zlobul написа:Тара не е давал пари на феновете (в частност за охраната на мачовете ) поне от 8 месеца, така че хайде малко по спокойно в тази посока. Няма фен на който да не му е болно от това което се случва с клуба....едни го изразяват по един начин , други по друг......останалото са измислици и свободни съчинения.
Ако трябва да разкараме Тара по този начин , Да -съгласен съм ....и без тва този за годините откак е президент само смуче от клуба. Някой мислил ли е по въпроса , че в публичното пространство умишлено се прокарва мнението , че ако не бил Тара да дава пари , Левски щял да загине ? В същото време този източва клуба с кредити към собствените му фирми и ако случайно се появи потенциален купувач , агента иска непосилните 35-40 милиона.
Ами след като е така , нека тогава за всеки мач на който се допунат феновете на Левски да плаща по 20-30 хиляди за глоби.
Той знае , ама и ние знаем.
ПС: Разделете прословутите 15 хиляди лева които Тара давал на хората , които 4 пъти в месеца (стюардите) охраняват мачовете и сами ще разберете дали тези 15 бона стигат..... а хореографията и подготовката за нея няма да я слагам , така че много моля за малко по трезво мислене от страна на хората , които плюят по фен-клуба.
И посочи един сериозен клуб управляван от феновете си. Как преди НФК ''Левски'' имаха пари за хореография и не просеха а взимаха само по 12 лв за година. Някой друга тема беше написал, че по-важна е хореографията на терена, а не тази на трибуните. Аз, най-красивата хореография съм я виждал на мачовете от евро пробива ни, където имаше дори мачове с хореография от горящи вестници.
Къде в света стюардите са хора с досиета в полицията и то километрични?