Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2014 17:53

zlobul написа:Тара не е давал пари на феновете (в частност за охраната на мачовете ) поне от 8 месеца, така че хайде малко по спокойно в тази посока. Няма фен на който да не му е болно от това което се случва с клуба....едни го изразяват по един начин , други по друг......останалото са измислици и свободни съчинения.
Ако трябва да разкараме Тара по този начин , Да -съгласен съм ....и без тва този за годините откак е президент само смуче от клуба. Някой мислил ли е по въпроса , че в публичното пространство умишлено се прокарва мнението , че ако не бил Тара да дава пари , Левски щял да загине ? В същото време този източва клуба с кредити към собствените му фирми и ако случайно се появи потенциален купувач , агента иска непосилните 35-40 милиона.
Ами след като е така , нека тогава за всеки мач на който се допунат феновете на Левски да плаща по 20-30 хиляди за глоби.
Той знае , ама и ние знаем.

ПС: Разделете прословутите 15 хиляди лева които Тара давал на хората , които 4 пъти в месеца (стюардите) охраняват мачовете и сами ще разберете дали тези 15 бона стигат..... а хореографията и подготовката за нея няма да я слагам , така че много моля за малко по трезво мислене от страна на хората , които плюят по фен-клуба.

И посочи един сериозен клуб управляван от феновете си. Как преди НФК ''Левски'' имаха пари за хореография и не просеха а взимаха само по 12 лв за година. Някой друга тема беше написал, че по-важна е хореографията на терена, а не тази на трибуните. Аз, най-красивата хореография съм я виждал на мачовете от евро пробива ни, където имаше дори мачове с хореография от горящи вестници.
Къде в света стюардите са хора с досиета в полицията и то километрични?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 17:53

Eminem написа:Вие пуснете клипове как викат КЗЛ, пък да видим какво ще им се случи.

Между другото съм сигурен , че ако вчера не бяха полицаите пак щяха да бъдат яко нашамарени и сами щяха да си свалят фланелките без да се налага да викат КЗЛ
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2014 17:56

zlobul написа:Нас ни мразят всички момче...с това не изненадваш никой. Нормално е най-популярния отбор с най-много привърженици в България да е най-мразеният, така че нищо ново под слънцето :)

А не трябва, искам да сме колкото и тъпо да звучи но като Лудогорец. Нека бъдем мразени от ултрасите но уважавани от феновете, да идват да ни подкрепят в евро мачовете ни, да се радват за успехите ни зад граница.
Повечето от тези , които ни мразят не мразят клуба като цяло, а ултрасите му.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 окт 2014 17:57

zlobul написа:
Eminem написа:Вие пуснете клипове как викат КЗЛ, пък да видим какво ще им се случи.

Между другото съм сигурен , че ако вчера не бяха полицаите пак щяха да бъдат яко нашамарени и сами щяха да си свалят фланелките без да се налага да викат КЗЛ

Заслужават да им се свалят фланелките. Не са достойни за нея.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 18:05

По моему полицията е знаела предварително какво сме замислили и веднага струпаха цял "легион" пред сектора ни. Първоначално всички се учудихме , защо изведнъж (без причина) започнаха да нахълтват полицаи, но всичко стана ясно след това. вероятно информаторчетата работят добре.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2014 18:44

zlobul написа:По моему полицията е знаела предварително какво сме замислили и веднага струпаха цял "легион" пред сектора ни. Първоначално всички се учудихме , защо изведнъж (без причина) започнаха да нахълтват полицаи, но всичко стана ясно след това. вероятно информаторчетата работят добре.

Това говори добре за полицията, ама и бой трябва, много бой.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 окт 2014 19:08

zlobul написа:По моему полицията е знаела предварително какво сме замислили и веднага струпаха цял "легион" пред сектора ни. Първоначално всички се учудихме , защо изведнъж (без причина) започнаха да нахълтват полицаи, но всичко стана ясно след това. вероятно информаторчетата работят добре.

Не е необходимо да има информаторчето... вече са прекалено предвидими. При 2-0 в 84тата мин какво да очакват? Замислете се, не е нормално да си живеете в собствен свят, в който вина в себе си не виждате. Обясняваш, че Стойчев ако е викал КЗЛ ще го съблечете... Та Веско Минев Ви "бодна" по една спринцовка пред цяла България. така като гледам... и той добре си живурка при вас.
Крайно време е да прочистите редиците си... сами... от вътре. Не може да очаквайте някой друг да го направи. И е крайно време да разберете, че не са Виновни феновете на Лудогорец, Черно Море и ЦСКА примерно. Сами сте си виновни.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 26 окт 2014 19:14

zlobul написа:.. Нормално е най-популярния отбор с най-много привърженици в България да е най-мразеният...

Това не го разбрах..

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 26 окт 2014 19:14

Като на Минев ли?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 окт 2014 19:15

То и доста от коментарите на zlobul са неразбираеми за обикновеният фен... :o

Върни се в “Левски”