Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Карамел Му
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Карамел Му » 27 окт 2014 11:21

Честита победа, армейци!
За мен най-важния принос на Стойчо не са победите ,нито първото място,а това че заради него клуба все още е жив.Ако не беше Стойчо половината футболисти да са избягали,дали заради пари или защото просто не вярват на Томов.В момента НЯМА по-силна,по-авторитетна фигура на Армията.Колкото до треньорските му качества,ами израсъл е от предишните си престои.Е,все още прави по някоя тъпа грешка. От сорта да затваря мачовете от 30 мин при резултат 1-0/мача с морето и др/,ама това да му е кусура.Към тези дето го недолюбват.Нека клуба се стабилизира,да се купуват футболисти за нормални суми, и ако Стойчо се издъни отново в ЕКТ,да си ходи.Засега и той,и Томов са жизнено важни за оцеляването ни :!:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот boabbb » 27 окт 2014 13:21

Голеадор, присъединявам се към твоята партия, всъщност нашата ... :lol: :lol: Както се пееше в една песен на Руси Русев " 3 по 3, е равно на 9, 6 по 6 ... " :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Гугутката: Стойчо Младенов се оказа изключителен страхливец

Мнениеот diplomat » 27 окт 2014 14:33

Изображение
Шефът на Нацио­налния клуб на привърженици­те на Левски Владимир Владимиров обяви пред „Меридиан Мач", че нахлуването на феновете на пистата на дербито с ЦСКА не е би­ло организирано пред­варително.

„Разберете, че това бе спонтанен акт, защото нервите на много от феновете просто не издържаха. Не е било организира­но. Повярвайте, ако искахме организирано да нахлуем, нямаше как и кой да ни спре. Дори не­ка се знае, че организи­раните привърженици се опитвахме да спрем тези, които нахлуха на пистата и с наши усилия бяха предотвратени по-големи инциденти", ко­ментира Гугутката.

Той се спря и на инци­дента, при който треньо­рът на ЦСКА Стойчо Младенов бе ударен с хвърлена от Сектор А снежна топка.

„Децата си играят ця­ла зима със снежни топки, но не знам някои да е колабирал до този мо­мент. Изобщо не ми се коментира този човек. Изключителен страхливец се ока­за. Беше толкова жалко преиграването му. Беше гнусно да се гле­да", допълни Владими­ров.

„Отборът не игра тол­кова лошо. Според мен резултатът в никакъв случай не беше заслу­жен. Искам да благодаря на фенове­те, че въпреки всичко бяха до отбора си. Ако ние сме в поре­дица от 6 побе­ди срещу ЦСКА, ще сме 25 000 на стадиона. Вижте колко бяха те. Особено комично е да се коментира бройката им в сектор „В". Сигурно по имена се познаваха", допълни още Гугутката.

Само на мен ли ми изглежда, че Гугутката е с постоянен тен? :?
[offtopic]http://www.novsport.com/news1237251_1003.html[/offtopic]

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Re: Гугутката: Стойчо Младенов се оказа изключителен страхливец

Мнениеот CHAMP20N » 27 окт 2014 14:36

Солариум и фон д'ьо тен !
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 окт 2014 14:38

Мангал е :lol: :lol: Тоя тен не е току-така :mrgreen: Той се изсрал, с извинение, ама вика " Гледай иначе колко готино стои, а " :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2014 14:39

И за това ли отвори тема ? За тена на Гугутката ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2014 14:41

boabbb написа:Мангал е :lol: :lol: Тоя тен не е току-така :mrgreen: Той се изсрал, с извинение, ама вика " Гледай иначе колко готино стои, а " :lol: :lol: :lol:

Боце , да не се наложи след малко да ходиш да им ревеш на модераторите ,че те обиждат ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 окт 2014 14:41

diplomat написа:
Изображение
Шефът на Нацио­налния клуб на привърженици­те на Левски Владимир Владимиров обяви пред „Меридиан Мач", че нахлуването на феновете на пистата на дербито с ЦСКА не е би­ло организирано пред­варително.

„Разберете, че това бе спонтанен акт, защото нервите на много от феновете просто не издържаха. Не е било организира­но. Повярвайте, ако искахме организирано да нахлуем, нямаше как и кой да ни спре. Дори не­ка се знае, че организи­раните привърженици се опитвахме да спрем тези, които нахлуха на пистата и с наши усилия бяха предотвратени по-големи инциденти", ко­ментира Гугутката.

Той се спря и на инци­дента, при който треньо­рът на ЦСКА Стойчо Младенов бе ударен с хвърлена от Сектор А снежна топка.

„Децата си играят ця­ла зима със снежни топки, но не знам някои да е колабирал до този мо­мент. Изобщо не ми се коментира този човек. Изключителен страхливец се ока­за. Беше толкова жалко преиграването му. Беше гнусно да се гле­да", допълни Владими­ров.

„Отборът не игра тол­кова лошо. Според мен резултатът в никакъв случай не беше заслу­жен. Искам да благодаря на фенове­те, че въпреки всичко бяха до отбора си. Ако ние сме в поре­дица от 6 побе­ди срещу ЦСКА, ще сме 25 000 на стадиона. Вижте колко бяха те. Особено комично е да се коментира бройката им в сектор „В". Сигурно по имена се познаваха", допълни още Гугутката.

Само на мен ли ми изглежда, че Гугутката е с постоянен тен? :?
[offtopic]http://www.novsport.com/news1237251_1003.html[/offtopic]

Представяте ли си колко безнаказани се чувстват тези!!! За тях закони няма, а има желание и единствено от волята им зависи какво ще се случва по стадионите. И този ще говори за морал.

Сега разбирате ли защо и от къде идват проблемите. Толкова е елементарно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 окт 2014 14:42

Гугутке, гугутке...
Прав е, че преигра стойката, ама точно той трябва да мълчи.

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 27 окт 2014 14:46

Още по-нагло е да даваш определения като "Изключителен страхливец", след като си виновен за смъртта на 2 човешки същества, и се оправдаваш с думите "не съм виновен".
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Върни се в “ЦСКА”