Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1
Суарес го изолираха от играта. Той би паснал много повече в Реал. В Барселона всичко е за Месито.
- Middlesbrough
- Контакти:
Много хубав мач първото полувреме : )
И двата отбора атакуваха , качеството на играта беше на много високо ниво : )
И двата отбора пропуснаха положения !
Второто полуреме , Реал вкара ранен гол и се прибра и вече беше ясно ...
Матиьо е кво прави в отбора пък и титуляр за сметката на Алба : ( просто нямам обяснение : (. Ебаси престъплението !
Пике
как може да направи такава дузпа
Иниеста хич не е в форма , което е странно : ( , защото сме свикнали да го гледаме да прави уникални неща , е снощи направи уникална простотия : ( !
Масчерано се едно сам играеше отзад , хубаво , че беше той .
Буси и той беше на ниво този път : )
Общо взето заслужено загубихме !
Лучо незнае какво прави според мен
И двата отбора атакуваха , качеството на играта беше на много високо ниво : )
И двата отбора пропуснаха положения !
Второто полуреме , Реал вкара ранен гол и се прибра и вече беше ясно ...
Матиьо е кво прави в отбора пък и титуляр за сметката на Алба : ( просто нямам обяснение : (. Ебаси престъплението !
Пике
Иниеста хич не е в форма , което е странно : ( , защото сме свикнали да го гледаме да прави уникални неща , е снощи направи уникална простотия : ( !
Масчерано се едно сам играеше отзад , хубаво , че беше той .
Буси и той беше на ниво този път : )
Общо взето заслужено загубихме !
Лучо незнае какво прави според мен

Офтопик:
matador1 написа:Суарес го изолираха от играта. Той би паснал много повече в Реал. В Барселона всичко е за Месито.
Имам чувството , че Суарез ще последва съдбата на Ибра.Времето ще покаже.Може и да бъркам.
Офтопик:
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- barca4ever
- Контакти:
iliev72 написа:matador1 написа:Суарес го изолираха от играта. Той би паснал много повече в Реал. В Барселона всичко е за Месито.
Имам чувството , че Суарез ще последва съдбата на Ибра.Времето ще покаже.Може и да бъркам.
Веднага почвате Суарес тва му беше първи официален мач от 4 месеца насам, време което за професионален футболист е твърде много, а и още повече играе със съвсем нови съотборници и тепърва ще привиква.

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
barca4ever написа:iliev72 написа:matador1 написа:Суарес го изолираха от играта. Той би паснал много повече в Реал. В Барселона всичко е за Месито.
Веднага почвате Суарес тва му беше първи официален мач от 4 месеца насам, време което за професионален футболист е твърде много, а и още повече играе със съвсем нови съотборници и тепърва ще привиква.
Въобще не го почваме.Правим сравнение с това което беше миналият сезон.Да не забравяме , че все пак той 4 месеца си тренира с отбора.Изигра 1-2 контроли.
Офтопик:
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- ICAKOV_FCB
Ако си спомняте миналата година ние бихме и в 2-та мача Реал, и в първия Бейл не направи нищо! Така че, този мач няма никакво значение за развитието на сезона! Да, Енрике тотално обърка мача, поне според мен. Суарес тепърва ще навлиза във форма. Миналата година до март (когато бихме Реал 3-4) всички си мислеха, че няма кой да спре Барса, но накрая Реал взеха купата (именно срещу Барса) и ШЛ (според мен след 1 милярд за играчи нямаше как да не я спечелят някога), а Атлетико стана шампион! Нищо не се знае, Енрике трябва така да направи че Барса и Суарес да са най-силни Април и Май!

- ICAKOV_FCB
Всички забравиха Иниеста! Дано да се оправи скоро! Много е важен за отбора. Има много работа още докато стигнем отбори като Байерн, Челси и Реал. Това е горчивата истина. Да се вземат в ръце!

barca4ever написа:iliev72 написа:matador1 написа:Суарес го изолираха от играта. Той би паснал много повече в Реал. В Барселона всичко е за Месито.
Никой не го почва. За мен не го "употребяваха" правилно. Като цяло дори поста, който заемаше нещо беше в изолация. Не му се даде възможност да се "разгърне". Смяната му с Педро не доведе до нищо различно, нещо повече, дори ми се струва, че атаката стана още по-неефективна от преди.
Действията в атака на Реал бяха много по-мълниеносни, много по изчистени и без да се акцентира прекалено на даден играч или действие. Всички бяха равни в атаката. Освен всичко Неймар изчезна около 25тата минута. Това момче батериите му свършват рано.
Грешките на ЛЕ според мен са 2
- Алвеш и Пике не може да са едновременно титуляри. Даваш прекалено голямо предимство на отбор като РМ
- Суарес титуляр
Трябваше да го пусне през второто
- Алвеш и Пике не може да са едновременно титуляри. Даваш прекалено голямо предимство на отбор като РМ
- Суарес титуляр
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Middlesbrough
- Контакти:
enguerino написа:Грешките на ЛЕ според мен са 2
- Суарес титулярТрябваше да го пусне през второто
Матио

Офтопик: