Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Old_death » 19 окт 2014 19:06

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=184819&start=80

Моля модераторите да изчистят темата и да дадат почивка на прекалилите !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 окт 2014 16:47

marchisio написа:То свиня като тебе маратонки не трябва да носи ... връзвай си пликове на краката, прасе.

marchisio написа:Купил си ти .. лубрикант си си зел, мазен тип. Явно ти е писнало от мазоли ... :lol:

marchisio написа:Кво бе, свиня ?
Тежко ли ти е да те хранят и да не можеш да отвърнеш .. :cry: ?
Хапни една пържолка, след тва ше ти дадеме и десерт, даже два. 8-)

Човекът има явно някакви неосъществени блянове, но не мисля, че е нужно всички да му четеме словоизлиянията в Спам-темата :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 окт 2014 23:09

Изображение
Този потребител директно почва да ме псува на ЛС, без дори да съм влизал в някаква дискусия с него! :!:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 окт 2014 23:38

boko80 написа:ХАЙДЕ РАДВАЙТЕ СЕ ЛАЙНОГОРСКАТА ПЕРАЧНИЦА НА КИРО-БЕЛИЯ ПРАХ.

Продължава с обидите... :roll:
http://forum.gong.bg/posting.php?mode=quote&f=83&p=6468389

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 24 окт 2014 14:14

Този в почти всеки пост обижда някого
http://forum.gong.bg/ludogorets/viewtopic.php?f=35&t=184993&start=20
Captain Stottlemeyer написа:
cska-632 написа:...То пък срещу едни отбори е играл. Прави фурор 1958 и до там. От там насетне други са звездите на световни първенства. Футболът става в средата на 60-тте години, а Пеле е ритал по това време в джунглите.

Очевидно не ти е лесно да си тъп и некомпетентен... :lol: Всъщност, Пеле дебютира на СП през 1958 г., когато още не е навършил 18 години, ама това кой да ти го каже... :lol: :lol: :lol:
П.П. Не че е толкова важно в твоя случай, но "дотам" е една дума дори в джунглите... :lol:
По темата: Разбира се, че Пеле е кралят. Да ме прощават децата, пишещи в този форум, някои от които черпят знанията си за футбола от миналия век само от интернет... 8-)

Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 окт 2014 17:09

Искам да попитам, до кога модераторите ще толерират този трол ? Бяхте го баннали за няколко дена, след което веднага изпълзя от хралупата си да троли и обижда потребителите и да се заяжда с тях.

urkoto написа:Излъгал се е завалийката, видял е, че онези вдигнаха (срамен) плакат в негова подкрепа и си е помислил, че обществото стои зад него. Пък те са просто шайка маргинали, които не са фактор вероятно дори в собствените си къщи :mrgreen:

urkoto написа:Главатарят на подчовешките маргиналчета изскочи от мечата си бърлогичка. Чиба, каза Уреца, псе нечистоплътно.

viewtopic.php?f=53&t=183413&p=6379023#p6379023

urkoto написа:По-скоро Уреца, както всеки истински мъж на тази земя, прави евала само на пичовете, а не на жълтите сини фафлички, подвизаващи се в този раздел на форума. Затова и подкрепя морално гордите локомотивци в борбата с жълтите гастербайтери.

viewtopic.php?f=7&t=183081&st=0&sk=t&sd=a&start=60

Слагали сте окончателни банове за къде къде по-невинни изказвания. А за този трол нищо. Ден-два и толкоз. Някой беше казал, че се ползва с протекциите на модераторите. Дали не е истина ? :roll:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 окт 2014 19:40

т седемнамалко на 24 Окт 2014, 13:46

Old_death написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Old_death написа:
bilyaletdinov написа:
Умееш да ми преиначаваш думите, похвално... ;) Сигурно през 1948г. в разгара на налагането на режима, съвсем случайно се основава вашия отбор като остров на свободата...Много ми е интересно как в това време се е създало такъв обществен субект без одобрението и подкрепата на народната власт :roll:

Я да продължа расъжденията ти в твоя стил . Според вас вашия отбор е създаден през 1914 - та година . Време , в което всеки българин от мъжки пол , който е можел да ходи , е взел пушка и се е сражавал по фронтовете . Само една група гамени и дезертьори се събрали и решили да ритат топката , вместо да защитават Родината по бойните полета ! Не ми е ясно с какви очи наследниците на тия дезертьори наричат създаденото изчадие "отбор на народа " !

Ако не беше толкова тъп и необразован, щеше да знаеш от кого е създаден "Левски" и през коя година България влиза във войната!... :lol: :lol: :lol:

С обиди ли ще продължим ! Там където свършват аргументите , почва простотията ! Ако не бе толкова остър , щеше да знаеш , че от 1913-та до 1918 - та година България почти непрестанно е воювала в Балканската , Междусъюзническата и Първата световна войни ! Вярно е , че е имало период между Междусъюзническата и Първата световна , в които не сме въвлечени в преки бойни действия , но това не омаловажава факта, че по времето на Национална катастрофа се е основал синия цирей . Расъжденията ми бяха само като отговор на автора на безумното свързване на годината на създаването на ЦСКА и политическата обстановка в България . По тая логика още в края на 1944 - та година сте се впили във вимето на "Народната власт " , ставайки първия ведомствен отбор .

p.s. Ще ти дам един безплатен съвет . Ограничи се с обидните епитети , защото ще те докладвам на модераторите за нарушаване на добрия тон във форума !

Св/*нски, вземи се ограмоти малко, че наистина ставаш смешен. Към май месец 1914 България не е във война с никой, всъщност това е факт за периода юли 1913-септември 1915, знам, че мустакатия гуру друго казва, ама не значи, че е вярно :)

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=184997&st=0&sk=t&sd=a&start=100

Въпреки предупежденията ми , продължават обидните епитети . Явно на някой не му изнася истината . Моля за адекватна намеса на модераторите !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

haha

Мнениеот haha » 25 окт 2014 18:34

Изтри ми се мнение в темата Левски- ЦСКА в подфорум "Левски", без да съм написал абослютно нищо против правилата. :lol: :lol: Картаго, Славия, господа модератори, защо така, мислех, че форумът е място за изказване на мнения, какви са тия комунистически приоми?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 окт 2014 22:09

fcb_bg написа:
Siegfried написа:
fcb_bg написа:Доброто? Това майтап ли е?

Разбира се - християнинът Рейгън, водачът на СВОБОДНИЯ свят, се изправи срещу безбожния, циничен и ограничен Източен блок и спечели. Вярата, свободата и знанието определено могат да се асоциират с доброто.

Доброто, което вършее из Близкия Изток? Това добро ли имаш предвид? Колко невинни живота отнеха твоите добри? Добрите, които върнаха Афганистан в световния топ по производство на опиум? Това ли са добрите?
Тъпанар!

Тема за политика - Свят :arrow:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 окт 2014 23:13

sin4ec написа:
Siegfried написа:България е част от Оста от 1941г. и до септ. 1944г. поддържаме мирни взаимоотношения със СССР. Те ни обявяват война на нас, без да сме ги провокирали по някакъв начин и нахлуват тук като завоеватели, убийци, крадци и изнасилвачи. България НИКОГА не е обявявала война на руснаците. И това, което съм удебелил в поста ти, е доста повърхностно и ЦИНИЧНО най-вече. Нахлуват тук, защото Сталин се бори да покори колкото се може повече държави, където да постави марионетни комунистически правителства по един или друг начин. Всички завзети от него държави плюс ГДР ще му служат по-нататък за буферна зона срещу Запада по време на Студената война. Всичко е борба за влияние.

В такива моменти ме хваща яд, че не сме изпратили цялата си армия в помощ на немците, истинските ни съюзници и приятели, на Източния фронт, та да пометем заедно руснаците и да превземем Москва.

Подобни отговори понякога ме отчайват за бъдещето на България... Но има и истински патриоти все пак, които си обичат държават и познават историята - в тях ми е надеждата :!:

Подобно тъпо мнение не ме изненадва. Три години България праща влакови композиции за фронта. С тях храни и облича тези, които са разрушили на онези страната и са убили близките им. Интересно, как точно онези да третират България? Естествено не споменаваш бомбардировките на София от западните ти приятелчета. И като пратиш цялата ни армия на фронта, какво? Ряпа ще посееш? Какви приятели и съюзници са ти немците, бе, дебил? Не стига че си прост като гъдулка, историята ти е непозната, ами имаш и очи да даваш оценки???

Тема за политика - Свят
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”