Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот chakalat » 25 окт 2014 21:31

iliev72 написа:
chakalat написа:
iliev72 написа:
chakalat написа:Аз взех да чакам зимния трансферен прозорец и честно надявам се на 4 трансфера! 3 изходящи - Борини,Лукас и дай боже Балотели и да вземем 1 макар и еднокрак,сляп с изваден мозък човечец дето да се мотае около наказателното поле на съперниците, при всички положения ще е по-добре от ББ(Балотели,Борини)!

Много бързаш :) Изчакай поне коледа ;) Не можах да гледам , но като гледам никой от тези около нас не ние избягал така , че сме в борбата за топ 4.Стига с тези уволнение.Забравихте ли колко време чакахме да разкарат Анди Керъл.Имайте малко търпение.

Не става дума за класиране и тнт.Мисълта ми е че Балотели поне според мен играе по-зле от аматьор,за Борини всичко е ясно а Лукас след контузиите не става и за резерва.Според мен Балотели има лошо влияние не само върху себе си а и в съблекалнята.Четейки какво казват за него бившите му отбори всички досега са го продавали с усещането че са се отървали и го продават за все по-малки и по-малки суми.Като добавим и факта че откакто играе при нас има 3 фрапиращи пропуска от малкото наказателно поле ... честно не исках и не искам да го виждам този с червената фланелка.Дори Керъл беше доста по-ефективен от него....

Мисля , че е рано за такива сравнения Балотели - Керъл.Борини просто трябваше да се съгласи лятото и сега всичко щеше да е друго.Лукас без да играе май само Бенитес ще го вземе.За момента не виждам как влияе на съблекалнята.Може да почне да влияе ако вземе да почва да вкарва гол и някакъв фактор в отбора.А сега горе-долу са на едно ниво с Борини и Рики ;)

Аз не виждам как Балотели ще вкара повече голове дори от Борини(който има 1). Веднъж на 2 мача излиза на положение което сакат би вкарал и го пропуска а всички останали отигравания са му комични.Както си беше и преди няма ден в който името му да не е в жълтите страници а и като погледна присъствието му във всеки един отбор е било и е негативно.Всички отбори които са се отървали от него играта им се подобрява.Цялата игра на Балотели се свива до това да седи пред наказателното с гръб към вратата, евентуално да вземе топката да се обърне и без да се огледа да бие, без значение дали има защитник пред него, дали има 9 човека с червени фланелки около него на които може да подаде в общи линии не съм видял нито едно негово добро изиграване на някоя ситуация.Фактите са че имаме най-слабия нападател във ВЛ, няма нито гол нито асистенция дори не е заплашил сериозно някой вратар.Днес можеше поне малко да се отсрами в последната минута но пак изигра положението като че ли умишлено не му се вкарват голове.Бях песимист когато го взимахме а сега просто ще спра да гледам мачовете докато това тъпо лайно срами червения екип! Както някой преди време каза взимам си почивка от Ливърпул, не ми се гледат самозванци с претенции чиито най-голяма сила е туитър и помпане на силиконки!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 окт 2014 22:19

chakalat написа:Аз не виждам как Балотели ще вкара повече голове дори от Борини(който има 1). Веднъж на 2 мача излиза на положение което сакат би вкарал и го пропуска а всички останали отигравания са му комични.Както си беше и преди няма ден в който името му да не е в жълтите страници а и като погледна присъствието му във всеки един отбор е било и е негативно.Всички отбори които са се отървали от него играта им се подобрява.Цялата игра на Балотели се свива до това да седи пред наказателното с гръб към вратата, евентуално да вземе топката да се обърне и без да се огледа да бие, без значение дали има защитник пред него, дали има 9 човека с червени фланелки около него на които може да подаде в общи линии не съм видял нито едно негово добро изиграване на някоя ситуация.Фактите са че имаме най-слабия нападател във ВЛ, няма нито гол нито асистенция дори не е заплашил сериозно някой вратар.Днес можеше поне малко да се отсрами в последната минута но пак изигра положението като че ли умишлено не му се вкарват голове.Бях песимист когато го взимахме а сега просто ще спра да гледам мачовете докато това тъпо лайно срами червения екип! Както някой преди време каза взимам си почивка от Ливърпул, не ми се гледат самозванци с претенции чиито най-голяма сила е туитър и помпане на силиконки!

Нека да бъдем честни ! Кажи в какви скандали се е забъркал Бало , че нещо аз не се сещам ?! Само не ми казвай , че тази размяна на фанелките е скандал.Единственото което аз виждам до мачовете досега е липсата на голове.Другото което ми направи впечатление е изказването на Анчелоти - той каза , че ако мислим , че Бало е най-слабият ни играч в мача - бъркаме.Мисля да се доверя на мнение на татко Карло.И другото което за забелязвам , че ако не бяха автоголовете на QPR то това можеше да голове на Бало , но знае ли човек ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 окт 2014 22:56

Балотели има асистенция в мача с Уест Хям. Нека изчакаме да се върне Стъридж и да видим какво ще направят заедно, според мен липсата на ефективност на Балотели се дължи и на това, че играем с един нападател, при което той е изолиран. Балотели не е лош играч, дори може да се превърне в много важна част от отбора, но за това трябва време, може би няма да е следващият Суарес, но със сигурност скоро ще покаже, че е един много добър играч.

haha

Мнениеот haha » 25 окт 2014 23:03

А според мен Балотели трябва да се преориентира към някой друг спорт, нещо където не се изисква да тича и да се поти.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 25 окт 2014 23:32

Изобщо не го защитавайте.Не казвам че е бил най-слабия в определен мач, с Реал целия отбор беше слаб няма как да изтъкнеш някой че е бил по-слаб от останалите.Фактите и цифрите говорят много силно, Балотели е най-слабия нападател във ВЛ! Дори и да не са цифрите без да съм ги броил Балотели има поне 20 удара към вратата които предварително всеки знае че няма как да стане нещо.Досега прави 3 неща след като получи топката 1- во подава я на вратаря.. 2-ро праща я в аут по начин по който друг нападател не би го направил или поне не всеки път или 3-то губи я в опит на някакви безсмислени финтове.Всеки мач забелязвам поне 5-6 положения в които атаките ни пропадат главно заради него.Пласирането му е под всякаква критика, за удара му думи нямам а някои трябва да му обясни че във футбола съществува нещо наречено пас.Суарез в първия си сезон също имаше навика да пропилява атаки в опити да излъже целия отбор но доста бързо стана друг играч а и сравнението приключва с това.
Кое е скандал и кое не не съм аз човека който да реши, факт е че в новините за Ливърпул и в нашите и в чуждите сайтове в поне 50% е споменато името Балотели и във всичките случай с нищо добро. Днес след влизането на Коутиньо(който игра добре дано си върне формата от миналия сезон) ми направи впечатление че след като се освободи и му се отвори възможност да даде пас няма на кого.Стърлинг не му беше ден- случва се, Балотели седи и чака .. никакво движение грам не мърда а понеже няма друг който да получи топката след като я получи прави едно от трите неща описани по-горе.Лесно може да се обвини един халф че не дава пасове ама като няма на кого изглежда така че халфа играе зле.
Не знам как може да го защитавате а някои даже му симпатизират, черния факт е че откакто е в отбора разчитаме на автоголове.Тоз лайнар докато е на терена непрекъснато имам усещането че сме с 1-2-ма по-малко(играта му е като за минус един...), отбора е ялов,безидеен,статичен,играещ ужасяващ футбол и основната вина това да е така в нападение е именно на това жалко подобие на футболист!
Дано тези писания из нашите сайтове че може да го разкараме зимата се окажат верни!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 окт 2014 23:41

Няма да се разкара.И това което си написал и наполовина не е вярно.Не ми се спори , но Бало се връща назад , бори се , отнема топки.И головете ще дойдат.
Писна ми вече от уволняващи и продаващи т.н. Нали говориш , че разваля съблекалнята.Дай поне един такъв пример за да се съглася с теб.Аман от общи приказки.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 25 окт 2014 23:56

iliev72 написа:Няма да се разкара.И това което си написал и наполовина не е вярно.Не ми се спори , но Бало се връща назад , бори се , отнема топки.И головете ще дойдат.
Писна ми вече от уволняващи и продаващи т.н. Нали говориш , че разваля съблекалнята.Дай поне един такъв за да се съглася с теб.Аман от общи приказки.

За уволняващи грешиш, аз симпатизирам на БР и смятам че отбора може да върви напред с него в близкото бъдеще.Това че се връща назад е инструкция която ако не спазва ще излети, в днешни дни това се изисква от почти всеки нападател.Играта му в офанзивен план е ужасяващо слаба, аз лично не мога да си спомня да сме имали толкова ялов и неефективен нападател.Резултатите и играта ги виждаш, не превръщам нищо в спор но никои няма база да каже и една добра дума за Балотели. Има качества, и физика и техника а и за ръста си скорост обаче май няма акъл и не използва нищо от това с което разполага.
Всеки си има право на мнение, някои искат уволнение на треньор някои друго.Аз пък не искам да гледам това нещо с фланелката на любимия ми отбор!
И изобщо не са общи приказки - нападението ни от страшилище се превърна в ялово.С тази игра в нападение ще вкараме по-малко голове отколкото греди ударихме миналия! Когато ни вкарват голове виним защитниците, нормално е когато не вкарваме и нямаме положения да виним нападателите!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 26 окт 2014 00:06

Точно тези които вкарваха преди сега ги няма.Трябва време новите да започнат да вкарват.Да не би Стъридж и Суарез от първият мач да бяга голови машини?!
Всеки иска резултати веднага , но не винаги се получава.Явно трябва търпение и упоритост за да се получат нещата.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 окт 2014 00:34

iliev72 написа:Точно тези които вкарваха преди сега ги няма.Трябва време новите да започнат да вкарват.Да не би Стъридж и Суарез от първият мач да бяга голови машини?!
Всеки иска резултати веднага , но не винаги се получава.Явно трябва търпение и упоритост за да се получат нещата.

Това е така с разликата че и Стъридж и Суарез показваха за какво са взети още от първата секунда на терена.Не мога да кажа същото за Балотели.Има и една друга разлика Стъридж преди да го вземем търкаше скамейката и нямаше почти никакъв игрови опит, Суарез дойде от Холандия и имаше нужда от малко време за климатизация докато Балотели има опит в ВЛ и не е търкал скамейката.Както е да е фен съм на Ливърпул от над 30 години, чакам титла от 25 явно имам търпение.Нямам когато гледам някой който очевадно поне според мен опозорява фланелката.Ловрен също играе на ниво Българска Б група но не го плюя защото виждам поне старание и желание дори злоба когато греши нещо което не мога да кажа за Балотели.
В съвременния футбол аз поне не очаквам от един нападател да вкарва всеки мач, такива като Суарез са изключения и голяма рядкост.Важно е нападателя да дава и пасове, да освобождава пространства, да прави аситенции , да изкарва статични положения и картони на защитниците, головете са добре дошли и повишават самочувствието и разбира се са основна задача, Балотели не е направил нито едно от тези неща досега.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 окт 2014 01:05

iliev72 написа:Да не би Стъридж и Суарез от първият мач да бяга голови машини?!

Стъридж да. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”