Аз съм от ЦСКА, защото съм израснал в "червен" квартал, на 15 минути пеша от Армията, повечето ми приятели от детинство там бяха цесекари, по улицата се разминавах почти всеки ден с някоя червена легенда (Кеф ти Пената, кеф ти Петър Жеков, Иван Колев и т.н.), и най-важното, баща ми е цесекар и ме заведе на мача с Ювентус... оттам нататък, въпреки 7:1 няколко дни по-късно, аз съм цесекар, комунизма и Левски нямат нищо общо с това. Тогава не съм знаел и колко титли има отбора, нито ме е интересувало, посто стана "моят отбор".
Винаги съм бил на мнение, че противникът, особено вечният такъв, трябва да бъде уважаван, независимо дали биеш или падаш. Бъдете културни и не подхождайте със злоба, независимо на какъв дебил попаднете от другата страна. Дебилите са част от картинката и нямат цвят - те са едни и същи и в Б и в Г сектор. Не падайте на тяхното ниво.
АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Андре-Пиер Жиняк 96
Re: Да приключим с този тъп спор веднъж завинаги
cska-632 написа:
Кофти е да си за някой отбор, защото вашите с ати го втълпили заради втълпяването да си от него, защото е кръстен на национален герой.
Много си зле честно... Сам си избрах да бъда от Левски без втълпяване... Братовчед ми като е от ЦСКА сигурно и на него му е втълпявано нали?

Много е жалко, че ставате фенове само защото мразите Левски или така са ви учили.

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Re: АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?
Левскар съм защото тази чест се предава от поколение на поколение в моето семейство и съм горд от този факт . Да си ЛЕВСКАР братко е ЧЕСТ . 

-
- Контакти:
Цесекар съм роден,
цесекар съм сега,
цесекар ще умра,
дори и в гроба ще повтарям:
САМО ЦСКА!
Отговорът е 1-я ред
цесекар съм сега,
цесекар ще умра,
дори и в гроба ще повтарям:
САМО ЦСКА!
Отговорът е 1-я ред

- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Станах от ЦСКА, защото прогледах футбол на 9 годинки, след Парк ДеПренс и едно от първите дербита които гледах от А група, бе онова 1:7.
Тогава ми стана симпатичен отбора на ЦСКА и постепенно започнах да им следя всеки мач. Започнах да се интересувам от историята му.
Започнах да си набавям фен артикули. Запознах се с много фенове.
Влюбих се в тоя отбор!
Без да се усетя, станах голям фен. Започнах да се радвам с победите и да страдам при загубите.
По същото време, един отбор, Блекбърн Роувърс вилнееше в Англия. От тогава станах фен на тези два отбора и ще съм им фен и в регионалните групи.
Много отбори са ми симпатични, но само тези двата мога да обичам. А като се срещнаха в Купата на УЕФА, не можете да си представите, какво ми беше
Разбира се, дерях гърло за ЦСКА, защото са ми много повече на сърцето
Тогава ми стана симпатичен отбора на ЦСКА и постепенно започнах да им следя всеки мач. Започнах да се интересувам от историята му.
Започнах да си набавям фен артикули. Запознах се с много фенове.
Влюбих се в тоя отбор!
Без да се усетя, станах голям фен. Започнах да се радвам с победите и да страдам при загубите.
По същото време, един отбор, Блекбърн Роувърс вилнееше в Англия. От тогава станах фен на тези два отбора и ще съм им фен и в регионалните групи.
Много отбори са ми симпатични, но само тези двата мога да обичам. А като се срещнаха в Купата на УЕФА, не можете да си представите, какво ми беше

Разбира се, дерях гърло за ЦСКА, защото са ми много повече на сърцето

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
90% от феновете на грохналите "грандове" не са от София.Те са от населени места по-малки от 100 000 население.С една дума-от села и паланки,
-Ти от кой отбор си,от Левски или ЦСКА?
Този въпрос не можеш да го чуеш в Пловдив,Стара Загора,Варна,Бургас,В.Търново,Русе.Защото тези градове имат велика история и футболните им отбори са част от нея.
-Ти от кой отбор си,от Левски или ЦСКА?
Този въпрос не можеш да го чуеш в Пловдив,Стара Загора,Варна,Бургас,В.Търново,Русе.Защото тези градове имат велика история и футболните им отбори са част от нея.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:-Ти от кой отбор си,от Левски или ЦСКА?
Глупости на търкалета

На мен баща ми е от Левски (заради Гунди), дядо ми е от ЦСКА. Вероятно като малък и двамата са ми говорили за своя любим отбор в опит да ме вербуват за каузата.
Аз обаче тогава повече се интересувах да ритам топката, отколкото да ходя да гледам мачове.
Станах от ЦСКА заради Стойчо Младенов, Цецо Йончев, Джеки, Джони Велинов, Ради Здравков, Спас Джевизов и най-вече заради мачовете с Ливърпул и Байерн. Стоичков в началото не ми правеше впечатление с играта си, запомних го с представянето му във финала за купата през 1985.
Точно в този мач Левски ми станаха антипатични - Пламен Николов проби дупка в крака на Ради Здравков, а Емил Спасов хвана за гушата Костадин Янчев. Добре че Ицата се намеси авторитетно и отърва Коцето.
Боби Михайлов тръгна да души пък съдията, но този път Ицата не се намеси. Не знам защо. 
Както и да е.
Та цесекар съм заради големите футболисти и великите мачове, които изигра ЦСКА в началото на 80-те. Стремежът за победа винаги е водещ в този отбор независимо от името на съперника. Имаме легенди, но не се кланяме на икони. Никой не е по-голям от ЦСКА, колкото и много да е дал на клуба.

Аз обаче тогава повече се интересувах да ритам топката, отколкото да ходя да гледам мачове.
Станах от ЦСКА заради Стойчо Младенов, Цецо Йончев, Джеки, Джони Велинов, Ради Здравков, Спас Джевизов и най-вече заради мачовете с Ливърпул и Байерн. Стоичков в началото не ми правеше впечатление с играта си, запомних го с представянето му във финала за купата през 1985.

Както и да е.
Та цесекар съм заради големите футболисти и великите мачове, които изигра ЦСКА в началото на 80-те. Стремежът за победа винаги е водещ в този отбор независимо от името на съперника. Имаме легенди, но не се кланяме на икони. Никой не е по-голям от ЦСКА, колкото и много да е дал на клуба.
Последна промяна от djd на 28 окт 2014 14:19, променено общо 1 път.
Аз съм от ЦСКА, защото съм естет! 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Да приключим с този тъп спор веднъж завинаги
Player написа:Ако си честен почтен и добър човек няма как да си от ЦСКА. Отбор който е създаден със зли намерения и да бъде на върха за сметка на другите отбори с цената на всичко. Най-престъпната и тоталитарна власт в България за цялата ни многовековна история е създава това отроче за да му бъде за имидж, престиж и избиване на комплекси. Всеки един който прочете историята на комунистическия урод трябва да го е срам до гроб, ако някога е бил от това нещо. Трябва да си дребна, жалка, крадлива и престъпна душа за да подкрепяш комунистическото ГМО ЦСКА. Един нормален човек трябва да заплюе и затрие това нещо. Така трябва да приключи спора. ЦВУ, ЦДНА или пък ЦФКА или каквото още се е наричало да отиде завинаги в историята защото така е редно!
"Ако си честен и почтен човек " не мразиш, не си комплексар и не желаеш злото на ближния...Човек, който натрапва собственото си мнение като единственото вярно и съди околните е или комунист, или фашист, или нищо още по-заблудено и от тях..а бе с една дума - нещастно човече без грам достойнство.

Последна промяна от pampi на 28 окт 2014 14:26, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Върни се в “Футбол - България”