sin4ec написа:Западните медии що мълчат за Боинга, три месеца ли минаха, или четири...
Е сега, няколко минути след като падна самолета Обама заяви че лично Путин го е свалил , всичко е ясно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Западните медии що мълчат за Боинга, три месеца ли минаха, или четири...
stefani написа:Германският Билд пише, че Путин има рак на гръбначният стълб
Captain Stottlemeyer написа:fcb_bg написа:...За там знаем, че са лошите на света. Кажи сега за осирането на добрите.
Ами позицията на „германския Сноудън” - разобличителя (който си е мълчал, когато е ял вурстовете), много ми напомня вица за онзи руснак, който попълвал въпросника за членство в КПСС и трябвало да отговори на въпроса „Пиете ли?” Замислил се мужикът: „Ами сега? Ако напиша, че пия – няма да ме приемат. Ако напиша, че не пия – няма да ми повярват.” Мислил, мислил и накрая написал: „Пия, обаче с отвращение!”...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
anihilator написа:sin4ec написа:Западните медии що мълчат за Боинга, три месеца ли минаха, или четири...
Те отдавна казаха кой го е свалил и не само медиите
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта