Тази седмица ще се види дали ще правим трансфери , другото лято или не ...
Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1
Матио десен бек
ЕЙ БОГУ

Офтопик:
- ICAKOV_FCB
Ем иначе другите варианти са Адриано, Алвеш, Монтоя или Дъглас. В защита Адриано-Вермален-Матийо-Алба и пред тях Масчерано ми изглежда доста добре!

- Middlesbrough
- Контакти:
ICAKOV_FCB написа:Ем иначе другите варианти са Адриано, Алвеш, Монтоя или Дъглас. В защита Адриано-Вермален-Матийо-Алба и пред тях Масчерано ми изглежда доста добре!
Еми Адриано трябва да се пробва , другите варианти според мен не са за коментиране изобщо

Офтопик:
За Дъглас е рано да казваме, все пак един мач е изиграло момчето. Но като си помисля, кой е спортния ни директор, по-вероятно е да отиде в графата "не става". Да пробват момчета от школата - Траоре мисля, че беше направи добри мачове с Б отбора миналата година. Дано да не налага Монтоя, че ще ми скъса нервите.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
стига сте ревали де...Дъглас бил слаб, Матьо бил слаб, Адриано бил слаб и т.н....Реал си ги изпуснахме кой квото иска да говори те си ни поднесоха мача, но Меси изпусна да направи 0-2 и да затвори срещата...малшанс...аз съм оптимист и съм убеден, че ще вземем поне 1 от ШЛ и Ла Лига(може и 2 те), защото за първи път от години отбора е жаден за трофеи и има мотивация в играчите. Имаме страхотен вратар вече, добра халфова линия...iмаме най-доброто нападение, само остава да влязат във формa. Суарез очаквам след НОВА ГОДИНА да се разиграе, а Неймар и Меси въпреки че вкарваt доста, все още не са в най-добрата си форма и ми се виждат леко изморени от световното...очаквам Луис Енрике да направи така, че играчите да са в оптимална форма към април-май, което е най-важно 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.