Има ли място Кайсара в националния отбор на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Има ли място Кайсара в националния отбор на България

Мнениеот aleksandrov77 » 27 окт 2014 00:44

Аз стискам палци за всеки един български клубен отбор когато играе в евротурнирите да стигне колкото се може по- далеч, независимо с колко чужденци играе, защото това носи точки за клубния коефициент на България!
Но съм твърдо против в националният отбор на България да играят чужденци! То и затова е национален отбор! Защото там играят само българи! Затова Кайсара няма място в националния отбор, както и всеки един друг чужденец!
Има голяма разлика между клубен и национален отбор!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 27 окт 2014 01:27

organzata написа:
subzero написа:
organzata написа:
subzero написа:
Emmanuel написа:Кайсара(лично мнение) е най-добрия футболист в А група, но за съжаление не вярвам да остане в нея и през пролетния полусезон. Та при положение, че замине я за Бенфика, я някъде другаде едва ли ще поиска да става българин. Иначе да... място има! Феноменален футболист!

Чак пък феноменален.
Феноменални футболисти в България не играят,колкото да им се иска на нЕкои.
Колко е феноменален един футболист става ясно като отиде я в Бенфика,я някъде другаде. Тъй,че по-леко с феноменалността. ;)[/quot

Е поне има възможност момчето да иде някъде,а не като теб да си остане цял живот бензинджия,у селата в бургас.

Тъй,де.
Бензинджия на село,ама поне знам,че се пише Бургас.
Пък кво като си професор от центъра на София ?? ;)

Радвам се за теб,то и селото си като не знаеш как се пише за къде сме тогава.Или и ти си на мнение по-добре пръв у село отколкото....
нататък ако не знаеш еми ела у СОФИЯ ще научиш.

По-голямо село от София няма, селяко софийски ;) Бягай в панелката обратно

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 окт 2014 01:53

Мляко с ориз написа:
organzata написа:
subzero написа:
organzata написа:
subzero написа:
Emmanuel написа:Кайсара(лично мнение) е най-добрия футболист в А група, но за съжаление не вярвам да остане в нея и през пролетния полусезон. Та при положение, че замине я за Бенфика, я някъде другаде едва ли ще поиска да става българин. Иначе да... място има! Феноменален футболист!

Чак пък феноменален.
Феноменални футболисти в България не играят,колкото да им се иска на нЕкои.
Колко е феноменален един футболист става ясно като отиде я в Бенфика,я някъде другаде. Тъй,че по-леко с феноменалността. ;)[/quot

Е поне има възможност момчето да иде някъде,а не като теб да си остане цял живот бензинджия,у селата в бургас.

Тъй,де.
Бензинджия на село,ама поне знам,че се пише Бургас.
Пък кво като си професор от центъра на София ?? ;)

Радвам се за теб,то и селото си като не знаеш как се пише за къде сме тогава.Или и ти си на мнение по-добре пръв у село отколкото....
нататък ако не знаеш еми ела у СОФИЯ ще научиш.

По-голямо село от София няма, селяко софийски ;) Бягай в панелката обратно

За месец и малко на що панелни плъхове се нагледах не е истина.. Иначе самочувствие в небето братче

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 27 окт 2014 09:39

Един от малкото чужденци, които заслужаваха да играят в нац.отбор е този
http://www.vasco.com.br/site/index.php/elenco/interno/227

Един от най-добрите халфове играл в България за последните години, но който така и не получи гражданство за 6г. престой в България, за разлика от някой лудогорски пилета, които станаха българи за по два месеца.

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 27 окт 2014 11:09

Швейцария с 8 натурализирани не пропускат европейско и световно,
тука някакви калъфи се дерат, че по-добре да падаме от всеки, но с българи. :lol:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 27 окт 2014 12:02

OT18 написа:Един от малкото чужденци, които заслужаваха да играят в нац.отбор е този
http://www.vasco.com.br/site/index.php/elenco/interno/227

Един от най-добрите халфове играл в България за последните години, но който така и не получи гражданство за 6г. престой в България, за разлика от някой лудогорски пилета, които станаха българи за по два месеца.

Колко се смях на този коментар :mrgreen:

Вашко да Гама знаеш ли в коя дивизия са на Бразилия и колко мача е изиграл посочения футболист за 2,5 години?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2014 12:03

Българския национален отбор е на посредствено ниво и един футболист няма да му реши проблема,дори да се казва Бербатов камо ли Кайсара!Страхотен футболист е но аз съм против да играят чужденци в отбора на България.Ако ще се гонят успехи ще ни трябват десетина "нови" футболисти!Аз не бих подкрепял такъв Национален отбор,защото той за мене няма да е Национален!Сравненията с другите държави не ме интересуват,а и на мене ми е смешно да виждам такива "германци","белгиици","швейцарци"............,макар,че там до колкото съм запознат става въпрос за родени в съответните държави футболисти!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 27 окт 2014 12:29

За да може националния отбор да тръгне е нужно да има не повече от 2-3 българи на терена 8-)

Погледнете всеки западно-европейски отбор и ще видите че над половината са най-малкото мелези, ако не чужденци. Германия са с 3-4 немци, Швейцария имат 2-ма, в Англия е 50-50, във Франция пак 2-3 французи и така. ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 окт 2014 15:55

Достатъчно цигани има вече - Мишо Александров, Златински, Марки ( като играе ) ... Стига са :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 27 окт 2014 17:30

boabbb написа:Достатъчно цигани има вече - Мишо Александров, Златински, Марки ( като играе ) ... Стига са :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”