Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 20:08

sin4ec написа:
Балкански Орел написа:Много е прав Бойко ! Напоследък говори доста умни неща.
От къде на къде само Герб да са отговорни за властта ?
А Симеонов, ако не си промени държанието и говоренето тип "Ила тука уа" или "Ми тва онова" много ще обърка работите, уш Патриоти, а онази ага Местан говори 100 пъти по-добре от него.
Или причината за това да не искат да излъчат човек в министерство е много проста-Никакъв материал в ПФ...Бойко не му е казал, ела да ставаш министър, а просто да се излъчат някакви кадри от ПФ.Ама явно и това нямат, май въобще не са очаквали, че ще се наложи да влизат в управлението.

ГЕРБ да си правят правителство, бе... като не могат-да дадат мандата на друг.

На теб ли да го дадат, БЕ, капацитет? :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2014 20:15

Ще го дадат на РБ, те ще направят кабинет.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 20:21

sin4ec написа:Ще го дадат на РБ, те ще направят кабинет.

По-скоро БСП ще го вземат и ще се коалират с ДПС. 8-)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 окт 2014 20:21

sin4ec написа:
Балкански Орел написа:Много е прав Бойко ! Напоследък говори доста умни неща.
От къде на къде само Герб да са отговорни за властта ?
А Симеонов, ако не си промени държанието и говоренето тип "Ила тука уа" или "Ми тва онова" много ще обърка работите, уш Патриоти, а онази ага Местан говори 100 пъти по-добре от него.
Или причината за това да не искат да излъчат човек в министерство е много проста-Никакъв материал в ПФ...Бойко не му е казал, ела да ставаш министър, а просто да се излъчат някакви кадри от ПФ.Ама явно и това нямат, май въобще не са очаквали, че ще се наложи да влизат в управлението.

ГЕРБ да си правят правителство, бе... като не могат-да дадат мандата на друг.

И кой друг ще е способен да го направи? БСП казаха, че не биха приели мандат за съставяне, ДПС е абсурд и да се помисли, остават 2 партии с по 20 депутата, които и да искат няма да имат подкрепа. Така, че най-вероятно ще се отиде към нови избори, независимо дали тази година или догодина с кметските. Той и Бойко Борисов го каза след срещата с Миков.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 окт 2014 20:21

Нали знаеш колко депутати имат РБ? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2014 20:24

vaskonti написа:

Квоотуй, ГЕРБ ще ги подкрепи, нали десноцентристи, ЕНП и прочее? И БСП ще ги подкрепи. Що не?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 окт 2014 20:24

Какъв кабинет ще направят РБ, те не могат да се разберат и оправят в самата коалиция, а ще правят кабинет и ще оправят Държавата.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 26 окт 2014 20:26

v.r.s. написа:И кой друг ще е способен да го направи? БСП казаха, че не биха приели мандат за съставяне, ДПС е абсурд и да се помисли, остават 2 партии с по 20 депутата, които и да искат няма да имат подкрепа. Така, че най-вероятно ще се отиде към нови избори, независимо дали тази година или догодина с кметските. Той и Бойко Борисов го каза след срещата с Миков.

Напълно съм съгласен.Обаче аз мисля, че ще е голяма грешка ако не направят правителство Герб, РБ и ПФ.Да не говорим, че и трите партии ще имат много по-ниски резултати на следващите избори ако не съставят правителство.Това важи в особено голяма степен за Герб, които вече за втори път ако не успеят да се споразумеят с останалите ще им падне още рейтинга.А БСП ще качат..Дано да се състави правителството и онзи Симеонов да се вразуми малко.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2014 20:31

Балкански Орел написа:
v.r.s. написа:И кой друг ще е способен да го направи? БСП казаха, че не биха приели мандат за съставяне, ДПС е абсурд и да се помисли, остават 2 партии с по 20 депутата, които и да искат няма да имат подкрепа. Така, че най-вероятно ще се отиде към нови избори, независимо дали тази година или догодина с кметските. Той и Бойко Борисов го каза след срещата с Миков.

Напълно съм съгласен.Обаче аз мисля, че ще е голяма грешка ако не направят правителство Герб, РБ и ПФ.Да не говорим, че и трите партии ще имат много по-ниски резултати на следващите избори ако не съставят правителство.Това важи в особено голяма степен за Герб, които вече за втори път ако не успеят да се споразумеят с останалите ще им падне още рейтинга.А БСП ще качат..Дано да се състави правителството и онзи Симеонов да се вразуми малко.

Откъде накъде искате компромиси само от малките? ГЕРБ не мърдат от своето и само винят другите...това ли са разговори и съгласие? ББ трябва да разбере, че 2009 няма никога да се повтори и няма да управлява еднолично. Това не се харесва на ГЕРБ, но такива са реалностите. С този си тон на налагане на мнение и поучаване, наистина отива към провал. А ПФ и РБ ще си качат резултата, за ГЕРБ не съм сигурен.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 20:32

sin4ec написа:
vaskonti написа:

Квоотуй, ГЕРБ ще ги подкрепи, нали десноцентристи, ЕНП и прочее? И БСП ще ги подкрепи. Що не?

Тва ще стане, когато цъфнат налъмите. :lol:

Върни се в “Свободна зона”