АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Мнениеот Player » 28 окт 2014 17:47

CHAMP20N написа:Окей, мразя ЦСКА, обичам Левски, доволен?

Личността Левски всеки българин трябва да го обича, отбора е съвсем друго. Никога няма да кажа бъдете от отбора ми, защото той трябва да си го заслужи. Аз не говоря някои да стане от Левски и дума не съм казал за отбора си, а за това че ако някой се има за честен готин и добър човек и най-вече българин, няма как да обича или подкрепя клуб създаден по този начин от тези хора. Всички други отбори може, но не и точно този.

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 17:52

Player написа:
CHAMP20N написа:Окей, мразя ЦСКА, обичам Левски, доволен?

Личността Левски всеки българин трябва да го обича, отбора е съвсем друго. Никога няма да кажа бъдете от отбора ми, защото той трябва да си го заслужи. Аз не говоря някои да стане от Левски и дума не съм казал за отбора си, а за това че ако някой се има за честен готин и добър човек и най-вече българин, няма как да обича или подкрепя клуб създаден по този начин от тези хора. Всички други отбори може, но не и точно този.

Хайде стига вече глупости, ти бил си жив свидетел на създаването му? И как точно е създаден, кое те притеснява? Времената са били такива, така се е случило. Това че Левски е бил създаден от голобрадите ученици не му създава автоматически ореол. Говорим за футболни успехи, за спортно масйторство и прочие.Какво толкова се бъркате в историята, да не би всичко при вас да е като мед и масло? Факт е, че най-великите български футболисти са поризлзли от ЦСКА, факт е че най-много пред света ни е прославил именно ЦСКА.Не партията, не Добри Джуров са отстранявали евро колоси, а реални хора, спортисти със спортен дух и раздаване. Разбирам, не можете да го приемете, че не сте вие, дето носите името на Апостола, но това са реалностите, винаги ще сте втори, зад нас......

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 окт 2014 18:04

redtiger написа:
Хайде стига вече глупости, ти бил си жив свидетел на създаването му? И как точно е създаден, кое те притеснява? Времената са били такива, така се е случило. Това че Левски е бил създаден от голобрадите ученици не му създава автоматически ореол. Говорим за футболни успехи, за спортно масйторство и прочие.Какво толкова се бъркате в историята, да не би всичко при вас да е като мед и масло? Факт е, че най-великите български футболисти са поризлзли от ЦСКА, факт е че най-много пред света ни е прославил именно ЦСКА.Не партията, не Добри Джуров са отстранявали евро колоси, а реални хора, спортисти със спортен дух и раздаване. Разбирам, не можете да го приемете, че не сте вие, дето носите името на Апостола, но това са реалностите, винаги ще сте втори, зад нас......

Първо не са глупости, а морал и чест. Това е най-важното за един човек. И второ повечето футболисти за които говориш са взети по един или друг начин, най-вече поради политическата роля на партията ви майка. Не отричам спортните постижения на отбора ви, срещу чужди отбори, срещу много наши - да защото им е заповядано да коленичат за ваша сметка. И няма никакво значение кой какво е постигнал, като става дума за нещо много по-важно от спорт. При вас има много политика и много идеология на чужда окупирала ни страна, която е била във война макар и наречена студена със свободния свят. Вие сте символът на най-голямото зло в историята - комунизма и никакви спортни успехи нямат никакво значение пред това. Както фашизма е забранен и няма клуб фашистки с емблема свастика така и комунизма трябва да бъде и емблемата му, което значи и това комунистче с петолъчка ЦСКА!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 28 окт 2014 18:07

Тук е мястото да благодаря на Господ и на баща ми /лека му пръст/,че са направили така, че да не съм от "Левски" или ЦСКА. 8-)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 19:14

Аз да си призная честно до известно време не само нямах пристрастия, но като хлапе дори леко симпатизирах на ЦСКА, съвсем леко.
Започнах да викам за Левски просто за да нервирам шепа червени фанатици около мен, защото мразя болни мозъци и фанатици; започнах да ходя по мачовете на Левски не като наутрален а като привърженик, започнах да се интересувам от ставащото с отбора и като заинтересовано лице така да се каже. Тъй като аз ако подкрепям нещо го подкрепям докрай като цяло, затова с времето подкрепата за Левски стана нещо обичайно за мен, отбора придоби предимство пред другите и в последните не знам там.. мисля над 10 години, може би и 15 (честно казано и аз не знам) съм твърд привърженик на отбора каквото ще да става.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 28 окт 2014 19:43

Player написа:
redtiger написа:

Първо не са глупости, а морал и чест. Това е най-важното за един човек. И второ повечето футболисти за които говориш са взети по един или друг начин, най-вече поради политическата роля на партията ви майка. Не отричам спортните постижения на отбора ви, срещу чужди отбори, срещу много наши - да защото им е заповядано да коленичат за ваша сметка. И няма никакво значение кой какво е постигнал, като става дума за нещо много по-важно от спорт. При вас има много политика и много идеология на чужда окупирала ни страна, която е била във война макар и наречена студена със свободния свят. Вие сте символът на най-голямото зло в историята - комунизма и никакви спортни успехи нямат никакво значение пред това. Както фашизма е забранен и няма клуб фашистки с емблема свастика така и комунизма трябва да бъде и емблемата му, което значи и това комунистче с петолъчка ЦСКА!

Футболистите за които говориш, са взимани по същия начин и в отбора от Подуене. И как толкова години след, като си отиде комунизма един футболист не излезе пред камерите и да каже, как насила са ги накарали да легнат срещу ЦСКА или насила са отишли в ЦСКА?(Освен Христо Бонев, който след като не е искал в ЦСКА си е и тръгнал) Ама гадните комунисти подарявали всичко на ЦСКА!!!!!!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 28 окт 2014 20:09

Левскар съм по наследство. Дядо ми (лека му пръст) и баща ми ни запалиха мен и двамата ми братя. Родом от София, най-нормалното нещо е да си левскар. Дядо ми е разказвал как 50те години на 20ти век се е познавало кой е от София и кой отскоро е тук. Старите софиянци се поздравявали със "Само Левски", вместо с "Добър ден". Това много е дразнело партийците - една от причините да ни запратят в Подуене. Между другото дядо на времето си е имал проблеми заради клубната си принадлежност, но остана левскар докрай, затова днес не разбирам хората, които бойкотират след няколко загуби. "Левски" е идея, оцеляла, въпреки всичко и всички пречки. Предците ни са изтърпели много повече от няколко загуби, за да оцелее тази идея.
За съжаление, много от феновете днес не знаят какво всъщност значи "Левски", за някои наистина е модерно да са с отбора, когато печели, други са си помислили, че едва ли не клуба е техен. Важното е истинските левскари да не оставяме идеята, защото е ясно, че другите са до време.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 28 окт 2014 21:00

Трето поколение съм цесекар. Макар, че чесно казано това въобще не е играло роля. Всичко си стана от само себе сѝ. Може да е го гени, не знам, но е факт, че при избор базиран само на титли и успехи, фенът, който го е направил при първите неуспехи се отказва от отбора и го заменя с друг. Тъжно, но факт. Аз лично си оставам с ЦСКА в добро и зло.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 окт 2014 21:48

Аз съм от Левски от как се помня и никога не е имало конкретни причини за това, въпреки че ако трябва да се изтъкват такива има много. Също так има много причини да не бъда от ЦСКА и комунистическото им потекло е една от тях.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 окт 2014 00:28

Левски, ами Левски е национален герой. Друг е въпросът, че зад името му се крие (и го позори) отборът на всички власти (търговско дружество). Отбор създаден от ... и те не знаят и те спорят. Отбор без история. Отбор, отдавна закрит ( и то няколко пъти). Но като тумор винаги избуяващ отново и някъде и заграбващ без правно основание историята на вече несъществуващи юридически лица. Отбор специализиран в това да се навежда. Отборът на навеждащите се. На тези, които когато е трябвало са били поклонници на чуждестранна монархическа династия, когато е трябвало са викали с всичка сила 'Хайл Хитлер" пред международната общественост, когато е трябвало са мъкнели гротескно голям бюст на вожда "Сталин" към някакъв световнобеизсвестен връх и то седмици преди рождения му ден ..., за да не би някой да се наведе преди тях..., когато е трябвало са били отборът на политическата мафия разграбила България (бакърджийчета), когато е трябвало са били отборът на еврейската мафия и то официално (Чорни), когато е трябвало са били отборът на мутрите (СИК-Тонев-Боко), а когато е трябвало са били отборът на партията на турците в България, проповядващи неоосманизма - ДПС (Пеевски). Тоест, отборът не само на комунизма, а на всички власти, отборът на навеждащите се. Едно от срамните петна в историята на България.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Футбол - България”