bastuna2003 написа:
Вие кога ще се извините на Тройчо?
Който го е ударил може да му се извини. Само той има това право, другите не са виновни за нищо ,че да се извиняват. Да не би всички от ЦСКА да са се извинили на Левски? Само виновния.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bastuna2003 написа:
Player написа:bastuna2003 написа:
Който го е ударил може да му се извини. Само той има това право, другите не са виновни за нищо ,че да се извиняват. Да не би всички от ЦСКА да са се извинили на Левски? Само виновния.
bastuna2003 написа:Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев разкри, че се е извинил на щаба на Левски заради краткото спречкване в началото на мача. Както е известно, старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов бе ударен със снежна топка, след което Янчев изрита футболна топка по посока скамейката на "сините" и това предизвика мелето. "Предишния мач аз успокоявах нашите фенове, когато имаше подобни сцени. Не беше приятно, особено след като нашият треньор се свлече. Извиних се на щаба на Левски,
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=515023
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BRF написа:Извинявам се на засегнатите от непристойното поведение на пом.треньора на ЦСКА Тодор Янчев!Надявам се да не е удар никой с шутираната от него топка и да му е причинил болка!Постъпката му е не приемлива!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:BRF написа:Извинявам се на засегнатите от непристойното поведение на пом.треньора на ЦСКА Тодор Янчев!Надявам се да не е удар никой с шутираната от него топка и да му е причинил болка!Постъпката му е не приемлива!
Понеже иронията ти не е много уместна, я да те питам кое според теб боли повече и респективно е по-опасно за паметта и съзнанието: Падаща снежна топка от рохкав, макар и мокър сняг в главата през качулката от няколко метра височина или "боц" в носа с футбулна топка от няколко метра.
Red joker написа:Пробвай и ше видиш![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Red joker написа:Пробвай и ше видиш![]()
Ми дай ще пробваме, имам тежък удар, бъди готов!
W84me написа:Взели сме едно черно добиче! Най-после, дано мачка!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта