За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: За късата памет

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2014 23:00

slivivorvur написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Тоя лицемер от село Плоски да вземе най-накрая да покаже пустото медицинско, да каже кога успя да го извади в късния съботен следобед и какво са последствията за здравето му, че цялата история стана една голяма парадоксална сапунка. Мъж на честта бил господинчото :lol: Ами като е такъв да излезе и да покаже документа, оттам насетне има правилници и комисии! Хората на честта спазват и бдят над спазването на закона и правдата, независимо какви последствия ще им донесе това.

Значи искате да поставите клуба си на евентуални тежки санкции,само и само да видите ''спеца от Плоски дали симулирал''?! :roll:

Да каже къде е извадил медицинското.Останалото лесно се проверява. ;)

Определено ви завиждам на изключително важната за вас и собствения ви клуб задача - да разберете дали Стойчо симулира или не.Вдъхновен съм как искате да разберете това с цената на всичко...
Успех.Пишете като разберете. ;)
Последна промяна от delqnski47 на 28 окт 2014 23:00, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 окт 2014 23:00

delqnski47 написа:Дали ще е 0:3(както е сега) или 0:3(със звездичка отгоре и уточнение отдолу),за вас и нас не е от кой знае какво значение.Аз не мога да разбера едно нещо - не разбирам защо се и занимавате в момента със Стойчо вече трети ден и защо подценявате ситуацията си.Ако имахте изобщо някакъв мозък,в момента щяхте да сте написали една здрава контрадекларация(или както го искате наречете) срещу ръководството на тема ''Господа ръководители,защо станахме сателит на чорбарите и защо избягвате тази тема,а ни занимавате с...Тройчо''?

Аз пък не искам контрадекларации, а искам наказания за счупените седалки, факлите по терена, нахлуването и "ранените" милиционери. Наказания, глоби и въобще всичко по буквата на наредбите и законите! Както си му е редът. Смехотворно е, че доста от красноармейските ти приятели пледират за изваждане от групата, отнемане на точки, 100 тояги на голо, но здраве да е.
Искам също така, да видя медицинското на оня актьор, защото в момента се занимаваме с него и започвам да се чудя защо аз самият продължавам да го правя. Може би просто силно мразя лицемерчета и мишлета като него в този живот.
Иначе, като се замисля има доза резон в последното ти изречение. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2014 23:01

BRF написа:
veni__85 написа:Като говорим за къса памет и най-вече вадене от групата:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vh1I9NsHYeo[/youtube]

Дааа,помня го мача!След като полицията върна нашите фенове в сектора,мача продължи и даже обърнахме резултата!А бе размина ни се!

А на децата телефоните върнахте ли? Пак сравняваш снежна топка с прекъсване на футболен мач, нахлуване на терена и терор над деца по време на футболен мач...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 окт 2014 23:07

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Тоя лицемер от село Плоски да вземе най-накрая да покаже пустото медицинско, да каже кога успя да го извади в късния съботен следобед и какво са последствията за здравето му, че цялата история стана една голяма парадоксална сапунка. Мъж на честта бил господинчото :lol: Ами като е такъв да излезе и да покаже документа, оттам насетне има правилници и комисии! Хората на честта спазват и бдят над спазването на закона и правдата, независимо какви последствия ще им донесе това.

Значи искате да поставите клуба си на евентуални тежки санкции,само и само да видите ''спеца от Плоски дали симулирал''?! :roll:

Ти да не си бил на частни уроци при ловешкия капацитет с двата ника? Той обича да суче подобни изречения :?
Така или иначе прогнозирам тежки санкции, но не можеш да ме убедиш, че медицинското на спеца ще ни извади от групата :!: Ако това стане, причините няма да са в снежната топка, повярвай ми. Проблемът е тъпото нахлуване на пистата, а не някаква прима балерина в червено.
Айде, да го вади пустото медицинско, де е документа издаден на човек с честта :?: Да се види черно на бяло!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2014 23:13

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Дали ще е 0:3(както е сега) или 0:3(със звездичка отгоре и уточнение отдолу),за вас и нас не е от кой знае какво значение.Аз не мога да разбера едно нещо - не разбирам защо се и занимавате в момента със Стойчо вече трети ден и защо подценявате ситуацията си.Ако имахте изобщо някакъв мозък,в момента щяхте да сте написали една здрава контрадекларация(или както го искате наречете) срещу ръководството на тема ''Господа ръководители,защо станахме сателит на чорбарите и защо избягвате тази тема,а ни занимавате с...Тройчо''?

Аз пък не искам контрадекларации, а искам наказания за счупените седалки, факлите по терена, нахлуването и "ранените" милиционери. Наказания, глоби и въобще всичко по буквата на наредбите и законите! Както си му е редът. Смехотворно е, че доста от красноармейските ти приятели пледират за изваждане от групата, отнемане на точки, 100 тояги на голо, но здраве да е.
Искам също така, да видя медицинското на оня актьор, защото в момента се занимаваме с него и започвам да се чудя защо аз самият продължавам да го правя. Може би просто силно мразя лицемерчета и мишлета като него в този живот.
Иначе, като се замисля има доза резон в последното ти изречение. :roll:

То на вас това ви е проблема - че не сте се замислили в последното ми изречение и ще ти кажа защо - много е просто:
Всеки човек има комплекси и в това няма нищо лошо.Лошо е,когато тези комплекси му пречат.А на вас тук ви е коренът на проблема.В момента се занимавате със собствения си комплекс,вместо с неговото решение - и то не е ''да пускаме подигравателни снимки на комплекса в снега'',а да ''пуснем декларация срещу ръководителите,довели клуба до една покемонска организация'' .
Иначе аз изобщо не съм загрижен за вас.Шеста поредна взета победа с разлика.На другия ден мача май го забравих.Просто ви отбелязвам ,като един страничен наблюдател, как стоят нещата при вас.А тука две мнения по въпроса няма - затова и коментирам.Иначе другото са безкрайни и безмислени спорове.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 окт 2014 23:23

и краката им са къси
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2014 23:27

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:

Ти да не си бил на частни уроци при ловешкия капацитет с двата ника? Той обича да суче подобни изречения :?
Така или иначе прогнозирам тежки санкции, но не можеш да ме убедиш, че медицинското на спеца ще ни извади от групата :!: Ако това стане, причините няма да са в снежната топка, повярвай ми. Проблемът е тъпото нахлуване на пистата, а не някаква прима балерина в червено.
Айде, да го вади пустото медицинско, де е документа издаден на човек с честта :?: Да се види черно на бяло!

Виж,на теб какви са ти убежденията мен не ме вълнува. ;) Изобщо не смятам да те убеждавам в нещо,защото ще стане спор.Аз съм тука да дискутирам,а не да споря,защото не ми е много позволено да споря с потребители.Просто ти зададох един елементарен въпрос с цел да те изкарам от фокуса,в който си се съсредоточил ти и останалите ти побратими.Ти ми отговори нещо си,окей.Убежденията,които имаш са си за тебе и любимия ти клуб.Вие си знаете.
Както казах и по горе,успех в намирането на ''жестоката истина''.
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 окт 2014 23:33

delqnski47 написа:То на вас това ви е проблема - че не сте се замислили в последното ми изречение и ще ти кажа защо - много е просто:
Всеки човек има комплекси и в това няма нищо лошо.Лошо е,когато тези комплекси му пречат.А на вас тук ви е коренът на проблема.В момента се занимавате със собствения си комплекс,вместо с неговото решение - и то не е ''да пускаме подигравателни снимки на комплекса в снега'',а да ''пуснем декларация срещу ръководителите,довели клуба до една покемонска организация'' .
Иначе аз изобщо не съм загрижен за вас.Шеста поредна взета победа с разлика.На другия ден мача май го забравих.Просто ви отбелязвам ,като един страничен наблюдател, как стоят нещата при вас.А тука две мнения по въпроса няма - затова и коментирам.Иначе другото са безкрайни и безмислени спорове.

Нашите проблеми си ги знаем, но ти предлагам да не се кахъриш толкова за нас и да преразгледаш използуването на думата "комплекс" ;) Сега-засега, вие трябва да имате такива: Две загуби със седем парцала, положителен(макар и крехък) син баланс на победите, мааалко повече от шест поредни победи в историята на дербито, участие в групите на ШЛ и куп други статистики във ваш ущърб. Според теб това са комплекси ли? Или по-скоро красноармейски блян за сини комплекси, според мен?

Шестте ви поредни победи са плод на слабата ни игра, лоши тактически преценки и подготовки, но и това си го знаем. Приемаме ги, боли не боли те са факт, а и както виждаш ние си търсим причините в ръководството, треньорския щаб и самите състезатели.
А подигравателни снимки има, ще има и още. Подлеците и лицемерите заслужават подигравки и позор! Де е медицинското? Да го снима и да се завърти веднага из медиите!
[offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 окт 2014 23:51

А само едно въпросче... Когато Младенов покаже медицинското си, какъв ще е следващия ход, към кого ще е насочен - към гадните лекари, които ще спасяват може би и вашите близки в случай на проблем ли?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2014 00:22

ros написа:А само едно въпросче... Когато Младенов покаже медицинското си, какъв ще е следващия ход, към кого ще е насочен - към гадните лекари, които ще спасяват може би и вашите близки в случай на проблем ли?

Ето го отговорчето: Ако господинчото има мъжеството и честта да покаже документа, ако автентичността на медицинското се докаже след официалното становище на медицинска комисия (при подобни спорове се свиква такава ;) ), ако в действителност е имало или в момента има опасност за здравето на човека, то аз ще съм първият, който ще си посипе главата с пепел.
Голям фарс, ей :lol: Припадналият беше бодър и засмян след края на мача. Познавам, и за нещастие съм бил свидетел на ударени в главата люде, като впоследствие припадналите хора изобщо не показваха признаци на жизнерадостност. Ей Богу, 2-3 часа след свестяването си, те не знаеха къде се намират-заваляха се, губеха представа за време и пространство, но със сигурност не се усмихваха, камо ли да подскачат във възторг :shock:
Де е документа бе, гьонсурат от Плоски :?:
[offtopic]

Върни се в “Левски”