АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Да приключим с този тъп спор веднъж завинаги

Мнениеот dafquezz » 28 окт 2014 13:09

Аз съм от ЦСКА, защото съм израснал в "червен" квартал, на 15 минути пеша от Армията, повечето ми приятели от детинство там бяха цесекари, по улицата се разминавах почти всеки ден с някоя червена легенда (Кеф ти Пената, кеф ти Петър Жеков, Иван Колев и т.н.), и най-важното, баща ми е цесекар и ме заведе на мача с Ювентус... оттам нататък, въпреки 7:1 няколко дни по-късно, аз съм цесекар, комунизма и Левски нямат нищо общо с това. Тогава не съм знаел и колко титли има отбора, нито ме е интересувало, посто стана "моят отбор".
Винаги съм бил на мнение, че противникът, особено вечният такъв, трябва да бъде уважаван, независимо дали биеш или падаш. Бъдете културни и не подхождайте със злоба, независимо на какъв дебил попаднете от другата страна. Дебилите са част от картинката и нямат цвят - те са едни и същи и в Б и в Г сектор. Не падайте на тяхното ниво.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 28 окт 2014 13:10

cska-632 написа:
Кофти е да си за някой отбор, защото вашите с ати го втълпили заради втълпяването да си от него, защото е кръстен на национален герой.

Много си зле честно... Сам си избрах да бъда от Левски без втълпяване... Братовчед ми като е от ЦСКА сигурно и на него му е втълпявано нали? 8-)
Много е жалко, че ставате фенове само защото мразите Левски или така са ви учили. :roll:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Мнениеот ЕМИЛ » 28 окт 2014 13:19

Левскар съм защото тази чест се предава от поколение на поколение в моето семейство и съм горд от този факт . Да си ЛЕВСКАР братко е ЧЕСТ . 8-)

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 28 окт 2014 13:31

Цесекар съм роден,
цесекар съм сега,
цесекар ще умра,
дори и в гроба ще повтарям:
САМО ЦСКА!

Отговорът е 1-я ред ;)

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 28 окт 2014 13:56

Станах от ЦСКА, защото прогледах футбол на 9 годинки, след Парк ДеПренс и едно от първите дербита които гледах от А група, бе онова 1:7.
Тогава ми стана симпатичен отбора на ЦСКА и постепенно започнах да им следя всеки мач. Започнах да се интересувам от историята му.
Започнах да си набавям фен артикули. Запознах се с много фенове.
Влюбих се в тоя отбор!
Без да се усетя, станах голям фен. Започнах да се радвам с победите и да страдам при загубите.
По същото време, един отбор, Блекбърн Роувърс вилнееше в Англия. От тогава станах фен на тези два отбора и ще съм им фен и в регионалните групи.
Много отбори са ми симпатични, но само тези двата мога да обичам. А като се срещнаха в Купата на УЕФА, не можете да си представите, какво ми беше 8-)
Разбира се, дерях гърло за ЦСКА, защото са ми много повече на сърцето ;)
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 28 окт 2014 14:00

90% от феновете на грохналите "грандове" не са от София.Те са от населени места по-малки от 100 000 население.С една дума-от села и паланки,
-Ти от кой отбор си,от Левски или ЦСКА?
Този въпрос не можеш да го чуеш в Пловдив,Стара Загора,Варна,Бургас,В.Търново,Русе.Защото тези градове имат велика история и футболните им отбори са част от нея.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 окт 2014 14:08

luxorus написа:-Ти от кой отбор си,от Левски или ЦСКА?
Този въпрос не можеш да го чуеш в Пловдив,Стара Загора,Варна,Бургас,В.Търново,Русе.Защото тези градове имат велика история и футболните им отбори са част от нея.

Глупости на търкалета :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 окт 2014 14:10

На мен баща ми е от Левски (заради Гунди), дядо ми е от ЦСКА. Вероятно като малък и двамата са ми говорили за своя любим отбор в опит да ме вербуват за каузата. :)
Аз обаче тогава повече се интересувах да ритам топката, отколкото да ходя да гледам мачове.
Станах от ЦСКА заради Стойчо Младенов, Цецо Йончев, Джеки, Джони Велинов, Ради Здравков, Спас Джевизов и най-вече заради мачовете с Ливърпул и Байерн. Стоичков в началото не ми правеше впечатление с играта си, запомних го с представянето му във финала за купата през 1985. :) Точно в този мач Левски ми станаха антипатични - Пламен Николов проби дупка в крака на Ради Здравков, а Емил Спасов хвана за гушата Костадин Янчев. Добре че Ицата се намеси авторитетно и отърва Коцето. :) Боби Михайлов тръгна да души пък съдията, но този път Ицата не се намеси. Не знам защо. :)
Както и да е.
Та цесекар съм заради големите футболисти и великите мачове, които изигра ЦСКА в началото на 80-те. Стремежът за победа винаги е водещ в този отбор независимо от името на съперника. Имаме легенди, но не се кланяме на икони. Никой не е по-голям от ЦСКА, колкото и много да е дал на клуба.
Последна промяна от djd на 28 окт 2014 14:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 окт 2014 14:16

Аз съм от ЦСКА, защото съм естет! :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 окт 2014 14:24

Player написа:Ако си честен почтен и добър човек няма как да си от ЦСКА. Отбор който е създаден със зли намерения и да бъде на върха за сметка на другите отбори с цената на всичко. Най-престъпната и тоталитарна власт в България за цялата ни многовековна история е създава това отроче за да му бъде за имидж, престиж и избиване на комплекси. Всеки един който прочете историята на комунистическия урод трябва да го е срам до гроб, ако някога е бил от това нещо. Трябва да си дребна, жалка, крадлива и престъпна душа за да подкрепяш комунистическото ГМО ЦСКА. Един нормален човек трябва да заплюе и затрие това нещо. Така трябва да приключи спора. ЦВУ, ЦДНА или пък ЦФКА или каквото още се е наричало да отиде завинаги в историята защото така е редно!

"Ако си честен и почтен човек " не мразиш, не си комплексар и не желаеш злото на ближния...Човек, който натрапва собственото си мнение като единственото вярно и съди околните е или комунист, или фашист, или нищо още по-заблудено и от тях..а бе с една дума - нещастно човече без грам достойнство. 8-)
Последна промяна от pampi на 28 окт 2014 14:26, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Футбол - България”