[offtopic]Да не говорим, че има проблеми с тичането вече и не е за национал според мен. Преди трябваше да му дадат шанс, не сега като е на години- хората си подмладяват отборите, само българските треньори продължават да залагат на старите кучета, ами затова падаме, не се чудете. Срамота- Северна Ирландия е лидер с три победи, Исландия е лидер с три победи, Чехия е лидер с три победи, а ние сме си в златната среда.
Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Как ще е класа, като играеше в Еверле Люен.
То и разлика много няма- Бандата си изкарваше червени картони в национала и падаме, а Апата пък присъства само тялом, духом е някъде другаде.. и пак падаме.
[offtopic]Да не говорим, че има проблеми с тичането вече и не е за национал според мен. Преди трябваше да му дадат шанс, не сега като е на години- хората си подмладяват отборите, само българските треньори продължават да залагат на старите кучета, ами затова падаме, не се чудете. Срамота- Северна Ирландия е лидер с три победи, Исландия е лидер с три победи, Чехия е лидер с три победи, а ние сме си в златната среда.
[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Честит ни 1во ново зимно попълнение. 
- dreben23
- Контакти:
memnto написа:Честит ни 1во ново зимно попълнение.
Кого взехме?
***САМО ЦСКА!***
Отборът на ЦСКА се сдоби с първо ново зимно попълнение. Това е 20-годишният бразилски талант Педро Енрике Ногейра. Футболистът играе като вътрешен полузащитник и днес влезе като резерва при победата на дублиращия отбор на ЦСКА с 2:0 над Левски. Футболистът идва като свободен агент. "Много съм щастлив, че днес игра за нашия отбор. Не знам как стоят документално нещата с него, но щом е тук, значи е футболист на ЦСКА", обяви треньорът на дубъла на червените Иван Атанасов.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=515325
Униау Барбарензе, щатската лига на Сао Пауло, бял, италиански паспорт, централен халф ...
memnto написа:Отборът на ЦСКА се сдоби с първо ново зимно попълнение. Това е 20-годишният бразилски талант Педро Енрике Ногейра. Футболистът играе като вътрешен полузащитник и днес влезе като резерва при победата на дублиращия отбор на ЦСКА с 2:0 над Левски. Футболистът идва като свободен агент. "Много съм щастлив, че днес игра за нашия отбор. Не знам как стоят документално нещата с него, но щом е тук, значи е футболист на ЦСКА", обяви треньорът на дубъла на червените Иван Атанасов.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=515325Униау Барбарензе, щатската лига на Сао Пауло, бял, италиански паспорт, централен халф ...
Май е негро?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- dreben23
- Контакти:
Някъв Ногейра не беше ли наскоро на проби при нас? Това сигурно е братчето му. 
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Някъв Ногейра не беше ли наскоро на проби при нас? Това сигурно е братчето му.
Ану е португалиц, а това момченце е бразилче.
- dreben23
- Контакти:
А извинете, моя грешка.
***САМО ЦСКА!***
Униау Барбарензе какво е - клуб или играч?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]