Има ли място Кайсара в националния отбор на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Има ли място Кайсара в националния отбор на България

Мнениеот BadBoy » 26 окт 2014 19:40

fixxxsers написа:
cska-632 написа:
fixxxsers написа:Кайсара има вече българско гражданство и би бил най- класния футболист в Националния отбор. Самия той има желание да играе за България. Мисля обаче, е Марселиньо( също има бг паспорт ) е дори още по- необходим за национала.

И какво като има? НАучи правилата и тогава давай мнения. тем,ата е безпредметна и мненията на всички, защото Кайсара не е играл пет години в българското първенство.
Край

КРАЙ- начало все тая. Няма нужда да демонстрираш колко си зле! Въпроса е принципен. Кайсара вероятно през зимата или лятото ще си отиде и не мисля, че някога ще играе за България.

Като е принципен защо въобще се дискутират неща които е ясно, че се определят с правила на ФИФА?
Кайсара имал ли място е се тая дали има място или не като нямаш право преди 2017 да го използваш.

Относно десните бекове ако толкова те сърби си имаме 2-3 идеални такива.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 26 окт 2014 19:41

Националния бил само за българи- а бе ей в Швейцария и Германия колко натурализирани има ,в Италия,Франция и Белгия ....ама не то ние сме постигнали повече от всичките заедно и сме патриоти ,така че- само българи да играят !!!Въпреки че нямат необходимите години в БГ аз съм твърдо за натурализиране и на Кайсара и на Жоазиньо и на Мораеш и на Марселиньо.Определено би било по-добре да играят те 4мата отколкото Манолев,Попето,Мицански и Г.Миланов(който в престоя си в Цска освен физически ,не е мръднал като качества).Аз разбирам да ви предлагат играчи като Кукоч,Дембеле и Платини ,които един мач ще играя ,а друг не или пък ще правят интриги в съблекалнята,или ще нарушават правилника, а то тия 4мата са играчи които се раздават абсолютно всеки мач до край,не се забъркват в скандали,не нарушават режима,не мрънкат за премии постоянно и т.н.

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2014 19:52

fixxxsers написа:Кайсара има вече българско гражданство и би бил най- класния футболист в Националния отбор. Самия той има желание да играе за България. Мисля обаче, е Марселиньо( също има бг паспорт ) е дори още по- необходим за национала.

Нали ви е ясно защо тези имат БГ паспорти.Не защо им пука за БГ , а за освободят място за играч който не е от ЕС.Не знам защото нашите власти не въведат тест по български език и история(равностоен на матура) за мераклии за БГ паспорт.Ако ги питаш тези пишман българи кой е Симеон , Ботев или Левски няма да знаят !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 26 окт 2014 19:53

Най-добрия бек ,който съм гледал в България , но не защото националния отбор е за българи :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 окт 2014 19:54

Jr.Moraes написа:Националния бил само за българи- а бе ей в Швейцария и Германия колко натурализирани има

Колко?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 26 окт 2014 19:58

Едва ли на някой българин би му харесал български национален отбор с Мораеш, Марселиньо и не знам си кой.
Имаме си достатъчно качествени български футболисти, които трябва да се развиват, а и откровени простаци, като Любо Пенев, нямат място в националния отбор.
А това, че в Германистан са допуснали 10 милиона турци, не значи, че и ние трябва да го правим.

България на българите!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 окт 2014 20:04

Jr.Moraes написа:Националния бил само за българи- а бе ей в Швейцария и Германия колко натурализирани има ,в Италия,Франция и Белгия ....ама не то ние сме постигнали повече от всичките заедно и сме патриоти ,така че- само българи да играят !!!Въпреки че нямат необходимите години в БГ аз съм твърдо за натурализиране и на Кайсара и на Жоазиньо и на Мораеш и на Марселиньо.Определено би било по-добре да играят те 4мата отколкото Манолев,Попето,Мицански и Г.Миланов(който в престоя си в Цска освен физически ,не е мръднал като качества).Аз разбирам да ви предлагат играчи като Кукоч,Дембеле и Платини ,които един мач ще играя ,а друг не или пък ще правят интриги в съблекалнята,или ще нарушават правилника, а то тия 4мата са играчи които се раздават абсолютно всеки мач до край,не се забъркват в скандали,не нарушават режима,не мрънкат за премии постоянно и т.н.

И какво като ги натурализираме и в същото време според правилата нямат право да играят за България?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 26 окт 2014 20:08

НЕ!Твърдо против всякакви чужденци във националният отбор.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 окт 2014 20:19

iliyan написа:

Нали ви е ясно защо тези имат БГ паспорти.Не защо им пука за БГ , а за освободят място за играч който не е от ЕС.Не знам защото нашите власти не въведат тест по български език и история(равностоен на матура) за мераклии за БГ паспорт.Ако ги питаш тези пишман българи кой е Симеон , Ботев или Левски няма да знаят !

На Борис Галчев ще трябва да му се отнеме гражданството, ако въведат изпит по български.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 26 окт 2014 20:23

Не не стига, че първенството ни е препълнено с чужденци пък искате и националния ли да се превърне в сбирщина чужденци
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”