КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Мнениеот Irish stout » 27 окт 2014 20:24

El Commandante написа:
Plovdiv_1926 написа:Излизаме, е**м ги на терена и трибуните, поливаме победата и да се връщат към стария кръговрат на живота, че пак почнаха да надуват балона.

А представяте ли си кво шоу ше е ако земем че ви изстресем с едно закономерно 0-2/1-2.

Дали няма да се чувствате УЛТРАтъпо след всичките тея писания и навивки тука,а? :)

Обикновено вие сте отборът с необосновано голямата кошница - партията вие дала доста големи привилегии.

Ние обичаме да излизаме в ролята на аутсайдери и да гледаме как ви боли.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 окт 2014 20:25

El Commandante написа:
Plovdiv_1926 написа:Излизаме, е**м ги на терена и трибуните, поливаме победата и да се връщат към стария кръговрат на живота, че пак почнаха да надуват балона.

А представяте ли си кво шоу ше е ако земем че ви изстресем с едно закономерно 0-2/1-2.

Дали няма да се чувствате УЛТРАтъпо след всичките тея писания и навивки тука,а? :)

Закономерното в момента е 2:0; 3:1 и равен или победа за жълтъците ще е по-скоро изненада, но все пак е дерби и всичко е възможно. Все пак ние не страдаме от някакви болни амбиции - победа на всяка цена за да се докажем колко сме велики и ако жълтите бият със сигурност няма да е такава трагедия, каквато ще е една черно-бяла победа за коматевци.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 27 окт 2014 20:26

Тези приказки, че за купата мача не е важен са пълна простотия.Това са дербита които по- мотивирания и по- мъжки отбор взима.Мача с Хасково мен не ме вълнува ако пак играем" ганкиното" срещу жълтите.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 27 окт 2014 20:28

El Commandante написа:

Е кво ще се преживее, няма да режем греди и стрижем глави от една загуба :)
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 27 окт 2014 20:31

s.th.1926 написа:
Botevist_???? написа: За сведение на някои потребители Стамат говори за сезон 1972/73 година, а интересните мачове са на 16 юни 1973г.

Локомотив се бори за титлата сезон 1973/74! Лъжите ви даже и не са забавни! СтЪмать на 16 юни 1973 сигурно още не е бил планиран! Бягайте да коментирате напускането на Чиликов!

Щом смяташ, че са лъжи, да се хванем на бас пред целия форум? Локото са трети през сезон 1973/1974, а са втори през сезон 1972/1973 благодарение на победата на Тракия над Славия с 2:1!!!! Малко преди това Локо сф, бие Локо пд с 1:0 и отнема мечтите му за второто място! Само борбата до самия край на мача, носят победата на жълточерните срещу Славия и само с 2+ голова разлика, Локо пд печели първото и последно второ място в историята си!!!!! Аз съм син на Стамат и съм длъжен да докажа правотата на думите му!!!!! Който иска, нека ме опровергае!!!!! Думите на баща ми НЕ СА ЛЪЖИ!!!! Лъжец си ти!!!!!!!!!!!! Може би ти не си бил "планиран"!!!!
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 27 окт 2014 20:41

Гледам, че напрежението отново се покачва на лична основа. Не забравяйте, че футболът на първо място трябва да ни носи радост... Дано се получи хубав двубой утре, а нормално е на всеки да му се иска неговият отбор да спечели.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2014 21:26

Опасявам се, че забравяте, че модераторите не са на заплата тук. Ние работим и имаме семейства. Оставих малко по-свободно държание в тази тема, защото е нормално преди дерби страстите да са по-високи, но вие минахме границите на добрия тон. Личните нападки тук не се толерират. Офтопикът също. Ще изтрия последните безсмислени коментари, но пазете добрия тон помежду си от тук нататък!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 28 окт 2014 09:15

ГАНЧО написа:
s.th.1926 написа:
Botevist_???? написа: За сведение на някои потребители Стамат говори за сезон 1972/73 година, а интересните мачове са на 16 юни 1973г.

Локомотив се бори за титлата сезон 1973/74! Лъжите ви даже и не са забавни! СтЪмать на 16 юни 1973 сигурно още не е бил планиран! Бягайте да коментирате напускането на Чиликов!

Щом смяташ, че са лъжи, да се хванем на бас пред целия форум? Локото са трети през сезон 1973/1974, а са втори през сезон 1972/1973 благодарение на победата на Тракия над Славия с 2:1!!!! Малко преди това Локо сф, бие Локо пд с 1:0 и отнема мечтите му за второто място! Само борбата до самия край на мача, носят победата на жълточерните срещу Славия и само с 2+ голова разлика, Локо пд печели първото и последно второ място в историята си!!!!! Аз съм син на Стамат и съм длъжен да докажа правотата на думите му!!!!! Който иска, нека ме опровергае!!!!! Думите на баща ми НЕ СА ЛЪЖИ!!!! Лъжец си ти!!!!!!!!!!!! Може би ти не си бил "планиран"!!!!

Баща ти не е лъжец! Баща ти е ПАТОЛОГИЧЕН‌ ЛЪЖЕЦ!!!! Първият мач от втория полусезон, когато Локомотив има възможност да стане шампион, пловдивчани играят с... Тракия! Подлогите на ЦСКА се хвърлят на кръв с/у Пловдичани. И АФД-то печели с 1-0. След това се почват мачове със сателити, като Сливен и Марек, които спират Локо от титлата. А ти ми говориш за някакъв мач със Славия... Да не говорим, как 1980 г., когато наистина може да ни оставите в А група, ритате топката цял мач в тъч, аут, че даже и извън стадиона, за да стигнете до 0-0 и да изпаднем. А за сезона, в който "сте ни помогнали за 2-то място", после си плащате с онова 3-7!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 28 окт 2014 09:52

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H536UTrTPkU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kdB4kliuc6c[/youtube]
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 окт 2014 15:27

По отношение на "историческия спор", който се е заформил тук... ДА!!!
Реално погледнато, ако "Тракия" не е победила "Славия" в онзи 16 юни 1973 г. и при положение, че в същия ден, по същото време ние губим мача си в София срещу Локо Сф, то нямаше да вземем сребърните медали! ФАКТ!!! Както е ФАКТ и това, че "Тракия" е тази, която реално ни спира първа по пътя за шампионската титла през същата година, а след това губи от съперника ни - ЦСКА! Всъщност, като изключим факта, че "Тракия" губи от по-големия си "ведомствен брат" тогава, то като цяло в това, че са ни нанесли загуба няма нищо лошо. Даже можем да кажем, че така и трябва да бъде - биеш си съперника и всички, които можеш. Другото, което трябва да признаем и допълним е, че тогавашния ни пролетен полусезон е бил по-слабия като представяне за нас! Аз обаче имам един въпрос към Ганчо и баща му! Като толкова много бащата на Ганчо си спомня за онези години, то тези "цигани", 'дето сте ги "направили" "вицешампиони", същите ли са, дето сте ги "ИЗЛЪГАЛИ" в онзи мач останал в историята като "Излъганото железничарче"? Защое трябвало да се стига до ПОДОБЕН МАЧ?! Имало ли е СОЛИДНА опасност отбора на "Ботев" да ИЗПАДНЕ?! "Излъганото железничарче" още в следващия кръг бие ли като ГОСТ един от най-сериозните ви конкуренти за оставане в групата?! Само да отбележа, че на другата година "Ботев" печелят единствената си шампионска титла в годините на провеждане на шампионата в сегашната му форма!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”