Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
baligo написа:pepo написа:baligo написа:pepo написа:Какво ви бърка това медицинско.Ударен ли е от предмет,хвърлен от публиката?Или викате,трябва да е камък.Верно сте кухи.
Викаш такива понятия като мжество, чест, достойнство и себеуважение не означават нищо. И на турския Господ ще се молите и у джамията свещи ще ходите да палите само и само да постигнете целта си, а?
Е тва изказване показва що за п***и сте. На магистралата ще направите оборот честно!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ42ZgpsmXQ[/youtube]
Без тези качества,няма как да си помислиш да хвърлиш нещо по някой,който е с гръб.НЕ,не сте кухи(10 страници не разбирате за какво става въпрос)-
ПРОСТИ СТЕ/СИ/.
Не ма френд, ти си прост и то с главно З и Д - проЗД! Аз не извинявам изродите, заради които спряхме да водим децата си на мач, а говоря заCTAHKO написа:Търсеше мекичкото и затова направи няколко крачки, докато стигне до първата преспа и чак тогава се сети, че е изпаднал в колапс, но вече ще падне на мекичко
Туй е немъжко, обезчестено, недостойно и себенеуважително. Но щом казвате, че и изродите горе са такива, аз съм съгласен! Значи стискаме си ръцете, че Стойчо Монтаната е на едно ниво с кретените замеряли го със снежни топки. Както се казва акита са от от един гъз. Сделка?![]()
![]()
CTAHKO написа:Red joker написа:Кашчей написа:baligo написа:Чакай сега. Аз също смятам, че наказания трябва да има. Но не на клуба!!! А както е написано в днешната декларация на клуба ви - на конкретните лица. Защото ми писна от малоумни качулки и дилъри, криещи се зад думичките "фенове", "публика" или "агитка", които само носят глоби и наказания на клуба без значение кой е той. КАТЕГОРИЧНО държавата трябва да покаже, че я има.
От друга страна (и това коментирам в тази тема) Стойчо е готов за финала на Пирин Фест с изпълнението на Полегнала е Тодора!
Няма кой да чака, защото засега в Правилниците, по-точно дисциплинарния такъв, наказанията за изцепките на публиката се отнасят от клубовете. Клубът да си търси виновните и да си им предявява граждански, имуществени, каквито си прецени искове.
Баси, тук някой се изцепи, че замярането на щаба на ЦСКА със снежни топки било, защото полицията не е предприела превантивни мерки![]()
Полицаите снега между редовете ли трябваше да чистят, за да предотвратят подобни щуротии?!?
Коша, жесток си както винаги ,но не ти разбирам подписа нещо
Ти какво си се развихрил бе, моето армейско патенцеДо сега хубаво си вървеше хорото, бяхте се покрили по дупките си, защо се показа и ти не знаеш
eddie написа:Тая тъпа тема още ли не е заключена,бе.. странна избирателност..
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:eddie написа:Тая тъпа тема още ли не е заключена,бе.. странна избирателност..
Добре си върви темичката, от какво си недоволенЧе и уроци по Физика ни преподават красноармейците
Няма обиди, няма квалификации...културна и акуратна работа
pampi написа:Станко, не така бре? Станко бре учи, Станко пак не ще...![]()
Тези неща се учат още в основното училище. Кинетичната енергия е равна на масата по скоростта на квадрат делена на две, бре Станко. Ей за туй, куршумът, дето е само 9 грама убива щото лети с голяма скорост. И какво излезе сега според законите на физиката - снежна топка летяща с достатъчно голяма скорост може да убие човек, колкото и да не ви се вярва и да се слюнчите. А колкото по от далеч и по високо пада тази топка, толкова е по-голяма скоростта и... Толкоз за днес умници такива и си учете си уроците, за да не изпадате в конфузни ситуации...
baligo написа:Аз сега съм много притеснен, след ракетите СС-23, да не ни накарат да си нарежем и снежните топки, че с кво ще пазим родината при евентуална ядрена война?
djd написа:Да не би Стойчо да ги е предизвикал с нещо?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта