mistreated написа:Betchualeng Arnaikem написа:Визирах друго. Ако се замисля... той се класира в челната шестица с отбор, който едва ли дава такива пари за заплати. Въобще не казвам, че това е чутовен успех, нито че това е нещо нечувано като постижение за Черно море, нито че това прави Гонзо велик треньор.
В момента Левски е на път да докара сезона дотам, че успеха да е... класиране в топ6. Ами тогава защо да се дават такива заплати, след като резултатите ще са като на Черно море миналата година, а на тях са им излязли в пъти по-евтино :D
Сега надявам се ме разбра докрай?
Аз те разбрах напълно още първия път, но ти не ме разбра. Не е въпросът в заплатите, а в играчите. Черно море играят в почти непроменен състав от няколко години, не се иска много, за да ги накараш да играят що годе добре. Когато правиш нов отбор, както при Левски и ЦСКА почти всяка година, тогава се иска треньор.
Разбрах го това за непроменения състав, просто говорим за различни неща. Ти - за причината да играе с ЧМ в топ6, а аз - за аналога със заплатите. Е, друг е въпроса дали Гонзо може да събере хора със заплати като в Морето, с които може поне в шестицата да влезе де..