XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 10:52

Stahlgewitter написа:Така и не разбрахте,че не вашият отбор е силен,а нашият е слаб в момента.За разлика от вас,ние няма с какво да се успокоим.Това е голата истина,всичко е някаква гадна измама,а потърпевши са само феновете.
Огромен респект от мен към всички,които бяха на скапания стадион вчера.Футболът в България е почти мъртъв,но поне Фенството е още живо.

Много си дребен братле(нещо като „Деко“ ;) ),нямаш никаква доблест и достойнство,за да посрещнеш поражението изправен-слаб човек си ,като повечето твои колеги ,които акаха яко преди мача,правеха се на отворени и се зъбеха,а сега ги нема никакви и са си заврели главите отзад :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 11:25

bai_ivo2 написа:
peliforewer написа:Гледам форума и виждам че няма голяма еуфория,нормално свикнахме Стойчо и момчетата да ни радват срещу Левски,представям си какво щеше да стане ако Левски беше победил,но сега два-три дни ще е синя тишина.Трябва да сме щастливи че имаме такива футболисти и дано се запази състава ,защото ни трябват само още един-двама в центъра и отборът ще е фаворит за шампионската титла.Благодаря на всички червени фенове които бяха на стадиона въпреки отвратителното време,този отбор побеждава основно заради ВАС.Вие освен че сте страхотни показахте и как се подкрепя любимия отбор ,без пари от клуба като някой друг отбор.Ако феновете на ЦСКА бяха направили такива поразии каквито направиха феновете на Левски бъдете сигурни че сектора ни щеше да бъде изпразнен от полицията,но сините фенове бяха оставени да догледат края на срещата на пистата на стадиона,аз поне нямам спомен на стадион Васил Левски да е имало публика на пистата и полицията да ги охранява.За съжаление съм на 300км от София и вече на възраст,но каквото мога помагам с дарения,артикули от фенмагазина,есемеси и въобще гледам да помогна на клуба въпреки че нямам възможност да съм на всеки мач на Армията.Да сте живи и здрави да се приберете по домовете си и да си сипете по едно питие,НАЗДРАВЕ И САМО ЦСКА.PS..Тази вечер в предаването на Наталия Симеонова бе разказана една история на фен на ЦСКА и срещата му с Вальо Илиев,това разказва всичко....думите са излишни.

Ами вярно си е че няма еуфория ама все пак като биеш един отбор 6 пъти поред и 9 от 11 последни шампионатни мача то си е като да си бил Славия(а някога и те бяха добър отбор).Мисълта ми е че то си ни стана навик да ги бием Л-С а когато си победил очаквано не се кефиш толкова.

Море ,те да ни бяха направили такава серия-ела да видиш тогава дали немаше да има еуфория-немож им затвори плювалниците,то щяха да са песни,стихотворения,лакардии :lol: Не знам защо , за мене победите над подУЯне винаги са били сладки ,но бледнеят над емблематичните ни победи в Европа и никога не могат да ме изкефят толкова,че чак да изпитам кой знае каква еуфория!На времето преди мача ни с „Ливърпул“,играехме в съботата с подУЯне,нашето ръководство помоли за отлагане на мача,но... те отказаха(бях 5-6 клас,но тогава,като че ли за пръв път изпитах отвращение от този отбор) и мача се игра,три дена преди този с англичаните :) ,е,случи се така ,че бихме и в двата мача , а по-късно Спас Джевизов казваше,че сме били готови да загубиме от подУЯнци,тъй като с тях се срещаме поне два пъти годишно,но да излезем на 100% срещу Големия „Ливърпул“ :!: Така че ,нема лошо били сме ги и пак ще ги биеме,но не това е върховното изживяване за един Армеец :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 27 окт 2014 13:11

Победите срещу Левски са важни, защото все още ни водят с четири победи. Като ги минеме и по-този показател вече няма да има, какво да говорят. Тази година отбора ни се развива идеално и се радвам, че нямаше катаклизми след неуспехите срещу Зимбру и Монтана. След такива шамари много тимове просто изгасват, но ЦСКА не само не се срути, а е на първо място със седем точки разлика. Каквото и да говориме, срещу молдовците не бяхме готови със състава и лошото стана. Обеден съм, че ако мача беше след седмица щяхме да продължим. Срещу Монтана момчетата сами си набиха шамара, но отпадането е полезно, защото Стойчо видя, кой става и кой не. Листа с напускащите е ясен, но се надявам да запазим титулярите. Дано Лупи намери отнякъде пари зада не става нужда Силва или Буш да си заминават. Изобщо следващите мачове са ни най-важни и докато Славия няма никакви аргументи да ни се противопостави, то е дошло времето да счупим прокобата Лудогорец. Миналия мач беше на кантар, но сега с помощта на публиката вярвам, че ще победим. Прескочим ли и това препятствие вече можем да обявяваме цели. А знаете, какви са те пред ЦСКА откакто съществува - първо място и бой в Европа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 окт 2014 13:54

Изображение

:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 27 окт 2014 16:58

angelofdeath написа:Победите срещу Левски са важни, защото все още ни водят с четири победи. Като ги минеме и по-този показател вече няма да има, какво да говорят. Тази година отбора ни се развива идеално и се радвам, че нямаше катаклизми след неуспехите срещу Зимбру и Монтана. След такива шамари много тимове просто изгасват, но ЦСКА не само не се срути, а е на първо място със седем точки разлика. Каквото и да говориме, срещу молдовците не бяхме готови със състава и лошото стана. Обеден съм, че ако мача беше след седмица щяхме да продължим. Срещу Монтана момчетата сами си набиха шамара, но отпадането е полезно, защото Стойчо видя, кой става и кой не. Листа с напускащите е ясен, но се надявам да запазим титулярите. Дано Лупи намери отнякъде пари зада не става нужда Силва или Буш да си заминават. Изобщо следващите мачове са ни най-важни и докато Славия няма никакви аргументи да ни се противопостави, то е дошло времето да счупим прокобата Лудогорец. Миналия мач беше на кантар, но сега с помощта на публиката вярвам, че ще победим. Прескочим ли и това препятствие вече можем да обявяваме цели. А знаете, какви са те пред ЦСКА откакто съществува - първо място и бой в Европа.

Ако миналата пролет Менди не си беше изрязъл ноктите точно преди мача с Разград на Армията, биехме с 1:0 и настоящото шоу щеше да се случи още тогава, щото Лудогорец яко излязоха от форма заради Лига Европа.
Не трябва да подценяваме ситуацията във всеки един мач. И на врабчетата в цяла България е ясно, какво се случи с титлата през 2011г, а след това и през 2012г.
Ще се вадят пари, за да се играе на нож срещу нас. На тулупа бат Венци сигурно вече му светят очите за куфрачето на Домусчиев, техните отношения са ясни и конкретни още от сезон 2012. Дори изпратиха играчи от Разград в София, за да се помага, когато е нужно.
Ако се играе феър плей шансовете ни за титла са повече от 50%. Дано Лупи, се окаже ренегат в мръсната система, ако ще пак да взимат лиценза по втория начин.

Наше задължение, което не спазваме досега, е да пълним стадионите в цяла България.
А за домакинството с Разград, ако не сме 20 000 червени сърца на Армията, нищо не заслужаваме.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 27 окт 2014 17:13

20 000 човека в петък 21 ноември от 17.45 при положение че толкова хора имаше за последно срещу Фулъм :shock:
Пък и стадионът ни е лицензиран за 12 000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 окт 2014 17:14

Много е тихо тука. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 27 окт 2014 17:34

Вече ни водят само с 3 победи ,а до края на тоя сезон има още 2 мача (при определени обстоятелства :) ).Да видим след като им отнемеме единственото нещо с което се гордеят като левскари,а именно повечето победи дали ще има един левскар който да каже -да Цска има повече победи срещу нас,има повече евроуспехи(1/2 финалите и сумати 1/4 финали),има повече титли и може да бъде наричан най-великият български отбор(то всъщност аз съм сигурен че и повечето левскари някъде дълбоко в себе си знаят ,че сме по-големия отбор ,но просто говорят глупости за да ни дразнят.) :)

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 27 окт 2014 17:35

Честито и на младите Армейци, за победата срещу малките теленца.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 27 окт 2014 19:50

Интересно ми е ,защо Причиненко играе за дубъла ?Аз смятам ,че по нищо не отстъпва даже на Вальо,пък да не казвам,че споредмен е по-добър от Тунчев и Марин,камо ли пък Апостол,Супу....и натам кво беше

Върни се в “ЦСКА”