Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 24 окт 2014 11:27

paceto написа:Първата част от коментара ти е доста притеснителна и според мен това трябва да се спре на всяка цена!
Колеги моля да спрете да изкарвате информация от този форум, защото по този начин не помагате нито на форума, нито на себе си, нито на целият екип. По-този начин правите проблемите още по-дълбоки, а това си мисля че никой не го иска.

Ако ще подливате по този начин вода на екипа и най-вече на админа по-добре напуснете и не стойте тук, само за да черпите вода от извора. Това не говори изобщо добре за вас като личност.

Толкова от мен по-този въпрос.

Благодаря ти! Веднъж вече ми се случи, после втори път - помислих, че си въобразявам и е чист лов на вещици, но това вече е прекалено. Както и да е, може да е дори неволно, случва се.
Най-важното е да продължим напред, започвам с Делянски и форума на ЦСКА. :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 окт 2014 13:21

stenly написа:Започвам, след последните събития във форума на Ботев, както и изпратените ми в последните часове съобщения от фенове на Ботев, да си мисля, че вече трябва да внимавам какво пиша и на кого. Явно това, че е модераторски форумът, означава, че всичко написано тук стига до когото трябва. Както и да е...

Тъй като явно феновете на Ботев ще разберат и това мое съобщение, обявявам, че засега модератор ще сложим само на форума на ЦСКА. Заемам се с Делянски, след като повечето от вас са съгласни. Искам само да чуя и мнението на Славията.

Моето мнение продължава да е такова, каквото и преди време писах. Не винаги, но често съм се отнасял с резерви към нови модератори, а винаги съм бил против такива в Ботев (имам предвид техни фенове), тъй като във всички случаи биват подложени и се поддават на натиск, като изнасят информация от модреаторския лог и всичко това влияе на действията им. Ако това, което пишеш е вярно, по същия начин може да се опитват да вербуват някои от нас. Не вярвам ако има такъв да си признае, не знам и дали по някакъв начин може да се разбере. Подфорум Ботев Пд според мен трябва да се следи от глобалните модератори и НЕ следва да се "назначава" техен фен поради изложените вече аргументи.

За подфорум ЦСКА смятам, че най-добрият вариант е Мартин да си е титуляр там и занапред, но не знам доколко може да е активен.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 24 окт 2014 15:24

slavia_forever написа:За подфорум ЦСКА смятам, че най-добрият вариант е Мартин да си е титуляр там и занапред, но не знам доколко може да е активен.

Най-добре сам да даде мнение по върпоса.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2014 16:55

Предполагам, че първия заподозрян ще съм аз, по очевидни причини.
Стенли, не знам какво точно имаш предвид, това, което аз съм казал на някой от тях, не помня на кой точно, е, че рано или късно ще имат свой модератор, но това изобщо не зависи от мен. А им го казвам защото и мен ме обсипват с жалби и въпроси кога ще си имат такъв. Казвал съм им, че всичко зависи от тях, припомнял съм им и защо нямат модератор в момента. Добре знаеш какво ми отговарят на това, писах ти няколко ЛС по въпроса и понеже нямам какво повече да им кажа, на финала ги препращам към теб. Това са ми комуникациите с тях, ако смяташ, че съм казал нещо, което не е трябвало, ще си понеса последствията.
В крайна сметка аз смятам, че е редно да се говори с тях, да им се обяснява какъв е проблема. Разбира се, като се внимава какво точно се казва. Това е моето виждане за нещата. Ако някой очаква от мен да ги сиктердосам или да не им обръщам внимание заради миналото им, това няма да стане. Който предпочита да действа с тоягата, да си действа, лошо няма, аз предпочитам с моркова.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 24 окт 2014 17:49

vaskonti написа:Предполагам, че първия заподозрян ще съм аз, по очевидни причини.

Напротив, никакви заподозрени нямам, нито търся т.нар. вещици. Нито обвинявам теб, нито виждам причина изобщо да даваш обяснения или каквото и да било. Точно обратното, не мога да кажа нито една лоша дума за теб като модератор, само адмирации!!!
Просто от съобщенията, които изведнъж ме заляха, след 3-месечна пауза, примерно, за пореден път ме убедиха, че модераторът на Ботев, когато бъде назначен такъв, няма да е техен фен.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 окт 2014 21:41

Стенли, не знам какво ще ти е мнението относно рекламата, въпреки че знаем че е забранена, но един стар потребител масирано прави реклама на определен като дори пуска теми с класиране, което води към този сайт, информации за дадена среща, които също водят към този сайт и т.н.

Става дума за потребителят Pride и системното му пускане на линкове към сайта http://lokosf.info
До колкото знам това не е официален сайт на Локомотив, за да бъде допускан в коментарите и редно да му се направи една забележка на ЛС и да вземе да се спре с тази си дейност. Аз не искам да го правя, защото преди имахме леки търкания в една тема и ако взема да му пиша няма да го вземе под внимание и ще рече, че се заяждам. Мисля, че ще е добре да му пуснеш едно ЛС или някой друг колега, освен ако не виждате нищо лошо в това да пуска линкове към сайта. :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 окт 2014 17:42

paceto написа:Стенли, не знам какво ще ти е мнението относно рекламата, въпреки че знаем че е забранена, но един стар потребител масирано прави реклама на определен като дори пуска теми с класиране, което води към този сайт, информации за дадена среща, които също водят към този сайт и т.н.

Става дума за потребителят Pride и системното му пускане на линкове към сайта http://lokosf.info
До колкото знам това не е официален сайт на Локомотив, за да бъде допускан в коментарите и редно да му се направи една забележка на ЛС и да вземе да се спре с тази си дейност. Аз не искам да го правя, защото преди имахме леки търкания в една тема и ако взема да му пиша няма да го вземе под внимание и ще рече, че се заяждам. Мисля, че ще е добре да му пуснеш едно ЛС или някой друг колега, освен ако не виждате нищо лошо в това да пуска линкове към сайта. :)

Заемам се аз, пускам му съобщение още сега.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 окт 2014 07:49

Udoji90 написа:ОК, съжалявам! Щом даже ти почна да се дразниш от докладите ми, значи съм прекалил. Просто съм виждал мнения, неотговарщи на правилата на форума, които стоят от няколко дни. Случвало се е и да виждам мнения, докладвани по няколко пъти, при които докладите не се уважават. Затова и така активно докладвам - просто допускам, че не всичко виждате своевременнно. Обещавам да съм по-търпелив в това отношение. Ако прецените, накажаете ме заради прекаленото докладване - сигурен съм, че ще имате основания. Поздрави! ;)

Аз му давам максимум месец. И после отново доклад след доклад :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 окт 2014 09:27

Честно казано, аз си мислех да пиша за Udoji90, въпреки резервите ми относно него. Явно той притежава много ценно качество-време за форума, което по една или друга причина е проблем за всички ни в много моменти. Това е и потребителят с най-много доклади, който аз лично съм засичал. Ако впрегне силите си да модерира докладваните мнения и разполага и занапред с време, може в крайна сметка да се окаже доста полезен. Може ако и stenly е съгласна, да му дадем пробен период от 1 месец например за подфорум на ЦСКА и форуми Гонг. На първо време да няма право на БАН, както и достъп до модераторския лог.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 окт 2014 10:54

Аз също си мисля, че ще бъде добро попадение за червения форум.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Модератори”