iliev72 написа:suareshampion написа:iliev72 написа:Тренер още в началото ми направи впечатление , че едва ли не БР иска да има двойки нападатели (Бало-Стъридж и Борини-Ламбърт).Дали иска да са обиграни и да могат да играят добре когато са заедно.
Знам , че звучи странно , но си мисля , че само заради това пуска Бало сам.Може и да бъркам , но мачовете досега ме карат точно това да мисля.И аз се надявам да направят добър тандем с Дани.
И получи ли се този тандем всичко негови критици ще млъкнат.И другото което ми харесва , че Бало не се забърква в скандали(това с фанелката беше голяма глупост и не знам защо го раздухаха въобще).
Да не споменавам , че всички журналисти и папараци дебнат Бало да свърши някоя глупост.
Не Илиев ,това с обиграването са глупости. Причината за мен е страх . Насища халфовата линия за сметка на още един нападател .Има и още една причина и тя е липсата на достатъчно вяра у БР в качествата на Ламбърт и Борини . Знам ,че и ти не харесваш Борини ,но за мен той щеше да помогне .
Илиев ,липсва креативност в предни позиции ,липсват свежи идеи ,фантазия ако щеш .Не създаваме достатъчно чисти положения . БР беше длъжен да пробва с Борини .А един креативен Коутиньо е повече от нужен и трябва задължително да е на терена при толкова беззъба и непродуктивна халфова линия .А нашия си позволява да го държи на пейката ?! Но пък безидейния Хендерсън постоянно беше на терена .Е какво да очакваме при това положение и при слаба колеблива защита и вратар ? Разбира се ,че ще има липса на резултати.
Не мога да кажа , че не го харесвам , но за мен той трябваше да си тръгне лятото.Сега можеше да прави силен сезон в Съндърланд , а при нас да има нападател на който БР да разчита и нещата да са коренно различно.
Този инат който демонстрира Борини не ми хареса.Защото можеше след време да върне на бял кон в Ливърпул , а сега ще го изритат като мръсно коте без никакъв шанс за връщане.
Е ок ,прав си ,но така и така Борини остана ,така и така имаме контузен титулярен нападател ..така и така имаме липса на резултати ...така и така Балотели е ялов сам в нападение .....е нека пробваме с него тогава ???