесете поне още 2 парцала.Нямаше да е незаслужено.Освен едно положение на изсипаната кокошка Миро Иванов
за друго не се сещам
Може да сте некадърни,но пък калитари 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Футболистът на Левски Стефан Велев заяви след загубата от Монтана с 0:2 в първия осминафинал за Купата на страната, че „сините” ще докажат, че са класен тим.
„От всичко това е хубаво, че има втори мач, в който трябва да излезем по-мотивирани и да победим. Ще ни трябват три гола. Не е малко, но мисля, че ще покажем друго лице на Герена. Нормално да не е доволен треньорът, щом сме загубили, значи нещо не е наред”, започна Велев.
„Левски играе за победа във всеки мач. Отиваме в Надежда да вземем трите точки. Вече нямаме право на грешки. Нагъсто са точките в класирането, но мисля, че Левски ще докаже, че е класен отбор”, каза още Стефан Велев.

„От всичко това е хубаво, че има втори мач, в който трябва да излезем по-мотивирани и да победим. Ще ни трябват три гола. Не е малко, но мисля, че ще покажем друго лице на Герена. Нормално да не е доволен треньорът, щом сме загубили, значи нещо не е наред”, започна Велев.
„Левски играе за победа във всеки мач. Отиваме в Надежда да вземем трите точки. Вече нямаме право на грешки. Нагъсто са точките в класирането, но мисля, че Левски ще докаже, че е класен отбор”, каза още Стефан Велев.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Eric_Cantona
- Контакти:
Убавоа коги се смеаш на другите ма коги монтанчение ти го нагниетат до деветио прешян неа добре ич.

[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
TNT написа:Каквото и да си говорим днеска късмета беше яко с васСпокойно можеше да отнесете поне още 2 парцала.Нямаше да е незаслужено.Освен едно положение на изсипаната кокошка Миро Иванов
за друго не се сещам
Може да сте некадърни,но пък калитари
Повече уважение за шуменския Деко!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Sinite ot Sofia написа:
Явно не съм се изразил правилно, но имах предвид да подкрепим ПФК Левски погледнато като институция. "Футболистите" да си даряват заплатите за 3 месеца напред и да ни платят билетите до края на сезона, след което да се махат, без претенции за разтрогнати договори и т.н. Заради Левски трябва да сме там, не заради тия малки душици. И един въпрос към всички, които мислят като теб (имаш си право сам за себе си) - Как издържате да има мач на Левски (особено в София) и да не сте на стадиона?
Аз ще ти отговоря за себе си. За да получиш трябва да дадеш. И не само с играчи и игра която заслужава зрителите си, но и с удобен и уютен стадион, седалки и инфраструктура. Не съм шаранче че да пълня гушата на Батков и компания само защото са в Левски и те да правят каквото си щат, защото знаят че онези баламите ще дойдат на всяка цена. Ако Левски е гост никога на да отида защото пари на други клубове няма да дам и по този начин да ги подпомагам финансово. Футболът днес е много политика, власт и влияние и много малко спорт. В древността е имало хляб и зрелища за населението да е кротко и мирно и да не мисли за други работи, днес има социални помощи, минимална заплата и футбол.
Ей късмет извадихте , че само с 2-0 паднахте , това беше най-малкия резултат с който можеше си тръгнете. Един удар във врата нямахте , а отделно колко положения , колко засади пред врата на Левски , че даже и гредата ги спаси. Този мач трябваше да е поне 3-0 (ама хай да не се обезсмисля реванша още след първия мач). Да не говорим , че след 2-рия гол 10 минути почти не можехте минете центъра , мача тогава само на една врата се играеше. Ей не съм сънувал , че така отбор от Б група ще мачка Левски.
Последна промяна от stf на 29 окт 2014 18:03, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
шивача написа:Монтанци да не се радват много, в София ще има дузпа с ч.к.
Зависи как е заложил Батков

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Рядко влизам във форума, но винаги след загуба на Левски, че тогава драмите са най-големи.
Уважаеми фенове на един от двата най-големи клуба в България, чест ви прави, че подкрепяте отбора си в добро и лошо. Така и трябва да бъде.
Само едно не мога да разбера-толкова ли отсъства интелектът сред вас? Чета как един уважавал Гонзо, втори бил съгласен с Гонзо... НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем в Левски е именно Георги ИВАНОВ- Гонзо. Ще ви разкажа една история, която повечето от вас няма как да преживеят. Навремето имаше едни лагери за по година и половина, викаха им казарма. Та там едни хора си играеха на войници и даже имаше танкове. За тези , които не са виждали танк на живо-това е едно голямо метално нещо, което тежи колкото два натоварени прицепа , има оръдие и гърми и вместо гуми има вериги. Та тъй като е машина сложна се управлява от няколко души, наречени екипаж. Тоя дето кара танка му викаха механик -водач. Та идва време да се сформира екипаж и избират редник Дочко Дундарски, по прякор Дундата да е механик -водач. Защо ли? Ами защото той сподели , е е способен в управлението на транспортни средства и даже е завършил такова училище. Речено сторено. Играем си на война, минаваме през села и паланки. Наближаваме първото село, път голям, половината дивизия ще мине на ширина, но не и Дочко, който за всеобщ ужас отнася половината от първата къща.
После се разбра, че единственото превозно средство, което е управлявал Дочко, е магарешката каруца на дядо му и то е бил в ролята на магарето.
Та да се върнем на думата- проблемът в Левски е вашият Дочко или така нареченият инженер Иванов. Казвам ви го всеки път, но вие всички скачате върху мен. Помислете върху това, което ви казвам. Вашият цар всъщност е гол и това , че вкара 20 гола на ЦСКА с помощта на съдии и мутри не го прави футболист, нещо, което той така и не стана. Как да научи играчите на Левски тогава? За ръководител въобще не говоря-там се иска интелект, майната му, че няма диплома, дипломата нищо не значи. Проблемът е, че просто е глупав. И не го поставяйте редом до Сираков, Боримиров, Стоилов, Николай Тодоров, Искренов-някак си е нелепо, тия са идоли, а той е обикновено футболистче.
Благодаря Ви за вниманието и се надявам да разберете, че не влагам никаква злоба в това ,което е написано. А то е истината и вие го знаете много добре!
Хубава вечер на всички и не спирайте да подкрепяте отбора си, вие сте единственото стойностно нещо в тоя клуб в момента!
Уважаеми фенове на един от двата най-големи клуба в България, чест ви прави, че подкрепяте отбора си в добро и лошо. Така и трябва да бъде.
Само едно не мога да разбера-толкова ли отсъства интелектът сред вас? Чета как един уважавал Гонзо, втори бил съгласен с Гонзо... НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем в Левски е именно Георги ИВАНОВ- Гонзо. Ще ви разкажа една история, която повечето от вас няма как да преживеят. Навремето имаше едни лагери за по година и половина, викаха им казарма. Та там едни хора си играеха на войници и даже имаше танкове. За тези , които не са виждали танк на живо-това е едно голямо метално нещо, което тежи колкото два натоварени прицепа , има оръдие и гърми и вместо гуми има вериги. Та тъй като е машина сложна се управлява от няколко души, наречени екипаж. Тоя дето кара танка му викаха механик -водач. Та идва време да се сформира екипаж и избират редник Дочко Дундарски, по прякор Дундата да е механик -водач. Защо ли? Ами защото той сподели , е е способен в управлението на транспортни средства и даже е завършил такова училище. Речено сторено. Играем си на война, минаваме през села и паланки. Наближаваме първото село, път голям, половината дивизия ще мине на ширина, но не и Дочко, който за всеобщ ужас отнася половината от първата къща.
После се разбра, че единственото превозно средство, което е управлявал Дочко, е магарешката каруца на дядо му и то е бил в ролята на магарето.
Та да се върнем на думата- проблемът в Левски е вашият Дочко или така нареченият инженер Иванов. Казвам ви го всеки път, но вие всички скачате върху мен. Помислете върху това, което ви казвам. Вашият цар всъщност е гол и това , че вкара 20 гола на ЦСКА с помощта на съдии и мутри не го прави футболист, нещо, което той така и не стана. Как да научи играчите на Левски тогава? За ръководител въобще не говоря-там се иска интелект, майната му, че няма диплома, дипломата нищо не значи. Проблемът е, че просто е глупав. И не го поставяйте редом до Сираков, Боримиров, Стоилов, Николай Тодоров, Искренов-някак си е нелепо, тия са идоли, а той е обикновено футболистче.
Благодаря Ви за вниманието и се надявам да разберете, че не влагам никаква злоба в това ,което е написано. А то е истината и вие го знаете много добре!
Хубава вечер на всички и не спирайте да подкрепяте отбора си, вие сте единственото стойностно нещо в тоя клуб в момента!
Не Цонев, Гонзо е сбъркал. Селекцията е негова, избора също. Следователно и отговорността е негова. Цонев повече не може. Това е таванът му. Слаб физически, технически и още повече тактически играч, който нито знае кога и накъде да тръгне, нито на кого и как да подаде, нито пък има силата да се пребори. От юношите, а до кога ще им викаме така, единствено Мики Орачев има качества за представителния отбор. Краев е твърде малък на години, но въпреки това е с класи над един Ташев например. Последният е уплашен и всяка една топка минала през него е върната назад. Но това е горчивата истина за нашия т.е. любимия ни отбор. В ДЮШ треньорите явно са некадърници и пияници. Второто го чувам от доста хора около клуба. В резултат- продукцията им не струва. Дребни, слаботелесни момченца на които само татуировките и геловете подсказват че са футболисти. Омръзна ми във всеки мач най- добрите противникови играчи да се минали през школата на Левски. А нашите попълнения да са освободени от посредствените отбори футболисти. Явно и треньор ни липсва. Особено след като Домовчийски е предпочетен пред Буш!? Да не говорим за Божи86 който има около 30 минути изиграни за Тернана (май така се казваше "гранда" от Италия, където се подвизава в момента). Колкото до собственика- вие си знаете.