Проблем ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Проблем ?!

Мнениеот puhisamolevski » 05 дек 2009 11:22

Madridist написа:
puhisamolevski написа:
Madridist написа:Бижутера е прав-формат диск C и нов Windwos действа безотказано :)

Хаха, така си е, и аз съм се убеждавал много пъти

Проблема при мене е, че сега съм с проклет нетбук НР Мини и май и аз имам подобен вирус, щото много бози непрекъснато...тъпата част е, че същия този нетбук няма диск драйв, сиреч трябва да си преинсталирам Уиндоуса чрез УСБ, не знам още как ще стане... :lol:

Не разчитай на антивирусни. За моят вирус си инсталирах Касперски, Аваст, Авиира, Нортън и кво ли не още. Нито една програма не откри това, което трябваше и играх гугъл и там си намерих проблема. Енд-вах некфи процеси, трих некфи невидими папки скрити навсякъде, CCleaner-а много ми помогна - закърпих положението обаче с около 15 часа ходене по мъките и ето че пак се появяват признаци.

Преинсталираш и забравяш за всички проблеми :)

Да ти кажа, точно липсата на оптично устройство ме спира да си купя нетбук. Чел съм, че слагането през флашка не е по-трудно, но отнема повечко време. Въпреки всичко,точно модела,който си харесах редовно има проблеми и много хора не успяват да си качат ОС. Иначе тези малки компютърчета са си много по-удобни за интернет,ако си постоянно в движение,отвсякъде,в сравнение с всеки ГСМ или големите лаптопи ;)

Ми много е готин, удобен и всичко, даже и на игрички си ботя - Сан Андреас тръгва примерно. Липсата на диск драйв обаче си се усеща, и кат го задръстиш с вируси като мене става ужас... Но е факт, че не бих си го сменил за нормален лаптоп с подобни характеристики :) то е с големината и тежестта на книга...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Проблем ?!

Мнениеот aloha^guy » 05 дек 2009 18:00

Значи Картаго не си първия ,когото разсмивам ....За мене не е било проблем да кажа нещо смешно,забавно,тъпо,алогично само и само с цел - СМЯХ... ;) Но ако исках да разсмивам,щях да пусна тема за РАЗВЛЕЧЕНИЕ , а това си беше проблем....И съм благодарен на 2ма,3ма потребители (специално Мадритиста) ,които ми помогнаха ,ама наистина много !
Едно голямо благодаря ! :)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Върни се в “Свободна зона”