За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

redtiger
Контакти:

Re: За късата памет

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 16:48

W84me написа:
redtiger написа:Ти доктор ли си, че знаеш? Наясно ли, че си че независимо дали е заледена или не, със силата и ускорението, при определени негативни обстоятелства и ако те удари в продълговатия мозък може да е фатално? Въпросът ми е риторичен.

Имам няколко такива якета, като на въпросната жертва, като си сложа качулката и ме уцели топката точно там не може да ми направи нищо.

Жалко, няма емотикона, на която човечето се удря от удивление в главата. Твоето мнение, дори не мога да го нарека такова заслужава няколко такива.ОК, щом нищо му няма на човека, проблем няма. Ясно.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 28 окт 2014 16:49

Red Warrior написа:Защо се говори само за снежната топка, а не и за ударените полицаи, и нахлуването на агитката на пистата? Нанесените материални щети и т.н.

а вие като нахлухте на терена в Мездра и като потрошихте БФС

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 28 окт 2014 16:51

boabbb написа:
"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".

Доволно :?:

АХАХАХАХАА ХАХАХАхаааааа. Ох, не бе искам да го покаже това медицинско, дето съществува само в главата му. Искам да видя доктора дето го е издал. АХАХАХА... Не е истина, батко... Бил мъж на честта. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Айде, дай да видим какво му е причинила тази снежна топка от пухкав сняг, която дори не е стисната както трябва. Просто някой е взел снега с една ръка и го е хвърлил! Глей как се разпльосква:

Изображение

Поздрави на Хана Монтана и да му кажете, че е готов за Оскар за главна женска роля!!!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 окт 2014 16:53

boabbb написа:
"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".

хаххахахахахах

хвана го шубето и се отмята от медицинското , което или не си е изкарал или е било фалшиво :lol: :lol: :lol: :lol:

резил

червен резил и срам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2014 16:54

baligo написа:
boabbb написа:

АХАХАХАХАА ХАХАХАхаааааа. Ох, не бе искам да го покаже това медицинско, дето съществува само в главата му. Искам да видя доктора дето го е издал. АХАХАХА... Не е истина, батко... Бил мъж на честта. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Айде, дай да видим какво му е причинила тази снежна топка от пухкав сняг, която дори не е стисната както трябва. Просто някой е взел снега с една ръка и го е хвърлил! Глей как се разпльосква:

Изображение

Поздрави на Хана Монтана и да му кажете, че е готов за Оскар за главна женска роля!!!

Смешния си ти!Ти въобще видя ли какъв беше снега в София във въпросния ден?

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 28 окт 2014 16:54

petar_m_popov написа:
Red Warrior написа:Защо се говори само за снежната топка, а не и за ударените полицаи, и нахлуването на агитката на пистата? Нанесените материални щети и т.н.

а вие като нахлухте на терена в Мездра и като потрошихте БФС

Ааааа много добре пита червения! Защо никой не пита за изританата топка от треньора на ЦСКА Тошко Янчев в длъжностните лица на резервната скамейка на Левски? ЗАЩО :?: :?: :?:
Айде не ме карайте да правя гифче и за него!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 окт 2014 16:57

redtiger написа:
W84me написа:
redtiger написа:Ти доктор ли си, че знаеш? Наясно ли, че си че независимо дали е заледена или не, със силата и ускорението, при определени негативни обстоятелства и ако те удари в продълговатия мозък може да е фатално? Въпросът ми е риторичен.

Имам няколко такива якета, като на въпросната жертва, като си сложа качулката и ме уцели топката точно там не може да ми направи нищо.

Жалко, няма емотикона, на която човечето се удря от удивление в главата. Твоето мнение, дори не мога да го нарека такова заслужава няколко такива.ОК, щом нищо му няма на човека, проблем няма. Ясно.

ИзображениеИзображение
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 28 окт 2014 16:58

Никой ли не се усеща, че и двете страни реагират малоумно на една малоумна ситуация. Единият медицинско си извадил, след като едва ли не бил изгубил съзнание - ами да из пие сиропа и всичко ще е наред. Сигурно медицинското заключение е: "Жертвата е ударена с тъп предмет, най-вероятно сняг".
А другите излизат за пореден път с поредната декларация. Ако ръководителите им бяха прочели толкова книги, колкото декларации написаха, сега "Левски" щеше да е едни доста интелигентно управляван клуб и съответно резултатите щяха да са по-добри. Обаче в действителност се получава нещо като приказката за чукчата, читателя и писателя.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 28 окт 2014 16:59

ееееегати! толкова сини комплексарки събрани на едно място не бях виждал един си сложил клипчета, друг се кръстил с некъв позабравен френски голмайстор, трети си лепнал цитати от 48 г., друг с некви снимки. и сичкото тези комплексарки са от друг обор, различен от атрибутите им!!! и за капак риевъъъът та се късат. абе отидете в североизточната част на София и се покатерете на един строеж там па вииййййте колко си искате бе комплексаркии. :twisted:

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 28 окт 2014 17:02

BRF написа:
baligo написа:
boabbb написа:

Изображение

Смешния си ти!Ти въобще видя ли какъв беше снега в София във въпросния ден?

Бял,предполагам.Познах ли?
САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Левски”