Лудогорец - Черно Mоре

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Mоре

Мнениеот plamen_ch » 27 окт 2014 16:28

Въпрос за размисъл към феновете на Лудогорец:
По какво се различаваха ситуацията, при която изгониха негърчето от Базел в мача от ШЛ и тази, при която бе даден жълт картон на Ал. Александров на мача с Ч. Море?

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 окт 2014 18:36

D.Georgiev написа:
kefeshtse написа:
D.Georgiev написа:Е как? Нашите толкова бързо си подават по ширина :lol: Вандерсон пък вече на изуст знае как да търси дефанзивните ни полузащитници с пас назад. Тоя мач ще е поредната мъка... Все едно гледам втория ни сезон в А група...

Какви подвизи трябва Лудогорец да постигне в Европа с третия си треньор, че да повярваш в уникалната му за България сила, която не се влияе от само една личност?
Опъване на еврограндове и победа срещу бивш палач в групите на ШЛ не е малко...

Уникална за България сила... всеки отбор с що годе приличен треньор ни разкрива. Уникални бяхме миналата година когато мачкахме всичко наред на три фронта. бележехме много, допускахме малко, всички получаваха шанс.

А В ШЛ и срещу Реал Мадрид как се представихте миналата година?

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 29 окт 2014 15:51

Явно след като никой от Разград не отговаря на въпроса ми ще си отговоря сам.
Отговор: Съдията Николай Йорданов явно по призива на г-н Домусчиев бе прегърнал "националната кауза".

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 29 окт 2014 16:39

plamen_ch написа:Явно след като никой от Разград не отговаря на въпроса ми ще си отговоря сам.
Отговор: Съдията Николай Йорданов явно по призива на г-н Домусчиев бе прегърнал "националната кауза".

За въпросния жълт картон на Александров коментара на коментатора е че въпросния фаул изобщо не е груб и най-вероятно картона е за натрупани нарушения.
Незнам, Какво изобщо искаш да кажеш?

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 29 окт 2014 20:04

k20dan4o написа:
plamen_ch написа:Явно след като никой от Разград не отговаря на въпроса ми ще си отговоря сам.

За въпросния жълт картон на Александров коментара на коментатора е че въпросния фаул изобщо не е груб и най-вероятно картона е за натрупани нарушения.

И аз не мога да разбера какво изобщо иска да каже. Всичко е в реда на правилата.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 30 окт 2014 09:38

1Neutralen написа:
k20dan4o написа:

И аз не мога да разбера какво изобщо иска да каже. Всичко е в реда на правилата.

Той сам не може да си отговори(неправилно зададен въпрос), камо ли някой друг!!
[offtopic]Дет са вика: "под вола теле" :shock:[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”