XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3
Колкото по-рано, толкова по-добре. 

- Червени_шампиони
- Контакти:
Допада ми. 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
RedSkin написа:Интересното е, че за тези 6 дербита под рамката на вратата за ЦСКА, бяха 5 различни вратари, без Апостол Попов, който не е такъв. Черни, Мболи, Стоянов и Дивиш. И успяха да вкарат само 1 гол, за не знам си колко часа игра.
За последните 8 мача, включително и двата за купата или просто казано за 750 минути геренци са вкарали 1 (един) гол на ЦСКА !!!
Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА
sin4ec написа:boabbb написа:Стига пък вие, беАко ги извадят - няма дерби и какво
Ще гледаме мачове със Славия, или ония от Делиормана
С извинение, ама те имат по 20 човека на гостуванията
Няма мачетета, катани, нунджакота и подобни
![]()
Между другото, имам подобно мачете
Да, китаиците ги продават и с тех лоза не можеш да отрежеш...едно време се биехме с голи ръце и ако някой хвърлеше камък, неговите тартори го налагаха после. Затуй и битки имаше много, но тежко пострадали-малко. Паднал на земята не се риташе никога. Кви са тез ножове и ятагани? Да ми излезе някой с това, като го подсека еднаж, в гъза ще му го завра после!
Моето не е китайско, бе

Леевски, оле

Stahlgewitter написа:Така и не разбрахте,че не вашият отбор е силен,а нашият е слаб в момента.За разлика от вас,ние няма с какво да се успокоим.Това е голата истина,всичко е някаква гадна измама,а потърпевши са само феновете.
Огромен респект от мен към всички,които бяха на скапания стадион вчера.Футболът в България е почти мъртъв,но поне Фенството е още живо.
Ми хубаво де, нашия отбор не е силен, ама ви бием 6 пъти. Какво минаваш да се оправдаваш само?
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!
- dreben23
- Контакти:
Това е и първият мач от много време насам в който бием през първото полувреме още. Ето това е основното с което изненадахме съперника, за другото съперникът се изненада сам.
Хубаво гледайте какви идиоти се викат в националния отбор - идиота Гаджев дето не може да уцели топката, да не говорим за точен удар. Просто точно в тия дербита лъсват много истини и за националния отбор и извиканите в него. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
RedSkin написа:Stahlgewitter написа:Така и не разбрахте,че не вашият отбор е силен,а нашият е слаб в момента.За разлика от вас,ние няма с какво да се успокоим.Това е голата истина,всичко е някаква гадна измама,а потърпевши са само феновете.
Огромен респект от мен към всички,които бяха на скапания стадион вчера.Футболът в България е почти мъртъв,но поне Фенството е още живо.
Ми хубаво де, нашия отбор не е силен, ама ви бием 6 пъти. Какво минаваш да се оправдаваш само?
Те открай време когато загубят дерби, задължително е в "най-слабия и безличен мач от години", а сега като почнаха да губят серийно взеха да убиват целия футбол

dreben23 написа:Това е и първият мач от много време насам в който бием през първото полувреме още. Ето това е основното с което изненадахме съперника, за другото съперникът се изненада сам.Хубаво гледайте какви идиоти се викат в националния отбор - идиота Гаджев дето не може да уцели топката, да не говорим за точен удар. Просто точно в тия дербита лъсват много истини и за националния отбор и извиканите в него.
Преди година пак ги треснахте с 3:0, само че беше седмица по-рано. Тогава също още през първото полувреме нещата бяха ясни, а ЦСКА буквално пропусна да се изгаври с "Левски".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей, големите отбори избягват да се гаврят със съперниците си
( колкото в рамките на шегата, толкова и истина )

Леевски, оле