Player написа:zlobul написа:Доста неща сме ги дъвкали и дъвкали. Всеки е наясно , че Левски се бута надолу.
Тук въпроса е не е защо за пореден път падаме от толкова слаб цска , а защо Левски няма треньор вече пета или шеста година.
Що се отнася до Гонзо ....мисля че мнението ми го знаете отдавна. За жалост присъствието му на герена се оказва пагубно за клуба
както беше и при предишния му престой. Каква е разликата между него , "сухия" , "топчо", Митов и Мурсия ? .... Никаква .
ПС: Тара , честит имен ден ....надявам се да си се зарадвал на подаръка , който получи вчера , а именно 0-3 от любимият ти отбор.
Аз лично ти пожелавам да фалираш и да те е страх да излезеш на улицата за да не ти размажат хората голямата кратуна. Комунист долен.
Няма треньор защото го съблякоха.
а го съблякоха,защото никой няма право да обижда "Левски" и неговите фенове,ако ще да е Господ.
разбра ли ?
все едно сме изтървали най добрия треньор в цялата история на човечеството.
друга е истината,че батков е спуснат от бкп да унищожи "Левски" и засега успява.
много успешно му помагат мишоците от червеното бфс+ сираков/тоя кои интереси според вас защитава в изпълкома/+ боби перуката също защитава незнайно какви интереси,а тоя камен костадинов защо е в бфс?та той е политик и то от най анти..... партия дпс.
някой измежду венци ,домусчиев,гришата,гигов,лечков,да не мислите ,че ще защити "сините" по какъвто и да е казус.
затова час по скоро Батков да бъде изхвърлен от клуба.