Обилният сняг блокира движението по пътищата в страната
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Обилният сняг блокира движението по пътищата в страната
Лошо! Още съм с летните гуми :D. Няма да ги сменя, обаче чак до декември, защото съм 100 на 100 сигурен, че ей сега след седмица до 10 дена пак ще се затопли и ще го откара Циганско лято целия ноември, просто няма да тръгвам на път и толкоз. Преди 3 години пак така застудя, сложих зимни гуми, чистак нови, Близак и....в края на зимата като ги свалях бяха станали почти на слик 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Лошо! Още съм с летните гуми :D. Няма да ги сменя, обаче чак до декември, защото съм 100 на 100 сигурен, че ей сега след седмица до 10 дена пак ще се затопли и ще го откара Циганско лято целия ноември, просто няма да тръгвам на път и толкоз. Преди 3 години пак така застудя, сложих зимни гуми, чистак нови, Близак и....в края на зимата като ги свалях бяха станали почти на слик
Бегай слагай зимните гуми, за да се оправи времето !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Обилният сняг блокира движението по пътищата в страната
ЕМИЛ написа:Наистина се говореше , че се очаква сняг за уикенда и взеха че познаха .
Аз ползвам три сайта за прогнози и този сняг поне от седмица беше зафиксиран. Но ние сме смотаняци и даже месец преди това да сме предупредени, пак ще се осерем!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
По цялата АМ Тракия извън Софийско няма сняг 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Бургаско е в бедствено положение, но за тях (ония от вътрешността) ние не сме Бургас, а за тях сме само "на морето"...бахти хората лек
Та те бъркат Бургас и Варна като окръзи...Ако им напиша по 3 общини от двете области няма да отгатнат коя къде е, аз чакам съпричасност. Е за тва после ДПС-то ще ви клатят. щото сте такива
Та те бъркат Бургас и Варна като окръзи...Ако им напиша по 3 общини от двете области няма да отгатнат коя къде е, аз чакам съпричасност. Е за тва после ДПС-то ще ви клатят. щото сте такива
rebel написа:nikita 333 написа:OT18 написа:От година и половина държавата е на автопилот. На какво основание очаквате някаква държавна агенция или общинска служба да работи нормално?
От 25 е така!!!
Айде пак се почна, кой виновен. При комунизма беше още по-зле, ама Вие от къде да знаете.
Я пак ! Кое е било по-зле при комунизма, че не разбрах ?!
Бях дете ... Ваканциите прекарвах на село при баба и дядо. Помня, че ако през нощта завалеше сняг пускаха верижен трактор по улиците на селото да го чисти.
Непроходими пътища при комунизма ? Такова нещо не помня ! Изкарваха армията и верижната техника и пак почистваха.
И това беше през 70-те и 80-те години на миналия век. Сиреч от тогава насам са минали 35 години !
Днес техниката е на много по-високо ниво, ама организацията им е нулева.
При комунизма имаше организация и всеки си знаеше работата.
Днес до обяд в Търновско не видях нито една машина за почистване на пътищата. А снегът заваля още рано сутринта ! ...
Не говори за комунизма, защото явно или не го помниш, или умишлено лъжеш и заблуждаваш по-младите !
Имаше лоши неща и тях никой не ги отрича. Като цяло обаче днес се живее много по-зле от тогава. Факт !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Обилният сняг блокира движението по пътищата в страната
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Да беше 2-3 метра сняг а то 10 санта и се плашите много хора карайте го по на харабия по новините винаги гледат да прашат хората и да ни зареждат с лоши емоции....

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Предлагам всеки да посети сградата на местната власт в родното си място и доброволно да уведоми служителите там, че от месец октомври нататък е възможно да завали сняг. За по-сигурно ако намерите някъде прогноза за времето, в която в рамките на .. ами 2 месеца (да имат време да реагират (rofl)) се очаква сняг може отново да се разходите до сградата на местните власти. Добре ще е като ги уведомявате да носите и примерна картинка, защото четенето в днешно време не е модерно и рискувате да не ви разберат. По същата процедура се действа и ако се очаква дъжд.
И все пак за всеки случай когато сте на път си носете лопата (при снеговалеж). Спасителен пояс няма да е излишен, също и надуваема лодка (при обилни дъждове ще са полезни). Жителите на малките населени места да се подсигурят с печка, която работи на дърва и нужния дървен материал, суха храна и да не ползват годишната си отпуска през лятото: може да се наложи да я вземат принудително при първия сняг...
И все пак за всеки случай когато сте на път си носете лопата (при снеговалеж). Спасителен пояс няма да е излишен, също и надуваема лодка (при обилни дъждове ще са полезни). Жителите на малките населени места да се подсигурят с печка, която работи на дърва и нужния дървен материал, суха храна и да не ползват годишната си отпуска през лятото: може да се наложи да я вземат принудително при първия сняг...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]