Якуб Дивиш - фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Якуб Дивиш - фен тема

Мнениеот j0rka7aa » 03 окт 2014 10:38

mistreated написа:Не знам дали е съвпадение, но формата му падна жестоко след махането на италианския треньор на вратарите...

Мен ако питаш никакво съвпадение не е, защото точно от тогава формата му започна да пада надолу, а това го казах и в темата след мача с Берое, просто по най-бързия начин трябва да излезе Дивиш от тази дупка на каквото и да се дължи.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 окт 2014 22:45

След някои грешки, които допусна, и критики, които получи, сега сме длъжни да кажем малко добри думи за него - ако не бяха някои негови изяви, можеше дори да паднем в събота.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 28 окт 2014 11:12

Udoji90 написа:След някои грешки, които допусна, и критики, които получи, сега сме длъжни да кажем малко добри думи за него - ако не бяха някои негови изяви, можеше дори да паднем в събота.

Ще ме извиняваш, но от тези няма как да паднем !!! Вратаря това му е работата, просто Пацо тигъра е под Дивиш и на ръст и на качества !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 окт 2014 12:26

Beck's написа:
Udoji90 написа:След някои грешки, които допусна, и критики, които получи, сега сме длъжни да кажем малко добри думи за него - ако не бяха някои негови изяви, можеше дори да паднем в събота.

Ще ме извиняваш, но от тези няма как да паднем !!! Вратаря това му е работата, просто Пацо тигъра е под Дивиш и на ръст и на качества !

E, хaйде сега, естествено, че има как да паднем от тях. Имаха си положения "сините", тъй като защитниците ни няколко пъти изпускаха техни играчи. В такива случаи се налага вратарят да поправи неточностите на тези пред себе си, както стана в събота. Естествено, че това му е работата, но след някои издънки, за които получи критики, сега не може да отречем позитивните му изяви. Дали щяхме да паднем, не знам, ама гол(ове) щяхме да получим, ако не беше той. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”