За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

redtiger
Контакти:

Re: За късата памет

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 16:31

Theos написа:Преди доста години бях на един мач през месец март България - Уелс, предния ден валя обилно сняг и на загрявката усилено целеха вратаря на Уелс със снежни топки, удариха го около 20 , но тоя пич невъзмутимо продължи да си загрява и да се закача с публиката.
Плоския селяк е номиниран тая година за най-добър умиращ акт. За артистичните му способности знаехме отдавна , но такова хвърляне и Майкъл Фелпс трудно би направил. Снега онзи ден беше мек, да не говори че градусите бяха 6-7 което не предразполага към замрзване и втвърдяване на снега във топка, това го знае всяко хлапе което учи химия и физика. Уви в розовия клуб не учат никакви предмети, и за това вечно ще си останат тъпи, неграмотни и прости хора!

И това ли според теб е най-важното? Дали била ледена или не?Дали температурите били плюс 6 или минус 6?Дали Стойчо е загубил за момент съзнание или не? Значи ако хипотетично аз те нападна с бухалка и те ударя по главата, обаче се окаже, че бухалката била гумена или пластмасова и не не те увреди по някакъв начин, направеното от мен ще се счете за нормално и ненаказуемо? Типичното плоско подуенско мислене.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2014 16:33

redtiger написа:
Theos написа:Преди доста години бях на един мач през месец март България - Уелс, предния ден валя обилно сняг и на загрявката усилено целеха вратаря на Уелс със снежни топки, удариха го около 20 , но тоя пич невъзмутимо продължи да си загрява и да се закача с публиката.
Плоския селяк е номиниран тая година за най-добър умиращ акт. За артистичните му способности знаехме отдавна , но такова хвърляне и Майкъл Фелпс трудно би направил. Снега онзи ден беше мек, да не говори че градусите бяха 6-7 което не предразполага към замрзване и втвърдяване на снега във топка, това го знае всяко хлапе което учи химия и физика. Уви в розовия клуб не учат никакви предмети, и за това вечно ще си останат тъпи, неграмотни и прости хора!

И това ли според теб е най-важното? Дали била ледена или не?Дали температурите били плюс 6 или минус 6?Дали Стойчо е загубил за момент съзнание или не? Значи ако хипотетично аз те нападна с бухалка и те ударя по главата, обаче се окаже, че бухалката била гумена или пластмасова и не не те увреди по някакъв начин, направеното от мен ще се счете за нормално и ненаказуемо? Типичното плоско подуенско мислене.

Въпроса е, че за това нещо не можеш да си извадиш медицинско, а тоя си бил извадил, може би от Карлуково?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 16:38

W84me написа:
redtiger написа:

Въпроса е, че за това нещо не можеш да си извадиш медицинско, а тоя си бил извадил, може би от Карлуково?!

Ти доктор ли си, че знаеш? Наясно ли, че си че независимо дали е заледена или не, със силата и ускорението, при определени негативни обстоятелства и ако те удари в продълговатия мозък може да е фатално? Въпросът ми е риторичен.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 окт 2014 16:38

warhead написа:
redtiger написа:Най жалкото и унизителното е обявеното от инфантила Гугутката мнение, че децата си играели със снежни топки и било абсолютно безвредно и било гнусно да се гледа.
Ами и с вилицата се храним например, но това може да е предмет на сериозно нараняване и дори друго.

Не бе децата си играели със снежни топки !....Ама него дете ли го удари????
Дай аз да го издрънча с една топка и да видим какво ще стане!

Да бе като те издрънчат с една снежна топка и губиш съзнание.В Аспен и на Банско има много загинали,а в Румъния един го хвърлили със снежна топка от 10 метра и той се хвърлил в преспата след двойно превъртяно салто и после си извадил медицинско.Оказало се че не било синка,а пъпка.Стига ревахте бе.Е за това цяла България ще ви се смее и няма да ви обича.Всъщност кой ли обича розово?
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 окт 2014 16:39

redtiger написа:

Разбира се ,че е важна всяка една подробност!
Ако за теб не е от значение, значи ти е все едно дали пиеш вода или пикня.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 окт 2014 16:39

"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".

Доволно :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 28 окт 2014 16:41

boabbb написа:
"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".

И тогава защо си го извади :?:
И само Левски оле

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 окт 2014 16:42

W84me написа:
bastuna2003 написа:Ревал съм, като видях какво се случи с Гергана. Обаче оттогава в нашия сектор НИКОГА не са се мятали миниумки. Вие нахлувате втори пореден мач, целите старши треньора на другия отбор 10 мин със снежни топки и ръкопляскате като го съборихте. И РЪКОВОДСТВОТО ви излиза с декларация, обвиняваща незнайно кой! При вас нещо сериозно е сбъркано. Ще го осъзнаете по трудния начин :idea:

Сигурно и факли по терена не хвърляте, не обирате малки деца, не нахлувате в Мездра и Ловеч, а? Сравнявате снежна топка с факли, крайно нагло!

Аз ви казвам, че откакто сгафихме, миниумки в нашия сектор не се хвърлят. Извъртате нещата да са ви максимално изгодни. Дори да е симулирал Тройчо, фактът е, че 1000 лумпена съвсем целенасочено го целехте и целия ви А сектор аплодираше малоумието ви. Дори не осъзнавате, че с такова поведение и оправдаването му, вие само си вредите. Вие не може да разберете, че това не е правилно. Наказанията ги приемате като заговор към вас, без да си зададете елементарния въпрос "Абе нормално ли е това"?
Само да ви кажа, че в тази 5та минута Тройчо можеше да си полежи, да не стане и мачът се прекратяваше. Взимахме си служебната победа, ама ви давахме гласност. Сега си ви пребихме, вие се насрахте навсякъде и сега бълвате жлъч, защото не виждате собствената си несъстоятелност. Много ми е драго :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2014 16:42

redtiger написа:Ти доктор ли си, че знаеш? Наясно ли, че си че независимо дали е заледена или не, със силата и ускорението, при определени негативни обстоятелства и ако те удари в продълговатия мозък може да е фатално? Въпросът ми е риторичен.

Имам няколко такива якета, като на въпросната жертва, като си сложа качулката и ме уцели топката точно там не може да ми направи нищо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 окт 2014 16:48

boabbb написа:

Стойчо си е Стойчо.

Върни се в “Левски”