Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1

Мнениеот boabbb » 27 окт 2014 13:35

Е да, но пак всичко опира до владението - на Германия и Байерн не можеш да им вземеш топката :!: Барса нямаха необходимото владение :roll: И за да прозвуча леко революционно - аз бих излязъл с подобен състав в тоя мач ...

Изображение

Фен съм на 4-2-3-1 и смятам, че с подобна схема и периодично изтегляне на Меси назад, ще се осигури по-голямо владеене, а и Неймар и Педро биха могли да влизат в центъра и да се сменят :roll: Само не знам дали някой не е контузен от тези играчи :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 27 окт 2014 13:45

И Маск на мястото на Бускетс. Модрич и Кроос си раздаваха топката необезпокоявани цял мач. Не знам защо Буси ви е харесал, но за мен изигра доста посредствен мач.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 27 окт 2014 13:47

boabbb написа:Е да, но пак всичко опира до владението - на Германия и Байерн не можеш да им вземеш топката :!: Барса нямаха необходимото владение :roll: И за да прозвуча леко революционно - аз бих излязъл с подобен състав в тоя мач ...

Изображение

Фен съм на 4-2-3-1 и смятам, че с подобна схема и периодично изтегляне на Меси назад, ще се осигури по-голямо владеене, а и Неймар и Педро биха могли да влизат в центъра и да се сменят :roll: Само не знам дали някой не е контузен от тези играчи :?

Байерн и Германия играят по различен начин! Германия по-скоро играе като Байерн при Хайнкес, а Бейерн на Пеп игре ПОЧТИ като Барса на Пеп, казвам ПОЧТИ защото там не са Шави, Меси и Иниеста, а Робен, Рибери и Лева който играе ЦН. Иначе идеята е същата!
4-2-3-1 не е ли с 2 опори? Като Испания? Барса играе 4-3-3 с фалшива деветка!
Вермален е контузен и сега ти ме подсети за него. Къде се загуби тоя и за какво бяха харчени тея пари СУБИ? :@ :@ :@
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 27 окт 2014 13:51

tibidabo написа:И Маск на мястото на Бускетс. Модрич и Кроос си раздаваха топката необезпокоявани цял мач. Не знам защо Буси ви е харесал, но за мен изигра доста посредствен мач.

Да и аз съм на това мнение! Един състав: Браво, Алвеш, Вермален, Матийо, Алба, Масчерано, Ракитич, Иниеста, Меси, Неймар, Суарес, като Меси е зад Неймар и Суарес, които и 2-мата са на върха на атаката би изглеждал доста добре!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 окт 2014 13:52

Да, с 2-ма опорни е, но може и да се играе с един опорен, и един център-халф, малко по-напред ( Шави ) ;) Германия играе схемата, която ти показах - без изявен ЦН, като там се въртят Мюлер и Гьотце ;) Докато Барса оня ден ... и аз не знам какво играха - като, че ли нищо :lol: Суарес абсолютно не е за титуляр, при положение, че не е играл 4 месеца :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 27 окт 2014 14:40

ICAKOV_FCB написа:
tibidabo написа:И Маск на мястото на Бускетс. Модрич и Кроос си раздаваха топката необезпокоявани цял мач. Не знам защо Буси ви е харесал, но за мен изигра доста посредствен мач.

Да и аз съм на това мнение! Един състав: Браво, Алвеш, Вермален, Матийо, Алба, Масчерано, Ракитич, Иниеста, Меси, Неймар, Суарес, като Меси е зад Неймар и Суарес, които и 2-мата са на върха на атаката би изглеждал доста добре!

За Вермаален титуляр не съм много сигурен. Според мен проблемите ни не бяха толкова от ЦЗ, а по скоро от бековете и опорните полузащитници. Според мен излязохме доста офанзивно предвид скоростта на играчите на Реал. Марсело си минаваше през Алвеш като горещ нож в прясно масло :) Най-много проблеми имаше през тази зона, даже при 3-тия гол, Иниеста трябваше да покрива зоната на Алвеш и направи грешка. Определено Дани е много непостоянен и редува 2-3 слаби мача с един що годе добър. Старае се, но пести сили в защита, а и е загубил много от скоростта си.
Аз бих заложил на:

Браво - Алвеш-Пике-Матийо-Алба- Маск-Ракитич-Иниеста - Меси-Суарес-Неймар

В схема 4-2-1-3 при загуба на топката. Видя се, че само Бускетс не успаваше да покрие свободните пространства между защитата и полузащитата.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 27 окт 2014 15:45

Сега пак гледах highlights от мача и се чудя, какво искаше да направи Пике при дузпата. Имам чувството, че нарочно се опитва да удари топката с ръка. Абсолютно неадекватна реакция. Нито се подхлъзва, нито има някакъв рикошет. Безобразно изпълнение от негова страна.

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 окт 2014 21:06

Вие не играхте ли с подобен състав и при загубата ви от ПСЖ? :roll:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 28 окт 2014 09:13

paceto написа:Вие не играхте ли с подобен състав и при загубата ви от ПСЖ? :roll:

Щеген-Алба-Маск-Матийо-Алвеш-Бускетс-Ракитич-Иниеста-Педро-Меси и Неймар. Това беше съставът ни при загубата в Париж. И там повечето проблеми идваха от зоната на Дани Алвеш, Пасторе направо ги развинти в дясно, като сложим и очевадните грешки на Тер Щеген, нещата си идват на мястото. ОПределено най-проблемна е зоната на десния бек, а както видяхме Дъглас и Монтоя не са сериозна конкуренция на Алвеш, така че не ни чакат добри мигове, ако не се запуши тази дупка. Или Алвеш не започне да играе по-добре!?! :shock:

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 28 окт 2014 12:51

Има 2 решения за десния бек! Едното е Матийо ще не ще да играе там а в ляво да играе Алба, а другото е Адриано да играе в дясно, той може да играе там! Вчера четох че тренира с основната група! Има играчи в отбора доста, просто Енрике трябва да изчисти грешките. Пак казвам, според мен обърка съставите и тактиката в мачовете с ПСЖ и Реал! Пък и все пак бяха гостувания!

Върни се в “Барселона”