Иначе ГАНЧО сина на СТАМАТ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
El Commandante написа:Иначе мача е 1-1 най-вероятно...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
El Commandante написа:El Commandante написа:Иначе мача е 1-1 най-вероятно...
P.S. Невероятно смешен отбор сте,спасението от изпадане би трябвало да е основна цел за това подобие на отбор...
wannabe написа:жълтата кочина толкова ******а... 600 билета са ви много, мумии! Винаги верни като водят с 2 на 0!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:wannabe написа:жълтата кочина толкова ******а... 600 билета са ви много, мумии! Винаги верни като водят с 2 на 0!
Мняхахахаха, ЗАЩО Спортклуб беше наполовина бе юнаци?
Arto написа:Как може да си толкова нагъл след това тотално надиграване.
Пловдив1926 написа:Чакаме днес хорео с лика на Буров...ааа извинявайте Цецкоу![]()
El Commandante написа:Arto написа:Как може да си толкова нагъл след това тотално надиграване.
Първото полувреме ние нищо не играхме, факт е това.
Второто изравнихме нещата и съвсем резонно се стигна до равенство.
Това което имам предвид е че вие освен надъхване и борба и един Камбуров нямате АБСОЛЮТНО нищо-няма абсолютно никаква класа тоя отбор,повярвай ми,още следващия сериозен отбор срещу който играете ше ви покаже къде ви е мястото...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта