Купа на БГ: Черно море - Славия (28-30 окт - 13 дек)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Купа на БГ: Черно море - Славия (28-30 окт - 13 дек)

Мнениеот greenpeak » 28 окт 2014 20:19

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ybGoF1Exl8A[/youtube]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 окт 2014 00:16

Много добър мач предвид малкото време за почивка, лошия терен и кажи-речи експерименталния състав.

Започнахме 3-6-1 както срещу Берое. Стенио и Клок опорни, пред тях Буркхардт и Бекир. Личи си, че на холандеца му липсва игрова практика, но както казах и след мача с Лудогорец, много ми хареса как стои на терена. Бързи пасове, страшно енергичен и подвижен, играе с мисъл. Понаучил е и някоя друга българска дума, поне с такова впечатление останах. Разбираше се прекрасно с останалите ни играчи. Бекир показа типичната му боязлива игра (страх от поемане на отговорност, нерешителност в единоборствата), но след гола му дойде малко самочувствие. Не ми харесаха нападателите. Живко логично бе заменен на почивката, а Миро изпусна 2 чисти ситуации и сякаш не успя да влезе в мача. Димо се стара, но не беше на ниво. Курьор беше по-зле от Димо. Отличен мач за Сашето и Венков. Още по-добър Стенио, превръща се в постоянна величина. Живко (Атанасов) направи няколко грешки, но Стенио и Сашо го покриха. През второто полувреме Стенио се върна като централен защитник и преминахме към формация 4-2-3-1, като Клок беше по-дефанзивния халф от Буркхардт. Играта ни не пострада, създадохме даже повече положения. Славия имаше два далечни удара и толкоз. Очаквах Паланков да замени Клок още към средата на второто полувреме, но холандчето се оказа издържливо.

Можеше да отбележим още голове, но и 2-0 си е отличен резултат. Точно както си пожелах преди мача.

Не мога да разбера тая врътка с номерата на фланелките. Миро играеше с номер 20 в началото на сезона до мача със Созопол, когато го смени с 31. Срещу Лудогорец отново се появи с 20, а сега беше пак с 31. Костадинов игра с номер 28, който по принцип беше на Попов миналия сезон, а в официалния сайт се води на Йовчев...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 окт 2014 00:40

Паланков е много далеч от класата на Клок, дори и последния да е без подготовка и да не е играл футбол от 3 месеца. Последното, обаче, при все, че днес беше най-енергичния не говори никак добре за нашите школи и тренировки, но....абе бива си я холандската марка на тоталния футбол, винаги е вадила железни полузащитници, нашия ми мяза малко на Уесли Снайдер :lol: . Изобщо пак се връщам, имаме каре халфове - Стенио-Клок-Буркхард-Бекир, като в тази линия вървят от дефанзивност към офанзивност и много добре се допълват, всички играят с по едно докосване, мислят бързо, разнотипни са - от импровизациите на Беки, до балоните на Марчин и пасовете по земя на Клок....много ми харесаха, средата беше наша, както и с Берое. То това е марката на Кольо - халфовете и защитата, сухите мрежи...НО, отпред нещо нямаме много класа, с Бакари ще е друго 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 окт 2014 10:43

ShooterMan написа:Паланков е много далеч от класата на Клок, дори и последния да е без подготовка и да не е играл футбол от 3 месеца. Последното, обаче, при все, че днес беше най-енергичния не говори никак добре за нашите школи и тренировки, но....абе бива си я холандската марка на тоталния футбол, винаги е вадила железни полузащитници, нашия ми мяза малко на Уесли Снайдер :lol: . Изобщо пак се връщам, имаме каре халфове - Стенио-Клок-Буркхард-Бекир, като в тази линия вървят от дефанзивност към офанзивност и много добре се допълват, всички играят с по едно докосване, мислят бързо, разнотипни са - от импровизациите на Беки, до балоните на Марчин и пасовете по земя на Клок....много ми харесаха, средата беше наша, както и с Берое. То това е марката на Кольо - халфовете и защитата, сухите мрежи...НО, отпред нещо нямаме много класа, с Бакари ще е друго 8-)

Кольо като е изградил двете линии/защита-халфове/ и започнат да работят като часовник,обръща повече внимание и на атакуващите футболисти.Кой направи от Миро нападател вкарващ голове и работещ за отбора същевременно?След този период головете на Миро се броят на едната ръка.А тогава и Миро беше казал в интервю,че стакива халфове зад себе си е задължен да вкарва.Тази халфова линия/срещу Славия/с Дани Георгиев и Мони Райков ще го задължава отново,а и като се върне Бакари,нещата ще се наместят още повече.Някой да говори с Кольо за Паломино-вече заплатата му няма да е голяма,а и щом има желание да се върне,най вероятно ще е много полезен.Дори и срещу Лудогорец показахме много класа,макар и с осакатен до край състава.Има бъдеще в отбора,но начело да е именно Кольо!Не че няма по добри треньори,но за нас е перфектен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 окт 2014 12:17

Не искам да влизам в полемики, ама никой не споменава липсата на Божилов в основния състав. Всички чакаме Котев, Дани Г, Райков, Китанов и Бакари.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 окт 2014 12:48

Аз щях да пиша за Божилов, но впоследствие се отказах... Според моето съвсем скромно мнение бързото разиграване в средата на терена и разнообразните ни атаки напоследък се дължат основно на липсата на Божилов. Колкото и техничен да е, толкова убива темпото с непрекъснатото задържане на топката. Срещу Славия имахме 12 точни удара във вратата на противника, не ми се мисли как бихме играли с Божилов като атакуващ халф. Може да е много по-зле, или пък по-добре ако Бат' Кольо му даде малко напътствия...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 29 окт 2014 13:46

yavorescu написа:Аз щях да пиша за Божилов, но впоследствие се отказах... Според моето съвсем скромно мнение бързото разиграване в средата на терена и разнообразните ни атаки напоследък се дължат основно на липсата на Божилов. Колкото и техничен да е, толкова убива темпото с непрекъснатото задържане на топката. Срещу Славия имахме 12 точни удара във вратата на противника, не ми се мисли как бихме играли с Божилов като атакуващ халф. Може да е много по-зле, или пък по-добре ако Бат' Кольо му даде малко напътствия...

Абсолютно съм съгласен!Божилов много се движи и много работи с топката,но често задържа излишно,а извеждащият пас не му е най-силното оръжие!Надявам се под ръководството на Кольо,да комбинира голямата си работоспособност с ефективност.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 окт 2014 15:08

КироВарна написа:
yavorescu написа:Аз щях да пиша за Божилов, но впоследствие се отказах... Според моето съвсем скромно мнение бързото разиграване в средата на терена и разнообразните ни атаки напоследък се дължат основно на липсата на Божилов. Колкото и техничен да е, толкова убива темпото с непрекъснатото задържане на топката. Срещу Славия имахме 12 точни удара във вратата на противника, не ми се мисли как бихме играли с Божилов като атакуващ халф. Може да е много по-зле, или пък по-добре ако Бат' Кольо му даде малко напътствия...

Абсолютно съм съгласен!Божилов много се движи и много работи с топката,но често задържа излишно,а извеждащият пас не му е най-силното оръжие!Надявам се под ръководството на Кольо,да комбинира голямата си работоспособност с ефективност.

Божилов е ПЕРФЕКТЕН когато се играе навън и задължително трябва да се задържа топката и да се убива темпото на противника.Също така е необходим,когато се играе срещу много затворени отбори на Тича.В останалото време поне според мен е по добре да се залага на по директен футбол,какъвто налага Кольо.Затова е необходимо да има повече класни играчи в един отбор,за да има различни варианти според момента.А когато те са и поливалентни/като един Дани Г например,или Стенио/,нещата за треньора са повече от добри,да не кажем прекрасни.А и дори Бакари може да се използва на повече от една позиция еднакво успешно.НО!!!трябва треньор,какъвто за наша радост в момента имаме,а не някакви недоразумения с ник нейми като Наглия,Съра Путьо,Прическата и много други "герои".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 дек 2014 10:21

2:0 след първия мач. Реванша в София е утре, 03.12.14 от 13.00 ч. Със сигурност Котев ще отсъства от състава.

Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 дек 2014 13:07

Последната ни победа в София:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nBMBqEDEL5g[/youtube]

Върни се в “Черно море”