За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

slivivorvur

Re: За късата памет

Мнениеот slivivorvur » 28 окт 2014 22:21

peliforewer написа:
slivivorvur написа:
Stahlgewitter написа:С "Хахо" се обръщай към баща си,защото той те е възпитал така,а със Стойчо се занимават медиЙте,на нас ни е през к*ра тоя клоун.

Стойчо си беше симулант и като футболист.
Случайно вкара някой и друг гол на Пуул и с друго освен със симулациите си и доносничеството по адрес на колеги не е известен. :lol:

Стойчо Младенов е един от най-големите футболисти и треньори в историята на българския футбол. Роден е на 12 април 1957 година в село Плоски. Започва кариерата си в „Димитровград”. След трансфера си в „Берое” дебютира с победен гол в „А” група.

Най-големите успехи на Младенов са като футболист на ЦСКА. Четири пъти става шампион на България, а през 1983 година е избран за футболист №1 на страната. Върхът в кариерата на Младенов е 17 март 1982 година. ЦСКА стига четвъртфинал за Купата на европейските шампиони и се изправя срещу настоящия първенец „Ливърпул”. След загуба с 0:1 на „Анфийлд” ЦСКА побеждава с 2:0 на стадион „Васил Левски”. Двата гола са на Младенов. След мача в България се говори, че „Ливърпул” иска да купи голмайстора, но тогавашният режим не позволява на никого да напусне страната. През годините е бил трансферна цел на „Атлетико” (Мадрид) и „Ривър Плейт”. През 1986 година Младенов все пак излиза в чужбина заедно с повечето си съотборници от звездния тим на ЦСКА – отива в португалския „Белененсеш”, с който печели и купата на страната. Освен това играе във „Витория” (Сетубал), „Ещорил” и завършва кариерата си в „Олянензе”.

В националния отбор Младенов има 59 мача и 15 гола. Благодарение на негово попападение в 87-ата минута България побеждава ГДР в София и се класира за световното първенство в Мексико през 1986 година. На най-големия форум Младенов играе като титуляр в три от четирите мача на тима.

Треньорският път на Стойчо Младенов започва в отбора, където спира с футбола. Но бързо се завръща в дома си – ЦСКА. Като помощник на Георги Василев печели последния златен дубъл на „червените” през 1997 г. За кратко се завръща в Португалия като треньор на „Белененсеш”, но след няколко мача отново е в ЦСКА. През 1999-а Младенов става треньор на младежкия национален отбор като при него започват да играят звездите на сегашния тим Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров. Година по-късно сменя Димитър Димитров като селекционер на първия тим на България. През 2002 г. за първи път води като старши треньор ЦСКА. Стартът му на „Българска армия” е с рекорд – сезонът започва с 13 поредни победи. Накрая ЦСКА печели титлата. През 2004-а Младенов става треньор на „Литекс”, след това работи в гръцките „Кастория”, „Калитея” и „Верия”.

Вторият период на Младенов в ЦСКА е още по-успешен. През априм 2007 година сменя бившия си съотборник Пламен Марков и на следващата година отново стана шампион, без да загуби нито един мач в първенството през сезона. След скандала с отнемането на еворпейския лиценз на клуба Младенов става треньор на „Ал Ахли” (Саудитска Арабия), където веднага печели един от най-значимите трофеи в Азия – Купата на Персийския залив. Класира отбора в азиатската Шампионска лига, но напуска в края на сезона. За кратко отново се връща в страната като треньор на „Етифак”. От началото на 2010 година Младенов е треньор на египетския ЕНППИ като беше избран за най-добър наставник през есенния полусезон на футболната година 2010/11. Младенов има диплома за спортен мениджър от Националната спортна академия.

:lol: :lol: :lol:

Та с какво е най-големият? Освен с двата си гола срещу Пуул с какво друго е известен в света и и околностите? Това , си копирал доказва само моята теза.
За доносите знаеше цяла България. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 окт 2014 22:25

boabbb написа:
"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".

Доволно :?:

Не. Спецът се усети, че стана за смях пред цялата ни спортна общественост, та даже и в империалистическа Англия стана известен, но не със спортсменското си съперничество, чест и умения, за голяма жалост на опозорена футболна България. Сега мъжът на честта се опитва да се поизбърше, но вече е късно.
Одеве прочетох някакви материали, че ако бил симулирал и останал да лежи, то това значело автоматична служебна победа с 3-0 за красноармейците :o Леле майко :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 окт 2014 22:32

С кое по-точно е станал за смях? :shock:
Че е дължностно лие пострадало на официален мач от фен на гостуващата агитка? :shock: :roll:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 окт 2014 22:36

Stahlgewitter написа:
ros написа:Чета, чета и не мога да повярвам. Ще цитирам мнението на един журналист и ще поразсъждавам над написаното от него и на поредната "синя" деклация.
"Stanil Yotov
Абе, каква е тая работа с така наречената "симулация" на Стойчо Младенов и воплите от Герена? Значи, както се знае, аз на Стойчо хич не съм му фен, за което често пъти и тука се караме с привърженици на ЦСКА. Обаче има следните неща - първо, той дори като футболист не беше симулант, а камо ли като треньор, като изключим бръщолвенията за директиви др. Второ - с каква цел уж е симулирал? Ми ако е симулирал, по-логичното беше да се направи на припаднал, да каже че му се вие свят и не може да продължи мача, да го откарат в Пирогов, а на Левски да им изпраскат една служебна загуба с 0:3. Хитрец като Стойчо, ако ще симулира, ще го направи по този начин. Той обаче стана, свести се и си довърши мача. Нещо цялата конспирация хич не ми се връзва. От друга страна обаче ми се връзва много, че в момента Левски има нужда от някакъв външен враг. Да псуват него, а не Батков и Гонзо. И ето ви го врагът - Стойчо, който иска да вади Левски от "А" група! Толкова е плитка цялата история, че нямам думи направо."

Та ако се зачетете внимателно в написато и ако се замислите (ако можете де) над написаното ще се позасрамите... ама вие и това не можете! Колкото и да мразите Стойчо Младенов той продължи да води мача. Ако беше отказазъл - срещата просто приключваше в петата минута. Да вярно, пак с тройка за ЦСКА, но така сега е по-честно. Важното е да обърнете внимание на последните редове. Гледайки Стойчо забравяте, че онзи с мустака и онзи с шестицата за осми клас продължават да се гаврят с историята и настоящето на Левски. Ама нали вас това не ви интересува. Важното е 2 Х Тройчо да е лошия. Как и да е - Младенов няма да даде медицинското си на Дисциплинарната комисия. Това обаче няма да промени факта, че полицаите, които отнесоха първите удари при нахлуването също имат. Но дори и това да не е важно за Кучев, Мучев и Перучев фактите не се променят... Защото говорим "За късата памет", нали?

Та относно памет - След поредното, вече и аз не знам кое на брой, провинение за удар срещу длъжностно лице да продължаваш да настояваш, че някой друг има къса памет е толкова надло и плитко, че всички, които се връзват като удавник за сламка за декларацията просто ще потънат. Да - на предния мач имаше хвърлени факли по скамейката на Левски, но тогава ЦСКА изтърпя наложеното от ДК наказание - плати си глобата в размер на 15000 лева и от тогава не са констатирани случаи, които да приложат по-тежка санкция - реално лишаване от домакинство! Хвърлените предмети СА БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ, т.е. няма ударено длъжностно лице. За разлика от този случай обаче един оператор в Стара Загора, няколко полицаи в Ловеч и София и феновете от Дупница са реално пострадали. Та моля ви - опреснете си паметта

Какво знаеш ти,драги ТВ зрителю.Каквото са ти представили в медиите и дотам.Не се изказвай неподготвен.

Мога да ти покажа снимката си с 6 вдигнати пръста от трибуната на Васил Левски, но това едва ли ще промени факта, че най-нормалното нещо е да получите поредното наказание
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 окт 2014 22:37

memnto написа:С кое по-точно е станал за смях? :shock:
Че е дължностно лие пострадало на официален мач от фен на гостуващата агитка? :shock: :roll:

Стига си спамил,ясна е историята :lol:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 окт 2014 22:37

memnto написа:С кое по-точно е станал за смях? :shock:

Ти си пиян, нали? Прочети пак какво си написал :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

slivivorvur

Мнениеот slivivorvur » 28 окт 2014 22:39

[quote="ros"]
Мога да ти покажа снимката си с 6 вдигнати пръста[/quote

Това ,че имаш само шест пръста не те прави уникален.
Напротив, при вас малформациите са нещо естествено. :lol:
Както и доносничеството.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2014 22:42

TristaNNN написа:
boabbb написа:
"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".

Доволно :?:

Не. Спецът се усети, че стана за смях пред цяла спортна общественост, та даже и в империалистическа Англия стана известен, но не със спортсменското си съперничество, чест и умения, за голяма жалост на опозорена футболна България. Сега мъжът на честта се опитва да се поизбърше, но вече е късно.
Одеве прочетох някакви материали, че ако бил симулирал и останал да лежи, то това значело автоматична служебна победа с 3-0 за красноармейците :o Леле майко :lol:

Дали ще е 0:3(както е сега) или 0:3(със звездичка отгоре и уточнение отдолу),за вас и нас не е от кой знае какво значение.Аз не мога да разбера едно нещо - не разбирам защо се и занимавате в момента със Стойчо вече трети ден и защо подценявате ситуацията си.Ако имахте изобщо някакъв мозък,в момента щяхте да сте написали една здрава контрадекларация(или както го искате наречете) срещу ръководството на тема ''Господа ръководители,защо станахме сателит на чорбарите и защо избягвате тази тема,а ни занимавате с...Тройчо''?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 окт 2014 22:48

Тоя лицемер от село Плоски да вземе най-накрая да покаже пустото медицинско, да каже кога успя да го извади в късния съботен следобед и съответно какви са физическите и психологическите последствията за здравето му, че цялата история стана една голяма парадоксална сапунка. Мъж на честта бил господинчото :lol: Ами като е такъв да излезе и да покаже документа, оттам насетне има правилници и комисии! Хората на честта спазват и бдят над спазването на закона и правдата, независимо какви последствия ще им донесе това.
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2014 22:54

TristaNNN написа:Тоя лицемер от село Плоски да вземе най-накрая да покаже пустото медицинско, да каже кога успя да го извади в късния съботен следобед и какво са последствията за здравето му, че цялата история стана една голяма парадоксална сапунка. Мъж на честта бил господинчото :lol: Ами като е такъв да излезе и да покаже документа, оттам насетне има правилници и комисии! Хората на честта спазват и бдят над спазването на закона и правдата, независимо какви последствия ще им донесе това.

Значи искате да поставите клуба си на евентуални тежки санкции,само и само да видите ''спеца от Плоски дали симулирал''?! :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”