memnto написа:Te нямат 1 песен. Само некви отделни скандирания с по 4-5 думи макс.![]()
Колкото са запомнили, толкова.
![]()
Мементо , ултрасе краен вместо да философстваш я обясни на аудиторията ти вчера защо не беше на мач .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Te нямат 1 песен. Само некви отделни скандирания с по 4-5 думи макс.![]()
![]()
ЕМИЛ написа:memnto написа:Te нямат 1 песен. Само некви отделни скандирания с по 4-5 думи макс.![]()
![]()
Мементо , ултрасе краен вместо да философстваш я обясни на аудиторията ти вчера защо не беше на мач .
memnto написа:ЕМИЛ написа:memnto написа:Te нямат 1 песен. Само некви отделни скандирания с по 4-5 думи макс.![]()
![]()
Toва "ултрасе краен" са нек'ви твои интерпретации.![]()
А не съм на мача защото няма възможност да ида.
modor написа:Честита победа на червените фенове във форума!
ЕМИЛ написа:memnto написа:ЕМИЛ написа:memnto написа:Te нямат 1 песен. Само некви отделни скандирания с по 4-5 думи макс.![]()
![]()
Toва "ултрасе краен" са нек'ви твои интерпретации.![]()
А не съм на мача защото няма възможност да ида.
Тюх .Изпуснал си шоуто .Трябваше да се обадиш .Щях да ти дам 10лв и 2 лв за градски транспорт .
trokadero_ написа:Емиле я дай снимка да те видим от вчера ?
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Емиле я дай снимка да те видим от вчера ?
Аз селфита не си правя .Иначе бях отдясно на таблото .
trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Емиле я дай снимка да те видим от вчера ?
Аз селфита не си правя .Иначе бях отдясно на таблото .
Тука може и да ти вярвам , все пак не си пикльо на 10 години
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта